alcım cıktı cok moralim bozuk :(((

burnburn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
29
1
merhaba herkese bu sabah alçım çıktı doktor direkt bantladı tabi ama eve gelip inceleyince baktım burnum o kadar kocamanki.kavisli ama boyle nasıl diyim ortaya kadar düz sonra top gibi oluyo burnum geldiğimden beri ağlıyorum babam da surekli şiş değildir doktor öyle yapmış demekki diyip duruyor lütfen yardımcı olurmusunuz moralim çok bozuk:KK43:

Bismillahirrahmanirrahim demek istiyorum ben önce -_- Canım daha bugün çıkmış alçı sen ne bekliyordun ki? Şeklin tam oturması ödemin şişliklerin gitmesi zaten tamamen 7. ay da falan oluyor.. kimisinin 1 seneyi bile buluyor.. 3. aydan sonra daha az rahatsız edecektir görüntü seni. niye bu kadar üzdün kendini, doktor'un seni hiç bilgilendirmedi mi bu normal diye.. ağlama hiç yazık valla yaa -_-

Son düzenleme:
merhaba herkese bu sabah alçım çıktı doktor direkt bantladı tabi ama eve gelip inceleyince baktım burnum o kadar kocamanki.kavisli ama boyle nasıl diyim ortaya kadar düz sonra top gibi oluyo burnum geldiğimden beri ağlıyorum babam da surekli şiş değildir doktor öyle yapmış demekki diyip duruyor lütfen yardımcı olurmusunuz moralim çok bozuk:KK43:

burnunu yaptıran arkadaşların albümlerini inceleyebilirsin.zamanla oturmuş oturması aylar bulmuş ve coğuda cok güzel olmuş.ilk anda herkesin şiş görünüyor.Üzülme bencede

canım siteyi takip ediyor musun burunlar bir 3 ay patlıcan gibi şiş oluyor gerçek şeklini henüz bilemezsin sargılar çıktıktan sonra daha da şişiyor sonra yavaş yavaş indikçe gerçek şekli meydana çıkıyor kalın derililerde burnun küçülmesi daha uzun zaman alıyormuş
ben hala karşıdan sadece burun çıkıyorum bugün 50.gün
senin doktorun kim?
burnunun kocaman olması çok normal burun kıkırdağı ve kemiği kaldırılıp arasından kesici aletlerle girilip kemiğin ve kıkırdağın kesildi biçildi şekil verildi dikiş atıldı acı olmadığı için zor bir ameliyat geçirdiğinin farkında değilsin iyileşmesi ve burun genelinde şişliklerin inmesi en az 6 ay sürüyor
dur bakalım daha

Ayy saçmalama bi sakin ol :) Benim bugün 34. günüm ilk bantlarımın açıldığı zaman 20. günümdü. 14 günde nasıl fark etti bir bilsen! Zenci burnu gibiydi resmen hergün biraz daha iniyor görüceksin zaten. Doktorun yaptığı burnu anlaman için en az bir 6 aya ihtiyacın var. 3. ayda biraz daha düzeliyormuş. Şimdi ki burnunla alakası bile olmayacak emin ol. Benim de şuan ucu top gibi önden patates gibi duruyor ama hergün iniyor emin ol. Sabretmek çok zor biliyorum ama yapacak birşey yok. Çevrendekileri de takma insanlar bilmedikleri için yorum yapıyorlar durmadan, ben artık açıklama yapmaktan bile sıkıldım. Sabredelim görelim:)

Canım yaa bi sakin ol :)) Bak şimdi kendimi gördümm senın yazdıklarını okuyunca :)) Bende açıldı bi baktım aynaya ağlamaya başladım doktorun odasında.Çok felaket şiş oluyor burun..O şişliğin gitmesi uzun zaman alıyor.Yani sen sanıyorsun ki bnmki çok garip görnüyor.Ama herkesinki öyle kötü görünüyor ilk açıldında mrk etme içini ferah tut :)) Düzelecek zamanla inecek şişlikler.Hiç izlemedinmi ameliyat videosu falan netten.Burunla ne kdr oynuyorlar şişmesi çok normal yani

Benimde ilk alci ciktiginda kocamandi ve 3 ay olacak ama hala bana buyuk geliyo tabi baya degisim oluyo topralniyo seninki en azindan kavislis benimki hepden duz ve buyuk:KK43: suan resim cek ve 1 bucuk ay sonra cek baya fark goreceksin

