Albeni al ahnelere taşı beni

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok istiyorum canım kazanmayı bir bilsen her gece bu hayali kuyarak uyuyorum inanki inşallah olur istediğimmm bakalım:18::18::18:

olur canım inşallah ya hayalin gerçek olur birinci olsan ne olcak

evet burası var boş kaldığımda hemen buraya geliyorum bende:9:

en güzeli canım bende tüm gün buralarda takılıyorum işte yapcak fazla birşey yok benim içinde aslında ingilizce çalışmam lazım ama erteleyip duruyorum :18::18::18:

en güzeli canım bende tüm gün buralarda takılıyorum işte yapcak fazla birşey yok benim içinde aslında ingilizce çalışmam lazım ama erteleyip duruyorum :18::18::18:

evet boş kaldıkça takılmaya çalışıyorum kopamıyorum buradan arada facebook falan bakıyorum işte ne güzel çalış tabi geliştirmiş olursun ingilizceni

hım anladım o ses Türkiyeye de başvurdun dimi sen

daha başvurmadım canım gribim ya iyileşim şöyle daha güzel bir kayıt yapmak istiyorum onun için , başvuruda video yüklememizi istiyorlar da :31:inşallah geç kalmam ama haftaya düşünüyorum işte

evet boş kaldıkça takılmaya çalışıyorum kopamıyorum buradan arada facebook falan bakıyorum işte ne güzel çalış tabi geliştirmiş olursun ingilizceni

nisanda sınava gireceğim canım bu gece rüyamda sitediğim puanı aldığımı gördüm baya seviniyordum belkide bu işaret banaaa:53:

daha başvurmadım canım gribim ya iyileşim şöyle daha güzel bir kayıt yapmak istiyorum onun için , başvuruda video yüklememizi istiyorlar da :31:inşallah geç kalmam ama haftaya düşünüyorum işte

iyi bakalım bol şans haberlerini bekliyoruz çıkınca artık derizz aaa bu bizim vajidaş :9::9:

birde beni düşün cumadan beri evden dışarı çıkmadım hastayım diye patlamak üzereyimmm :113::113::113::113:ama bugün iyileştim gibi baya iyi hissediyorum kendimi

haklısın senin durumun daha vahim sevindim iyileşmene oturuyorum bende patladım kapalı alanda buralardayım

hava güzel iki gündür günlük güneşlik yürüyerek gideceğim zaten eve açık hava iyi gelir

bende çıkıcam bu akşam üstü biraz dolaşmaya iyi gelir bana da sanırım tıkıldım kaldım , yarında okula gideceğim zaten artık dersleri asmamam lazım :8:

bende çıkıcam bu akşam üstü biraz dolaşmaya iyi gelir bana da sanırım tıkıldım kaldım , yarında okula gideceğim zaten artık dersleri asmamam lazım :8:

çık dolaş tabi açılırsın sende bende işi bırakabilirim belki belli olmaz yaptığım hiç bir şey yok burada sıkıldım derslerimi çalışırım bende ders çalışabileceğim site biliyor musun beste

çık dolaş tabi açılırsın sende bende işi bırakabilirim belki belli olmaz yaptığım hiç bir şey yok burada sıkıldım derslerimi çalışırım bende ders çalışabileceğim site biliyor musun beste

hiç bilmiyorum canım ya google a yazıp araştırsan belki bulursun :31:

Back