- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
çok istiyorum canım kazanmayı bir bilsen her gece bu hayali kuyarak uyuyorum inanki inşallah olur istediğimmm bakalım:18::18::18:
olur canım inşallah ya hayalin gerçek olur birinci olsan ne olcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok istiyorum canım kazanmayı bir bilsen her gece bu hayali kuyarak uyuyorum inanki inşallah olur istediğimmm bakalım:18::18::18:
kadınlarkulubu var ya sıkılmazsın işte burda takıl boş kaldığında inan zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan o zaman![]()
olur canım inşallah ya hayalin gerçek olur birinci olsan ne olcak
evet burası var boş kaldığımda hemen buraya geliyorum bende![]()
son 3 e eliyecekler sanırım sonrada en iyi ses seçilcek öyle anladım ben:26:
en güzeli canım bende tüm gün buralarda takılıyorum işte yapcak fazla birşey yok benim içinde aslında ingilizce çalışmam lazım ama erteleyip duruyorum :18::18::18:
hım anladım o ses Türkiyeye de başvurdun dimi sen
evet boş kaldıkça takılmaya çalışıyorum kopamıyorum buradan arada facebook falan bakıyorum işte ne güzel çalış tabi geliştirmiş olursun ingilizceni
nisanda sınava gireceğim canım bu gece rüyamda sitediğim puanı aldığımı gördüm baya seviniyordum belkide bu işaret banaaa![]()
daha başvurmadım canım gribim ya iyileşim şöyle daha güzel bir kayıt yapmak istiyorum onun için , başvuruda video yüklememizi istiyorlar dainşallah geç kalmam ama haftaya düşünüyorum işte
çok sıkıcı bir gün bugün![]()
birde beni düşün cumadan beri evden dışarı çıkmadım hastayım diye patlamak üzereyimmm :113::113::113::113:ama bugün iyileştim gibi baya iyi hissediyorum kendimi
haklısın senin durumun daha vahim sevindim iyileşmene oturuyorum bende patladım kapalı alanda buralardayım
işten çıkınca yürüyüş yap biraz hava nasıl oralarda ?
hava güzel iki gündür günlük güneşlik yürüyerek gideceğim zaten eve açık hava iyi gelir
bende çıkıcam bu akşam üstü biraz dolaşmaya iyi gelir bana da sanırım tıkıldım kaldım , yarında okula gideceğim zaten artık dersleri asmamam lazım![]()
çık dolaş tabi açılırsın sende bende işi bırakabilirim belki belli olmaz yaptığım hiç bir şey yok burada sıkıldım derslerimi çalışırım bende ders çalışabileceğim site biliyor musun beste
hiç bilmiyorum canım ya google a yazıp araştırsan belki bulursun![]()