- 24 Eylül 2021
- 35
- -25
- 1
- Konu Sahibi adelcagil7
Tehdit ediyor dövüyor artı bu şekil hamile kaldığım için babam konuşmuyorIyi de niye halen evlisin daha ne olmasını bekliyorsun acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tehdit ediyor dövüyor artı bu şekil hamile kaldığım için babam konuşmuyorIyi de niye halen evlisin daha ne olmasını bekliyorsun acaba
Tamam da buraya konu açma amacın ne madem boşanmayacaksan?Tehdit ediyor dövüyor artı bu şekil hamile kaldığım için babam konuşmuyor
Tehdit ediyor dövüyor artı bu şekil hamile kaldığım için babam konuşmuyor
Şimdi çok büyüdü , kalbi de attı, doğdu . Ve artık bir ömür acı çekecek huzursuz aile ortamında.6-7 haftalık fetüste kalp tam oluşmamış oluyormuş ve kalp atımı olmuyormuş bu arada, söyleyeyim dedim... yine bu haftalar da kürtaj sınırı diye biliyorum. Bilinç, hissiyat filan da olmuyor beyin de tam gelişmediği için ayrıca.
NiyegülücüklerleanlatıyorsunuzZaten hastalık araştırmış sonuç bel soğukluğu çıkmış oda bel soğukluğu evlilik kan testinde anlaşılır mı diye aratmış :) testte o var mı bilmiyorum ama birşey
Eskort üstünden inmeyen babaya sahip olmasını sağlayarak hiç kıymadınız zaten. Müthiş bir annesiniz tebrikler.Kalbi atan bir cana kızamadığım için özür dilerim defolur musun
EstağfurullahGüvendim salak gibi
Eskort üstünden inmeyen babaya sahip olmasını sağlayarak hiç kıymadınız zaten. Müthiş bir annesiniz tebrikler.
Problem adamin zampara olmasi. Aslinda böylelerinin gidip evlenmesine sasiriyorum. Genelde sorumluluktan kacan tipler bunlar
Zaten evlenmek istememiş ki bu kişi ondan hamile kalmış mecbur evlenmişlerBen de şaşırdım açıkçası bu adam nasıl evlenmiş
Boşanmak için babana ihtiyacın mı var?Tehdit ediyor dövüyor artı bu şekil hamile kaldığım için babam konuşmuyor
Problem adamin zampara olmasi. Aslinda böylelerinin gidip evlenmesine sasiriyorum. Genelde sorumluluktan kacan tipler bunlar
Öğrendiğimde kalbi atıyordu dediği de yalan. 5 haftalıkken öğrenilmiş. Düşük olacak diye korkmuş. Bile isteye hamile kalmış, bebeği korumak istemiş, kaybetmek istememiş.Kızlar iyi akşamlar 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık 10-12 gündür çok çok açık pembe beyaz akıntım lekelenmem var. Doktoruma söylediğimde tekrardan beta hcg testi yaptı düzenli artış var bu cuma ultarasonda bakacak duruma göre iğne yada hap verecek. Yaklaşık 5 haftalık kese henüz oluşmamıştır büyük ihtimal yerleşme kanaması dedi. Benim gibi olanlar oldu mu hamilelik sürecinde. İlk hamileliğim ve açıkcası korkuyorum düşük olacak diye :/
Epey de uğraşılmış çocuk olsun diye , adamın huyunu bile bile sırf evlenebilmek için. Kendi şahsi öz kocamdan isteyerek yaptığım iki çocuğu bile 5.haftada öğrenmedim ben . Hadi zor bela evlendin, ne diye telefon karıştırıp duruyorsun, otur yerine işte, görme duyma bilme mutlu ol? İnsanların canı ne kıymetsiz .Öğrendiğimde kalbi atıyordu dediği de yalan. 5 haftalıkken öğrenilmiş. Düşük olacak diye korkmuş. Bile isteye hamile kalmış, bebeği korumak istemiş, kaybetmek istememiş.
... diyecek bir şey bulamıyorumMerhaba 8+3 hamileyim. Adet olacakmış gibi ama daha hafifi bel ağrım ve sağ kasığımda batma var. Önceden de oluyordu ama bu kadar yoğun değildi ve uzun sürmüyordu. Herhangi bi kanamam yada lejekenme yok. Düşük belirtisi mi normal mi? Doktorumla randevum 4 kasımda korktum yarına randevu aldım. Ayakta durunca hareketimle belime ve kasığıma sancı giriyor. Çok korkuyorum