Nişan alatariiel'in karışık nişan bohçası..=)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hepsi çok güzel, hazırlaması da zor olsa gerek, bakalım yapıp göreceğiz bizde,ne çok emek harcamışsınız, allah tamamına erdirsin:80:

Hayirli olsun, rabbim tamamina erdirsin..
Masallah a dan z ye hersey ince düsünülmus ve cok hos...

hepsi çok güzel, hazırlaması da zor olsa gerek, bakalım yapıp göreceğiz bizde,ne çok emek harcamışsınız, allah tamamına erdirsin:80:

amin canım cümlemizin ALLAH tamamını erdirsin hazırlaması zor,zahmetli bi iş ama bi okadar da zevkli :)

demin nişanlın için yaptıgın bohçaya yorum yapmıştım şimdi seninkinide gördüm seninkide çok güzel güle güle kullan inş
ama merakımdan soruyorum yanlış anlama kek yada ekmek tarzı bişey gördüm arada odamı bohçayla birlikte geliyo

Canım, bunların hepsini erkek tarafımı aldı, maşallah Profiline baktım yaşadığın şehir Bursa yazıyor, orada adet böylemi canım genelde, benim sevgilimde Bursalı, bana da böyle getirirlermi ki Ailenin tek oğlu benimki, yaşadım desene

Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah ne kadar çok şey almışınız yahu düğün bohçasını düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…