• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alaza: Kanser tedavisi için

• Konu Sahibi Konu Sahibi AYN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla malum kımın kendısınde veya yakınında bu dert varsa herkes elındekı tum ımkanlarla derman arıyor.kemoterapiyle olurmu olmazmı bılmıyorum.deneyınce ne oldugu hakkında bıle bılgım yok.ben alazayı sorusturdum ..bılen az.her kasap bıle bılmıyor..kesımhanedekıler bılıyor...bılenlerde dogruluyor varlıgı gercekmıs.bılenler var.ve dıyorlar zaten sıroz ,kanser ,karacıger vs vs vs ıcın kullanılıyor dıye...ama hep duyum tabı. ne kadar işe yarıyor bılmıyorum..yanı bı duyum yok su kullandı kurtuldu dıye duymadım yakınen....zor bulunuyor..az kısı bılıyor ya zaten..bılenlerde dıyor her sıgırda olmuyormus...bınde bırı uretıyormus ...ama bırınden ayarladık ınsallah bulursa getırcek ve denıcez.bılmıyorum..:(..tabiki Allahtan ümit kesilmez...ve pek tabiki ilahi takdir ne derse o olur..olucak olucak nasılsa ancak ben nacizane kul olarak çektirmeden nefes vermeyi nasip etmesini diliyorum kendime ve sevdıklerıme....herkese acıl sıfalar dılıyorum...alazayı kullanmıs veya kullanan bırınden duyum alanlar haber verırse sevınırız...

merhaba ayn.benim ismim gulcin.yazılarınızı okuduk.babama da karaciğer kanseri teşhisi konuldu.sizin bahsettiğiniz alazayı bulduk.babama bu ilacı vermek istiyoruz ama bunu sizden önce birinden duymuştuk ve o bize bu ilacın sürecinde bazı yan etkilerinden bahsetti(aşırı halsizlik ve ciltte kızarıklık gibi).acaba siz de böyle bi durumla karşılaştınız mı.bir de bu ilacın tam olarak hazırklanışı hakkında bizi detaylı olarak bilgilendirirsniz çok sevinirim.sizinle telefonla irtibata gecmemiz mümkün mü.şimdiden teşekkürler

çok değerli bir bilgi.çok teşekkr ederim.bence bu bilgi sürekli baş sayfada kalmalı görmeyenlerinde okuyabilmesi açısından

MERHABA ARKADAŞLAR,

ALAZA YAZISINI GÖRÜNCE YAZMAK İSTEDİM.

KASAPLAR BİLİR BÜYÜK BAŞ HAYVANLARIN SAFRA KESESİNDE BULUNUYOR MERCİMEK VEYA NOHUT BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR TÜR ZEHİR.

BENİM ARKADAŞIMIN ANNESİ KULLANIYOR

ANZE BALI İLE KARIŞTIRYOR(ALAZAYI ÖNCE EZİYOR TOZ HALİNE GETİRİYOR SONRA BALLA KARIŞTIRIP HAP HALİNE GETİRİYOR)

KULLANMAYA BAŞLADIĞINDAN BERİ DEĞERLERİ BAYA DÜZELDİ DR. ŞAŞIRDI SİZ NE YAPTINIZ DİYE.

BEN ALAZAYI GÖRDÜM ELİME ALDIM (EE MERAK İŞTE)

ALAZI HER KASAP BİLMİYOR BÜYÜK MEZBAHANELERDE BİLİYORLAR VE 100 YTL(YÜZ MİLYON ESKİ PARAYLA) SATIYORLAR BİLGİNİZE

bu alazayı bend duydum hgatta annem için araştırdım ama izmirde bulamadım bu daha çok doğudaki hayvanlarda bulunuyormuş bilginize

benim dedem de ısırgan otunu kaynatıp içti awakado yedi bal polenleri yedi akciğer kanserydi aslında ilerlemiyen bi kanser türüydü ama yeri kötü olduğu için 6 ay dayandı tabi biz öğrendikden 6 ay sonra ama yıllardır warmışdı akc ca 11 12 yıldır hemde tesadüf öğrendik ama ısırgan otu iyi gelio die biliorm

ayrıca marmarise bi doktor war daha doğrusu bunlar iki kardeş ikiside kanser doktoru we alternatif tıp ile kanseri yeniolar biz dedemi götürmüşdük hastanın durumuna göre bi aşı yapıo bunu günlük wuruluo çok duydum bu adamlrı bayağıda iyiler işlerinde geçen sene tw yede çıktılar anahaber bültenine isimlerini hatırlmıorm ama soyadları özeldi galiba iki erkek kardeş bu doktorlar

