• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan alatariiel'in karışık nişan bohçası..=)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hepsi çok güzel, hazırlaması da zor olsa gerek, bakalım yapıp göreceğiz bizde,ne çok emek harcamışsınız, allah tamamına erdirsin:80:

Hayirli olsun, rabbim tamamina erdirsin..
Masallah a dan z ye hersey ince düsünülmus ve cok hos...

hepsi çok güzel, hazırlaması da zor olsa gerek, bakalım yapıp göreceğiz bizde,ne çok emek harcamışsınız, allah tamamına erdirsin:80:

amin canım cümlemizin ALLAH tamamını erdirsin :71: hazırlaması zor,zahmetli bi iş ama bi okadar da zevkli :)

demin nişanlın için yaptıgın bohçaya yorum yapmıştım şimdi seninkinide gördüm seninkide çok güzel güle güle kullan inş:66:
ama merakımdan soruyorum yanlış anlama kek yada ekmek tarzı bişey gördüm arada odamı bohçayla birlikte geliyo:69:

Canım, bunların hepsini erkek tarafımı aldı, maşallah:nazar: Profiline baktım yaşadığın şehir Bursa yazıyor, orada adet böylemi canım genelde, benim sevgilimde Bursalı, bana da böyle getirirlermi ki:1: Ailenin tek oğlu benimki, yaşadım desene:1:

Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah ne kadar çok şey almışınız yahu düğün bohçasını düşünemiyorum :53:

Back