Canım benım, ben de 14 gun önce amelıyat oldum, alçım gecen hafta cıktı, benım burnumun ucu da top gibi su anda, ama bu nrmal merak etme, inecek sonra o, dusunsene burnumuzdan operasyon gecirdik, kemik kırıldı bıcak değdi, işlemler oldu yani, sonuç olarak ödem oluşması böyle şişmesi doğal inecek o merak etme, rahat ol canım

canım siteyi takip ediyor musun burunlar bir 3 ay patlıcan gibi şiş oluyor gerçek şeklini henüz bilemezsin sargılar çıktıktan sonra daha da şişiyor sonra yavaş yavaş indikçe gerçek şekli meydana çıkıyor kalın derililerde burnun küçülmesi daha uzun zaman alıyormuş
ben hala karşıdan sadece burun çıkıyorum bugün 50.gün
senin doktorun kim?
burnunun kocaman olması çok normal burun kıkırdağı ve kemiği kaldırılıp arasından kesici aletlerle girilip kemiğin ve kıkırdağın kesildi biçildi şekil verildi dikiş atıldı acı olmadığı için zor bir ameliyat geçirdiğinin farkında değilsin iyileşmesi ve burun genelinde şişliklerin inmesi en az 6 ay sürüyor
dur bakalım daha

haklısın benim de derim kalın onunda etkisi var tabi:KK43: doktorum prof.dr.atay atabey

Benimde ilk alci ciktiginda kocamandi ve 3 ay olacak ama hala bana buyuk geliyo tabi baya degisim oluyo topralniyo seninki en azindan kavislis benimki hepden duz ve buyuk:KK43: suan resim cek ve 1 bucuk ay sonra cek baya fark goreceksin

her an cekiyorum zaten umarim istedigim gibi olur bir an oncee

Canım benım, ben de 14 gun önce amelıyat oldum, alçım gecen hafta cıktı, benım burnumun ucu da top gibi su anda, ama bu nrmal merak etme, inecek sonra o, dusunsene burnumuzdan operasyon gecirdik, kemik kırıldı bıcak değdi, işlemler oldu yani, sonuç olarak ödem oluşması böyle şişmesi doğal inecek o merak etme, rahat ol canım

insallah canımm bekliyorum artik sabretmekten baska yapıcak bişey yok

Ayy saçmalama bi sakin ol :) Benim bugün 34. günüm ilk bantlarımın açıldığı zaman 20. günümdü. 14 günde nasıl fark etti bir bilsen! Zenci burnu gibiydi resmen hergün biraz daha iniyor görüceksin zaten. Doktorun yaptığı burnu anlaman için en az bir 6 aya ihtiyacın var. 3. ayda biraz daha düzeliyormuş. Şimdi ki burnunla alakası bile olmayacak emin ol. Benim de şuan ucu top gibi önden patates gibi duruyor ama hergün iniyor emin ol. Sabretmek çok zor biliyorum ama yapacak birşey yok. Çevrendekileri de takma insanlar bilmedikleri için yorum yapıyorlar durmadan, ben artık açıklama yapmaktan bile sıkıldım. Sabredelim görelim:)

canım yorumun beni cok rahatlattı haklısın cok sisiyor biliyorum ama bu benim revizyon ameliyatım oldugu icin daha bi panik oldum haliyle ilk ameliyatımda hayal kırıklıgına ugramıstım cunku..ıkıncı defa aynı sıkıntıyı cekmek ıztırap gibi geliyor şuanda ama sabredicem artık mecbur umarım ıstedıgım gıbı olur..

bu arada sen aglayarakta kendine zara veriyosun burnun daha ödemli ameliyat sonrası aglaman girip olmaman gerek daha kötü olmadan aglamayı kesmeliisn:)

tatlım benim inan şu an ağlaman boşuna . yahuu daha alçın yeni çıkmış. burnun tamamen şiş halde. burnunun % kaçının şiş olduğunu bi bilsen.benim ki 1 yılda ancak oturdu yani. güven bize başımızdan geçti tecrübe ettik ki sana da rahat olmanı üzülmemeni ısrarla söylüyoruz. üzme kendini lütfen şu anda boşuna üzülüp sıkıntı ediyosun kendine..

bu arada sen aglayarakta kendine zara veriyosun burnun daha ödemli ameliyat sonrası aglaman girip olmaman gerek daha kötü olmadan aglamayı kesmeliisn:)

Çok tatlısın yaa Sende diğer konuda ağlarım diyordun, bak ağlamak zararlı ağlamayınn!!!!!!! :))))))))))))))))

Benim alci ciktktan sonra doktor bant takti evde kendin cikar dedi.ben aynanin karsisinda banti cikardiktan sonra sahane bi burun beklerken michael jackson a benzedigimi fark ettim.inan cok agladim ama 1 ay gecmesine ragmen ilk gunku halimden eser yok.moralini yuksek tut ve sabret.

X