arkadaşlar alaza eskiden beri kullanılan bir yöntem.eskiden sarılıkta kullanılan tek ilaçmış.fakat bulmak bayağı zor çünkü 1500-2000 hayvanda bir çıkıyor.bir tanesinin fiyatıda 100 ytl civarında.ben yakınım için aldım kematorapinin bitmesini bekliyoruz.alınıdığı gibi karaciğer emzimlerini kayda değer bir biçimde düşürdüğü kanıtlanmış.hatta alternatif tıpla ilgili doktorlarda tavsiye ediyorlarmış.ben 7 içimlik aldım.derin dondurucuya attık.kematorapi bitince ona başlayacağız.daha detaylı bilgi isteyen ya da almak isteyenlere yardımım dokunursa ne mutlu bana.Allah tüm hastalara şifa versin.

Temin etmek isteyip de edemeyenler için bi adres vereyim;

05362566481
Kasap Ayhan

Benim bi tanıdık bu kişiden aldı 100 ytl ye.
Elinde daha varmış çıktıkça biriktiriyomuş almak isteyenler için haberiniz olsun.

arkadaşlar benımde teyzem dil kanseri bu alaza onada yararmı acaba lutfen bılgısı olan varsa yardım etsın

arkadaşlar kansere çare arıyorsunuz ama.her ilaç her kansere iyi gelmiyor erkan topuzu dinlemediniz galiba doktorunuza danışmadan kullanmayın.çünkü kemoterapinin yada yararlı olacak ilaçların etkileşimini kesiyormuş bazı alternatif tıp uygulamaları.ısırgan ,kantoron yağı her tip kanser hastaları kullanamaz.iyleşelim derken kendinize kötülük yapmayın iyice araştırın hangi kanser türüne ne iyi geliyor.her keze ve yakınlarınıza acil şifalar

Bu ilk mesajım, öncelikle herkese selamlar,
Gerçektende kanserin bölgesine, türüne ve seviyesine göre etkileşim farklı oluyor.

Bu nedenle gerçekten iyi araştırmakta fayda var.

arkadaşlar biz hem doktor kontrolunde hem de alternatif tıptan çare umuyoruz.ayrıca doktorumuz alazayı kematorapi bitince yaparsınız dedi.zaten senelerdir kullanılan bir ürün.Allah bu derde düşürmesin.sarılık olanlarda kullanılıyormuş eskiden beri şimdi karaciğer kanserinde kullanılıyor ve kullananların çoğu fayda buluyor.

hapinize sevgiler arkadaşalar..
Benimde babam mesane kanseri dün öğrendik.
şu alazayi duyduk ve denemek istiyoruz . Acaba her türlü kansere iyi geliyormu bilginiz varmi bu konuda.

Allah kimseye böyle acilar vermesin. Hastalikla uğraşan herkese acil şifalar diliyorum..

valla bu yazıyı gördügüme cok mutlu oldum..
ınsan buna sevınırmı ama sevınıyo ısde..
keske daha önce görseydım... cünkü 4 gün önce(pazar) 30 yaslarda gencecık bı anne.3 evladını öksüz bırakarak ayrıldı.(en kücügü henüz 2 yasında öksüz kaldı.)senağlama
belkı bı faydası olurdu daha önce bu yazıyı görseydım:çok üzgünüm:
kader kısmet ısde...
belkı arkadasımın ısıne yarar bı sekılde burayı ona mutlaka okucam yada okutucam(17 yasındakı yegenı suanda kemoterapı görüyo.
babasıda kanser süphesıyle hastanede sımdı. henüz tam tanı koyulmadı. ınsallahda degıldır:Saruboceq:
en azından bılgımız oldu böyle bıseyden tesekkürler ayn...

İşe yaradığı kanıtlandığı için herkesin bilmesi gerek bir bilgi.

rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah.

ışe yaradığı kanıtlandığı için herkesin bilmesi gerek bir bilgi.

rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah.

amin,
yazikki en degerli bilgileri ya en sonda, yada gec kaldiktan sora fark ediyoz genelde...
yakin cevremde bu olaylar olmasaydi, benim bile dikkatimi cekmezdi burabenneyaptımki
Allah herkesin yardimcisi olsun:Saruboceq:
belli olmaz ilerde bizlerinde ne olacagi, aklimizin bi kösesinde olsun bura genede.

merhaba arkadaşlar,alaza istanbulda bir tanıdığımda mevcutmuş..kendisi ilgilenen olursa söylememi istedi.özelden telefon numarasını verebilirim.

Back
X