albümlere baktimda bayagi ameliyatli var:D

canm haydarpaşadakinin adını bilmiyorum formlarda kızlar konusuyolardı ordan aklımda kalmış,ben daha yeni ameliyat oldum 3. gunum bugun agrı morarma kesinlikle yok ameliyattan hemen sonra ayaklandım ama tavsiye icin henuz erken cunku alcılarım daha cıkmadı yinede arastırmak istersen dr. serdar ceylan istanbul egitim ve arastırma hastanesinde

Ne kadar güzel canım ben çok kötü olmuştum kamyon çarpmışa döndüm. Aynaya bakmaya korkuyodum ..

ben 1 hafta önce bağdat cd ercan demiray a oldum,medical park göztepe de yaptı ameliyatımı.anadolu yakası düşünüyosan kesinlikle tavsiye ederim,dün alçım alındı inanılmaz memnunum hatta çooookk mutluyumm,çok beğendim tam istediğim gibi oldu...bir gram morluk veya ağrı olmadı,alçılı gören inanmadı ameliyat olduğuma,sadece 2 gün yüzüm şişti o da indi,şuanda dudak üstümde hafif bi ödem kaldı onu da sadece ben farkediyorum sadece..resimlerimi ekliyorum birazdan eklersen bakarsın... zor bişey doğru seçim yap mutlaka,ben tam 1 yıl önce karar verdim düşün anca yaptırdım.....

tatlım 100 mesajım olmadığı için resmine yorum yaptırmadılar =))) ''Allah nazardan saklasın canım harika olmuş bu kezz '' yazmak istedim son resimlerinden birinehihoyyyt

ahh su paranin gözü kör olsun beee para olsa direk yaptirrrdim birindede olmayinca iygin fiyata yapani secmm lazim dedgind bakayim sen nasil kaca oldun?

yaa bide amelyat olduktan sonra kac gün alcilar cikmiyor yada kac gün boyunca gözetim altinda bulunmak gerekiyor???ben 1 hafta ist kalicamda sonra memelekete ona göre diyorum eger cok fazla kalmak gerekiyorsa 1 haftadan fazla d.bakirda elazigda bulaym birini..offf ya cok karisik ya bu durumlar napicammm bennnn

Canım bazı doktorlarda farklılık gösterebilir
ben kendiminkinden bahsediim
ameliyatın ertesi günü tampon alınıyo
1 hafta sonra alçı alınıyo bandajlanıyo
burnun durumuna görede 1 hafta kadar bandaj oluyo

malatyada NEM'in doktoru var çok uzak sayılmaz diyarbakıra onuda düşünebilirsin asilem44ün doktoru aynı zamanda Bilge Türk BİLEN gayette başarılı

hmm ya ben bingöle gitcemde ondan eger uzun süryosa ameliyat sonrasi oralarda oalym dedm 1 haftaysa fazla degilmis aslinada birileride para hakknda bilgi versin sigorta vs..nedir drumlrr

Özelde olursan hiç bi şekilde sigortanı kullanamzsın devlettede sadece sağlık problemin varsa sskdan yararlanabilirsin canım
Malatyada olursan devlet hastanesinde olacağın için sigortadanda yaralanabilirsin
sanırım 2 saat falan olması lazım bingölle malatyanın arasında

evet yaklasik olarak öyle ya iste devltte ssk var ama orannda ne yapacgi belli olmazki devlet hastanelrnde ilgi yok bi hastalik icin gittignde hic ilgi yok bu sporun belli :Sparann gözü kör olsun bee ufff

evet yaklasik olarak öyle ya iste devltte ssk var ama orannda ne yapacgi belli olmazki devlet hastanelrnde ilgi yok bi hastalik icin gittignde hic ilgi yok bu sporun belli :Sparann gözü kör olsun bee ufff

canım yaa olurmu bu doktor gayet başarılı görünüyo nem ve asilem44 ün fotoların bak istersen

cnm oskeye katılıyorum:)ben ve asilem memenunuz burunlarımıdan..benim akrabalardanda olan var bu forumda begenip giden olanda var..dyarbakıra maltya 4 saat gelip olabilirsin..tabi begenirsen:)

evet buldum jupito isimli kisi ufuk ilkaymi ne ona yaptrmis rica etsem bilgi verrmsn jupitocumharka olmus cünkü sennki

Oyy ben bu topiği kaçırmışım yahu sempatiksalakcinni
Ufuk bilkay'a yaptırdım canım 3500 e yapıyor.
Ben şuanda memnunum doğal bir burun olsun istediğim için epey araştırdım izmirde olanların burunlarını gördüm oyle karar verim. Bir de ufuk beyin yaptığı burunlarda simetri bozuluğu, çökme vb. olmuyor gönül rahatlığıyla o konuda güvenebilirsin.
Nefes almamda problem yoktu ama kemiğimde eğrilik vardı içerden dışardan bakılınca anlaşılmıyordu ama doktorlar anlıyabiliyordu ilk bakışta. o da düzeltildi.
burun ucum geniş ve düşüktü gülünce epey kötü görünüyordu ve kemerim vardı.
çok kolay geçti ameliyat sonrası ağrım sızım olmadı,
üniversitede okuyorum bi hafta rapor aldım bir hafta sonunda okuluma gitmeye devam ettim bir zorluk olmadı.
başka bilmek istediğin şeyler varsa seve seve cevaplarım :)

tesekkür ederim yani bilmek istedigim tek sey dedigim gibi nefes pronlemi var birde artik kikirdak yamuklugu mu ne ise ondan varyani o nefesi etkliyo normal nefes sikayetini düzeltrken onuda halledelermi esetikmi oda?zügürtüm ya bu yil ondan fazla masraf olmsn diom bide taksit varmi taksit?

Plastik cerrah solunum problemini de çok iyi şekide düzeltebilir ama her kbb ci dış görünümü iyi yapamaz tatlım. Ben çevremdekilerden biliyorum ve sitede kime sorsan aynısını soyler:)
Taksit olmuyor bildiğim kadarıyla çünkü parayı tek seferde vermiyorusn ameliyattan once 250, ameliyat sırasında bi kısmı, malzeme parası falan, taburcu olurken kalan kısmını falan alıyorlar. Nefes problemini düzeltirken ekstradan bi ücret talep edilmiyor, öyle birşey varsa ben duymadım yani şimdiye kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…