- 9 Nisan 2011
- 294
- 1
- 66
Geçen sene jinekologa gitmiştim,hormon testi yapmıştı ve ultrasyona da girmiştim.Bütün değerlerin normal deyip hiçbir tedavi yöntemi uygulamadan geri göndermişti.Sonradan gelen kadınlarda resmen dalga geçmişti benle.. Ne var yani bizimde bacağımızda tüyler var ama biz doktora gitmiyoruz gibisinden.Bi bayan olarak beni daha iyi anlamaları gerekirdi halbuki .. Göğüs uçlarımda,sırtımda,üst dudak, çene,üst kol,uylukta her yerimde kıllar var
Ve bugün bi tane erkek endokrinoloji uzmanına gittim aşırı tüylenmeden dolayı ve bana Aldactone ilcanı verdi.6 ay kullanmamı ve daha sonra kontrole gelmemi söyledi.Reçetemde Hirsutizm yazıyordu.Varolan kıllarım yok olmayacak biliyorum ama yeni çıkacak olanlar çıkmayacak inşallah.İlk gittiğim doktor yerine keşke şimdiki doktoruma gitysedim,şimdikinden daha az kıllarım olabilirdi .. ve ailem keşke doktora değil bana inansaydı.
Sakın pes etmeyin kızlar.İnsanı en iyi kendisi bilir,doktor bilir deyip geçmeyin kendi vücudunuzu tanıyın.
Bu ilacı kullanan var mı arkadaşlar? Sonuçlarınızı merak ediyorum.
Ve bugün bi tane erkek endokrinoloji uzmanına gittim aşırı tüylenmeden dolayı ve bana Aldactone ilcanı verdi.6 ay kullanmamı ve daha sonra kontrole gelmemi söyledi.Reçetemde Hirsutizm yazıyordu.Varolan kıllarım yok olmayacak biliyorum ama yeni çıkacak olanlar çıkmayacak inşallah.İlk gittiğim doktor yerine keşke şimdiki doktoruma gitysedim,şimdikinden daha az kıllarım olabilirdi .. ve ailem keşke doktora değil bana inansaydı.
Sakın pes etmeyin kızlar.İnsanı en iyi kendisi bilir,doktor bilir deyip geçmeyin kendi vücudunuzu tanıyın.
Bu ilacı kullanan var mı arkadaşlar? Sonuçlarınızı merak ediyorum.
Son düzenleme: