• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı öğrendim

En mantiklisi ailenizin yanina dönüp herhangi bir ise girip (temizlik, tezgahtar vs) maaşınız + nafaka ile hayatiniza devam etmeniz
Ailenizle onceden konusup bir yol icabina bakmalisiniz
Allah islah etsin dunya nereye gidiyor boyle
Esiniz pisligi yemis de karsi tarafa da şok oldum evdesin dimi demis
Sanki anasnin evinde adam
Karisiyla ayni evde
Nasil mideler bunlar

Zaten aldatıldığını öğrenip üzülmekten baska birşey yapamıyor okuyacakta ehliyet alacakta 25 e kadar 3 çocuk yaparken bunlar aklında yoktu tabi neyse benim bi onerim yok zaten
+1
Bir de şu ailemden kaçtım, akıl veren yoktu vs. Diyenleri şu zamanda anlamak çok zor. Teknoloji ile dünyanın k**ına parmak atıyor insanlar. Nenesinin zamanında olsa anlarım.

Bir erkeğe sığınacağına git devlete sığın. Evlenmeye korkmuyorlar ama, devlete sığınmaktan korkuyorlar. Git bakalım ilgili kişilerin yanına sana ailen bile dokunabiliyor mu?

Koca evini yan gel yat Osman sanıyorlar. Elin herifin donuyla uğraşacağına az daha geç evlen veya evlenme meslek sahibi ol. Devlet memuru şart değil, ne bileyim git pasta ustası ol, terzi ol, ama ol yani.

Ev hanımlarının iş yükü hafif mi? Değil ama çalışıyorsan adamların ayrı bir saygısı oluyor. Bu yol yordam biliyor, bize muhtaç değil silkeler atar" diyor.

Ben de 3 çocuk sahibiyim ama Allah muhafaza boşansam bu kadar tasalanmam. Her ay maaşım yatıyor, zamaninda mülk sahibi olmuşum, düzenim oturmuş vs.

Canım aslında bunlara ne yapacaksın biliyor musun? Çekeceksin karşına 3 çocuğu da alıyorsun metresin gelir donlarını yıkar hizmetlerini yapar sen de esssek gibi çocuklara bakacaksın diye kadını da arayacaksın gelip çocuklarıma hizmet edeceksin diye tutuşturacaksın
Gerizekalı resmen 3 çocuklu herifi napcan 1 çocuklu azapken 3 tane bunların canının kıymeti yok heralde

Sakın kendinizi üzmeyin ilerideki güzel hayatınızı düşününbirikiminizi yapım ufak ufak hiç yoktan iyidir delil de topladıktan sonra karar verirsiniz nasıl boşanacağınza
Dun cok dsndm mezun olup belge almayi bekler isem 6 ayı gecer delil gecerli olmaz dün mesak attim sordm esim denilen kişiliksize

En mantiklisi ailenizin yanina dönüp herhangi bir ise girip (temizlik, tezgahtar vs) maaşınız + nafaka ile hayatiniza devam etmeniz
Ailenizle onceden konusup bir yol icabina bakmalisiniz
Allah islah etsin dunya nereye gidiyor boyle
Esiniz pisligi yemis de karsi tarafa da şok oldum evdesin dimi demis
Sanki anasnin evinde adam
Karisiyla ayni evde
Nasil mideler bunlar
Midesizler zaten ailem sahip cikmaz kac kere konustim mor catiya git dediler

