• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Albi gebelik testi su değince bozulur mu

cennetama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2022
76
20
3
26
Kızlar ben üç gün önce test yapmıştım çıkmamıştı adetime üç gün falan vardı yarın adet bugün test yapayom dedim sabah ilk idrarla test yaparken ilk 15 saniye de falan kenarına çok idrar gelmiş diye kenarını suya tutarken idrar yerine de damladı su sonra bir dakika olmadan ikinci pozitif çıktı su değdinden çıkmıştır demi lütfen yardım edin

Hangi marka olursa olsun su değince bozulur bence, yenisini yapın

IMG_1947.jpeg

Hangi marka olursa olsun su değince bozulur bence, yenisini yapın
Eczacı bozmaz ama tekrar yap dedi bence de bozuldu ya

Eklentiler

• IMG_1951.jpeg
    IMG_1951.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 558
Valla bence yeniden yap en azından soru işareti kalmamış olur kafanda

Canm git laboquik testen al o erlen gebelik testinden daha net cikartir emin ol
Yarın adet günüm gözüküyor kan testi yaptırayım diyorum bakalım hayırlısı ne işse çünkü hiç belirtim yok akıntı falan sadece göğsüm dokulunca ağrıyor su değdiğinden bozuldu galiba test.

Albiden bende daha once yapmistim boyle hayalet cizgi cikmisti isiga tutunca da bariz belliydi ama kan negatifti
Bi test daha deneyin derim

Zaten ilk bir dakika içinde çıktı ama şu değidikten sonra gördüm ben
Su tutup çizgi kaybolmuyorsa kuruma çizgisi değildir diye de tespit edenler var su bozmuyor demekki. Test eğerki hep böyle çizgi veren testlerden değilse pozitif gözüküyor miratech alıp deneyebilirsiniz yada yarın kanı bekleyin.

Su tutup çizgi kaybolmuyorsa kuruma çizgisi değildir diye de tespit edenler var su bozmuyor demekki. Test eğerki hep böyle çizgi veren testlerden değilse pozitif gözüküyor miratech alıp deneyebilirsiniz yada yarın kanı bekleyin.
Pazartesi yapmıştım o negatifti
Albiden bende daha once yapmistim boyle hayalet cizgi cikmisti isiga tutunca da bariz belliydi ama kan negatifti
Bi test daha deneyin derim
pazartesi yapmıştım o negatif

Pazartesi yapmıştım o negatifti

pazartesi yapmıştım o negatif
Normal 3 günde beta değişir anca gözükmüştür yani suan hepsi varsayım belkide test pek güvenilir değildir ama attığınız görüntü normal şartlarda su gelse de gelmesede pozitif demek su etkilemez testin kendisi sürekli böyle yalancı pozitif vermiyorsa. Gidin alın başka marka bi kaset test daha yapın en güzeli yada yarını bekleyin

Normal 3 günde beta değişir anca gözükmüştür yani suan hepsi varsayım belkide test pek güvenilir değildir ama attığınız görüntü normal şartlarda su gelse de gelmesede pozitif demek su etkilemez testin kendisi sürekli böyle yalancı pozitif vermiyorsa. Gidin alın başka marka bi kaset test daha yapın en güzeli yada yarını bekleyin
Aslında bende hastanede çalışıyorum Şuan izinliyim beklemek istiyorum ama zor yarın adet olursam varsayımlarım bitiyor zaten 😂

Siz hamilelik düşünmüyorsunuz sanırım ondan bu sabır😁
Ah hayır istiyorum hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve üzülüyorum test bozuk olduğundan çıkmıştır diye içim içimi yiyor yoksa kim istemez ki Allah’ın mucizesini. İnşallah dua edin de test bozuk olmasın ben de öyle şans var ki kesin bozuktur 😂😂 ne diye suya değdirdiysem Şuan kendime kızıyorum biraz da

Ah hayır istiyorum hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve üzülüyorum test bozuk olduğundan çıkmıştır diye içim içimi yiyor yoksa kim istemez ki Allah’ın mucizesini. İnşallah dua edin de test bozuk olmasın ben de öyle şans var ki kesin bozuktur 😂😂 ne diye suya değdirdiysem Şuan kendime kızıyorum biraz da
İnşallah doğru sonuç vermiştir gebelik vardır kalp durmasının sebebine bakıldı mı pıhtılaşma vs olmasın kanda gerekli testleri falan yaptırın baride tekrar etmesin birdaha inşallah 🙏 saat daha 2 ben olsam test almıştım yarına cok var😁

Back