Albeni al ahnelere taşı beni

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beste'ciğim o sese katılmayı düşünüyormuşsun. Bence de güzel karar vermişsin. Doğru şarkıyla başarabilirsin. Zaten sesinde güzel :) Sana bol şanslar canım

Beste'ciğim o sese katılmayı düşünüyormuşsun. Bence de güzel karar vermişsin. Doğru şarkıyla başarabilirsin. Zaten sesinde güzel :) Sana bol şanslar canım

şarkı seçmeme yardımcı olun o zaman kızlar daha kayıt yapmadım hasta olduğum için :18::18::18:

şarkı seçmeme yardımcı olun o zaman kızlar daha kayıt yapmadım hasta olduğum için :18::18::18:

Canım sen iyileşince birkaç şarkıyla kaydını yap.Sesini daha iyi algıladıktan sonra şarkı da tavsiye ederiz sana. Elbirliği ile hazır bir vaziyette göndeririz seni :):)

Canım sen iyileşince birkaç şarkıyla kaydını yap.Sesini daha iyi algıladıktan sonra şarkı da tavsiye ederiz sana. Elbirliği ile hazır bir vaziyette göndeririz seni :):)

tamam anlaştık unutma bak ekşirim başına sonra :9:

ya başka hastalık olsa çoktan ayağa kalkmıştım , ama grip baya süründürüyor işte bende evde bu kadar süre tıkılı kalmaya sinir oluyorum çok sıkıldım gerçekten :17::17::17:
bu arada yeni hedefimi biliomusun ??? :1:

Canım geçmiş olsun. dikkat et kendine sen daha çoook kişiye lazımsın :)

hadi bakalım canım hayırlısı olsun alışırsın inşallah seversinde işini:16:
amin teşekkür ediyorum inşallah pek bir sıkılganımdır boş kaldığım fırsatta buraya girmeye çalışıyorum pek girmiyorum çekiniyorum ortama ayak uydurmaya çalışıyorum henüz:50:

Son düzenleme:
inşallah pek bir sıkılganımdır boş kaldığım fırsatta buraya girmeye çalışıyorum pek girmiyorum çekiniyorum ortama ayak uydurmaya çalışıyorum henüz:50:

olur canım alışırsın zamanla merak etme , ilk zamanlar oluyor tökezlemeler :10:

olur canım alışırsın zamanla merak etme , ilk zamanlar oluyor tökezlemeler :10:

inşallah alışırım hemde ne tökezleme zaten küçük bir yer pek hasta yok arayan olursa bakıyorum temizlik falan yapıyorum ben sıkıldım evde hem dedim katkı olsun diye çalışıyorum

inşallah alışırım hemde ne tökezleme zaten küçük bir yer pek hasta yok arayan olursa bakıyorum temizlik falan yapıyorum ben sıkıldım evde hem dedim katkı olsun diye çalışıyorum

kadınlarkulubu var ya sıkılmazsın işte burda takıl boş kaldığında inan zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan o zaman:9:

bestcim inşallah sen kazanırsın ya kadınlar kulübünün gururu:46::46:

bestcim inşallah sen kazanırsın ya kadınlar kulübünün gururu:46::46:

çok istiyorum canım kazanmayı bir bilsen her gece bu hayali kuyarak uyuyorum inanki inşallah olur istediğimmm bakalım:18::18::18:

Back