Kınamak istemiyorum hangi akla hizmet 3 çocuk yapıyorsunuz? Elinizde telefon var açıp okuyabilecek kafanızda var ama iş korunmaya gelince cahildim diyorsunuz ben nedense hiç inanmıyorum bu cahillik olayına. Malesef gerçekçi olmak zorundayız size karşı iş yok meslek yok diploma yok meslek edin içem diyorsunu iş garantisi yok hayat tecrübesı desen o da yok 7 senelik evliliği hamilelik doğurma lohusalık emzirme döngüsü ile geçmiş . Hayattan kopuk desteksiz bir haldesiniz. Boşanınca ne olacak sanıyorsunuz? Tıkır tıkır nafakanızı her ay yatıracak bir insan olsa zaten eşiniz bugün bunları, yaşatmazdı size. Eğitimli veya arkasında desteği olan birisi olsaydınız bir an düşünmeden boşanın derdik ancak siz boşanmayın bence hatta bildiğinizi bile belli etmeyin başınızda bir çatı varken en azından o çocuklar bir arada büyüsünler. Boşanırsanız tamamen yalnız olduğunuzu yazmışssınız 3 çocuğa bakmak çok zor aileniz istemezmiş zaten babaları istese bile acaba o zamanki eşi veya sevgilisi isteyecek mi bu çocukları siz de bakamazsanız yurda vermek kalıyor geride malesef. Gerçekçi olun kişisel gelişim hedeflerinizden vazgeçmeyin bahsettiğiniz belgeleri alın ama boşanmak gibi işlere kalkışmayın

O dile alışmak gerekiyor sanırım. Ben anlamak için çaba gösterdim birçok yerde sesli harfleri yazmamış
"Sabah baktigimda mesaj silinmisti doger uygulamadan baktı. Kiz bunu efuli diye kaydetmis"
Mesela bunu hiç anlamadım, efuli ne demek
Bunu anlamayacak kadar ne yaşadınız

Ne cevap verdi peki eşiniz?
Bu numara işten birinin dedi sonra mesajları gosterdim sen yazmissin dedi arayip bagirdim bu numarayı arattirdim eski sevgilin cikti dedim sonra gercekleri soylrdi sevgili oldum ama para koparmak icin dedi 3 4 aydir bankayi odeyemiyorum dedi 50 bin tl almış kizdan geri evden kovdum gece bosluguma geldi geri geldi 2 3 gun bersber kaldık yapamicagimi anlayinca dun aksam kavga ettik ve geri evden gonderdim bosancaz dedim

Ne cevap verdi peki eşiniz?
Bu numara işten birinin dedi sonra mesajları gosterdim sen yazmissin dedi arayip bagirdim bu numarayı arattirdim eski sevgilin cikti dedim sonra gercekleri soylrdi sevgili oldum ama para koparmak icin dedi 3 4 aydir bankayi odeyemiyorum dedi 50 bin tl almış kizdan geri evden kovdum gece bosluguma geldi geri geldi 2 3 gun bersber kaldık yapamicagimi anlayinca dun aksam kavga ettik ve geri evden gonderdim bosancaz
Kizi tanıyorsan ailesine göster mesajları rezil olsunlar
Kızın sadece ismini soy ismini biliyorum suan kız sosyal medyalarini kapatmış ailesini bulsam kizin kocama para yediriyor 3 cocugu bildigi halde sevgili olmus derimde nereden bulaxam iste

Kınamak istemiyorum hangi akla hizmet 3 çocuk yapıyorsunuz? Elinizde telefon var açıp okuyabilecek kafanızda var ama iş korunmaya gelince cahildim diyorsunuz ben nedense hiç inanmıyorum bu cahillik olayına. Malesef gerçekçi olmak zorundayız size karşı iş yok meslek yok diploma yok meslek edin içem diyorsunu iş garantisi yok hayat tecrübesı desen o da yok 7 senelik evliliği hamilelik doğurma lohusalık emzirme döngüsü ile geçmiş . Hayattan kopuk desteksiz bir haldesiniz. Boşanınca ne olacak sanıyorsunuz? Tıkır tıkır nafakanızı her ay yatıracak bir insan olsa zaten eşiniz bugün bunları, yaşatmazdı size. Eğitimli veya arkasında desteği olan birisi olsaydınız bir an düşünmeden boşanın derdik ancak siz boşanmayın bence hatta bildiğinizi bile belli etmeyin başınızda bir çatı varken en azından o çocuklar bir arada büyüsünler. Boşanırsanız tamamen yalnız olduğunuzu yazmışssınız 3 çocuğa bakmak çok zor aileniz istemezmiş zaten babaları istese bile acaba o zamanki eşi veya sevgilisi isteyecek mi bu çocukları siz de bakamazsanız yurda vermek kalıyor geride malesef. Gerçekçi olun kişisel gelişim hedeflerinizden vazgeçmeyin bahsettiğiniz belgeleri alın ama boşanmak gibi işlere kalkışmayın
Simdi elimde meslek yok diye gururumu ayaklar altına alamam sizin basıniza gelince sjz boynuzlanmayi kabul edersiniz esim denilen sahsi kapinin önüne attım suan evde cocuklarimla yasiyorum

