• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan alatariiel'in karışık nişan bohçası..=)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
demin nişanlın için yaptıgın bohçaya yorum yapmıştım şimdi seninkinide gördüm seninkide çok güzel güle güle kullan inş:66:
ama merakımdan soruyorum yanlış anlama kek yada ekmek tarzı bişey gördüm arada odamı bohçayla birlikte geliyo:69:

teşekkür ederim tatlım yorumların için :) ev yapımı fındıklı cevızlı ekmek oo :) bohçayla beraber oda gelde :) kız tarafı erkek tarafına bi tepsi baklava verır erkek tarafıda ekmek yapıp verıyormuş bende söyledıklerı zaman ögrenmiştim:1:

Canım, bunların hepsini erkek tarafımı aldı, maşallah:nazar: Profiline baktım yaşadığın şehir Bursa yazıyor, orada adet böylemi canım genelde, benim sevgilimde Bursalı, bana da böyle getirirlermi ki:1: Ailenin tek oğlu benimki, yaşadım desene:1:

salonda çekılen ilk resımler karışık guzelım :) erkek tarafıyla kız tarafının bohçaları var tek tek çektıklerım ise bana gelen bohça :)))) biz aileye bohça yapmayıp sadece nişanlımla bana yaptıgımız için daha detaylı bi bohça oldu :) inş. sana daha da fazlası gelır =) kayınvalidenın özenci de varsa ohoo :) yaşadın :)))):64:

:nazar:hepsi çok güzel özenle seçilmiş
iyi günlerde kullanın canım
sadece birbirinize yapmışsınız en mantıklısı
bizde de adet böyledir :71:

:nazar:hepsi çok güzel özenle seçilmiş
iyi günlerde kullanın canım
sadece birbirinize yapmışsınız en mantıklısı
bizde de adet böyledir :71:

:nazar: teşekkür ederim tatlım :) :61:
bencede en mantıklısı bu :nazar:
tabi ailece bohça yapanlarada saygım var =) daha da emek istiyor aile bıreylerıne tek tek bohça yapmak :)

Son düzenleme:
:nazar:maşallah ALLAH tamamına erdirsin nekadar çok şey almışlar çok özenilmiş belli nişan böyleyse düğünü düşünemiyorum bıle inşallah evliliğinde bukadar özenli ve güzel olur güle güle kullanın

Son düzenleme:
Back