• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum???? Kızlar??

6-7 haftalık fetüste kalp tam oluşmamış oluyormuş ve kalp atımı olmuyormuş bu arada, söyleyeyim dedim... yine bu haftalar da kürtaj sınırı diye biliyorum. Bilinç, hissiyat filan da olmuyor beyin de tam gelişmediği için ayrıca.
Şimdi çok büyüdü , kalbi de attı, doğdu . Ve artık bir ömür acı çekecek huzursuz aile ortamında. 🙁

Üzüldüm sizin için ama zaten evlilik olur diye önlem almadığınızı falan yazmışsınız. Böyle bir düşünce olamaz. Öyle bir şey olursa evleniriz düşüncesi zorbalık gibi geliyor bana. Karşıdakinin niyeti açık açık demedikçe belli olmaz ve onun yerine karar verilemez. Kaldı ki evli bile olsanız çocuk isteyip istememe sadece size bağlı bir karar olamazdı. Burada mecburiyetten zoraki bir evlilik ve babalık durumu söz konusu olmuş. Üstelik güvenmediğiniz de birisiymiş. Sırf evlilik gerçekleşsin diye çocuk sahibi olmamışsınızdır umarım. Üstelik konu başlığınız da mantıksız. Aldatılıyor muyum ne demek? Her şey az çok belli değil mi? Bence eğer ailenizden yana ümidiniz yoksa kendinizi biraz toparlayın, aldatmayı kanıtlayacak şeylere bakın. Darp edildiyseniz bunu da kanıtlayın ve boşanın.

Zaten hastalık araştırmış sonuç bel soğukluğu çıkmış oda bel soğukluğu evlilik kan testinde anlaşılır mı diye aratmış :) testte o var mı bilmiyorum ama birşey
Niye🥰gülücüklerle🥰anlatıyorsunuz🥰🥰🥰🥰

Kaybolup😇giden😇bir😇başkasının😇hayatı😇herhalde😇😇😇😇

konu sanki buraları birbirine katmak için açılmış gibi geldi ama hayırlısı :halay: 2 aylık bebeğiniz mi var 25 günlük mü? nedense bu gözüme takıldı. bu arada evet aldatılıyorsunuz ama boşanmayacağınız zaten belli. konunun başında güvenilmez birisi ama evlenmek zorunda kaldım demişsiniz, sonralarda başta güveniyordum demişsiniz. ne olursa olsun evli olmadığınız biriyle ilişkiye aman hamile kalırsam evleniveririz düşüncesiyle girilmez. kaç sene aynı evde yaşayan insanlar bebekten sonra devriliyor ve ya adapte olmakta zorluk çekiyor da daha evlenmeden bu mantıkla beraber mi olunur.. hayret ediyorum. 3 yıllık evliyiz, biz düşünüyoruz bebek olunca neler bizi bekliyor acaba diye.. mantıksızlığın ve çelişkinin üst noktası. bizden neyin cevabını istiyorsunuz peki? söyleyin onu diyelim. sizle aynı şeyleri düşünmeyenleri terslemişsiniz de çünkü.

Tehdit ediyor dövüyor artı bu şekil hamile kaldığım için babam konuşmuyor
Boşanmak için babana ihtiyacın mı var?

Böyle kadınlar niyeyse kendilerine mal muamelesi yapıp hep boşanamıyorum çünkü babam kabul etmiyor filan diyor. İlla bir erkeğin seni mal gibi kabul etmesi lazım çünkü...

Cevap apaçık ortada aldatıyor tabii ki de ama ben gittiği yerde kaç saat kaldığına varana kadar öğrendiğiniz uygulamaya şaştım. An be an nereye gidiyor nerede kaç saat kalıyor gösteren uygulama mı var?
Resmen çipli koca ama yine de yapmış yapacağını...
Teknoloji nerelere gelmiş Bearhug sen hala uyu annecim 😱

Problem adamin zampara olmasi. Aslinda böylelerinin gidip evlenmesine sasiriyorum. Genelde sorumluluktan kacan tipler bunlar

Yooo bilakis böyle ağzı dili yok bir kadın bulup evleniyorlar apar topar gözü açılmadan, bebeyi de karnına koyuyorlar , elalem soruyor çünkü kaç yaşına geldin hani karın hani dölün hani ocağın diye. Ele güne karşı o gittiği eskortları takamaz koluna , gezemez öyle. Bu şekil daha kral, hem o toplumun erkekleri daha bi övüyor kral adam diyor helal olsun diyor. Bekarken yapsa nerde akşam orda sabah yolsuzun serserinin teki derler.

Kızlar iyi akşamlar 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık 10-12 gündür çok çok açık pembe beyaz akıntım lekelenmem var. Doktoruma söylediğimde tekrardan beta hcg testi yaptı düzenli artış var bu cuma ultarasonda bakacak duruma göre iğne yada hap verecek. Yaklaşık 5 haftalık kese henüz oluşmamıştır büyük ihtimal yerleşme kanaması dedi. Benim gibi olanlar oldu mu hamilelik sürecinde. İlk hamileliğim ve açıkcası korkuyorum düşük olacak diye :/
Öğrendiğimde kalbi atıyordu dediği de yalan. 5 haftalıkken öğrenilmiş. Düşük olacak diye korkmuş. Bile isteye hamile kalmış, bebeği korumak istemiş, kaybetmek istememiş.

Öğrendiğimde kalbi atıyordu dediği de yalan. 5 haftalıkken öğrenilmiş. Düşük olacak diye korkmuş. Bile isteye hamile kalmış, bebeği korumak istemiş, kaybetmek istememiş.
Epey de uğraşılmış çocuk olsun diye , adamın huyunu bile bile sırf evlenebilmek için. Kendi şahsi öz kocamdan isteyerek yaptığım iki çocuğu bile 5.haftada öğrenmedim ben . Hadi zor bela evlendin, ne diye telefon karıştırıp duruyorsun, otur yerine işte, görme duyma bilme mutlu ol? İnsanların canı ne kıymetsiz .

Merhaba 8+3 hamileyim. Adet olacakmış gibi ama daha hafifi bel ağrım ve sağ kasığımda batma var. Önceden de oluyordu ama bu kadar yoğun değildi ve uzun sürmüyordu. Herhangi bi kanamam yada lejekenme yok. Düşük belirtisi mi normal mi? Doktorumla randevum 4 kasımda korktum yarına randevu aldım. Ayakta durunca hareketimle belime ve kasığıma sancı giriyor. Çok korkuyorum :KK43:
... diyecek bir şey bulamıyorum

Back
X