Kayitli ismi silip watsapp goruntusunu oyle alin. O zaman telefon numarasi gorunuyor. Bu sekilde ispati olmuyor

Cocuklarim cok kucuk disarda calisamam ama bu olaydan önce zaten gelecek jcin dusuncelerim varsi cagri merkezjnde calismak gjbi en azjndn evden calisiriim diyordm kendime ben kendi emeklerime uzuluyorum acikcasi 7 senedir emek verdm bu eve bu evlilige degmemis ama benim icin bittk zaten dedigjniz gibi yaza jnsallah burda bosanil mutli oldugumuz yazmam nasip olur
Yalnız 3 küçük çocukla çağrı merkezinde çalışmanız mucize. Kendinizi kandırmayın lütfen. Parttime bile çalışsanız günde 6 saat çalışıyorsunuz aktif olarak konuşmanız gerekecek , çağrının birini kapatıp obürünü açıyorsunuz çok ama çok yoğun yarım saatlik molada hangisine yetişebilirsiniz? Kocanıza gelince Allah bildiği gibi yapsın videoya alın kadının numarasını inşallah donuna kadar alırsınız .

Aldığınız ekran görüntüsünde tarafların telefon numarası da görülmeli diye okumuştum bir haberde. Aklınızda olsun.
Sohbeti dışa aktar olmalı.Pdf olarak okunuyor kesin şekilde delile geçer mahkemede savunmalarıda olamaz kolay kolay.
Ekran görüntüleri delil olarak atıldığında shop diye savunma olabilir (davacıda shop olmadığını kanıtlamakla yükümlüdür) veya benim telefonumu almış kendi kendine yazmış,kızı parayla tutmuşda diyebilir.O yüzden mahkemede en güzel kanıt otel kayıtlarıdır.Direk zinaya girer.Bu tarz ekran görüntüleri zinaya girmiyor pek tazminat alamaz gibi geliyor bana.Konu sahibi bu mesajı dışa aktar diyip kendinize aktarın.Ayrıca eşinizin izini sürün illaki otele giderler.Otel kaydını sunduğunuz an tüm mal mülk size kalır.

Simdi elimde meslek yok diye gururumu ayaklar altına alamam sizin basıniza gelince sjz boynuzlanmayi kabul edersiniz esim denilen sahsi kapinin önüne attım suan evde cocuklarimla yasiyorum
Gurur yapmanız size iyi hissettirecek belki ama gerçekleri değiştirmeyecek hepsi bakım ve ilgi gerektiren 3 çocukla fazla cesur olmak uzun vadede sizi yoracak sadece . Ben sizi kınamadım ayrıca belirttim zaten sizin durumunuza en uygun olanı yazdım zaten birçok kişi de benimle aynı fikirde. Anlamak istediğiniz yerden anlayıp beddua etmekle olmaz bu işler . Akıl almak için konu açmadıydanız bilemem. Farklı fikirere de açık değilsiniz anlaşılan. Başarilar diliyorum

Back
X