• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alatariiel'in çeyiz hazırlıgı..

Maşallah hepsi çok güzeller.... Allah kullanmayı naip etsin sevdiğinle:):16:

Bayıldım herşeyin çok çok güzel canım bakarken içim açıldı resmen herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün ne kadar güzel allah güzel iyi ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin güle güle kullan canım çok güzel eşyaların hepsi ayrı bir mutlulukla alınmış belli:):)::21:

... maşallah mevla hayırlısı ile güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah....

Herşey çok güzel görünüyor canım :nazar:
İnşallah güzel günlerde sağlık ve huzur ile kullanmanız nasip olsun...

Mutluluklar...

Bayanlar benımde dügünüme 5 ay kaldı :) bizde başladık çeyiz heyecanına :1: hepsinin resmini çekemedım ama son zamanlarda aldıklarımın resmını çekebildigim kadar çekmeye çalıştım :9: resimlerini çekemedıgim çeyizlerım amcamlarda yer yok dıye yolladık oraya =D çeyiz sermede çekip tekrar eklerim inş :)
DİPNOT: resimlerin üstüne tıklayınca reimler büyüyor..

Rabbim tamamina erdirsin insAllah, hepsini güle güle kullan canim, ben özellikle Özdiklekten aldigin bornoz takimini ve nevresimlerini cok begendim :)

:17: :17:
$CIMG0530.webp

$ö.ö.webp

$gecelikler iç çamaşırları8.webp

$gecelikler iç çamaşırları7.webp

$gecelikler iç çamaşırları6.webp

$gecelikler iç çamaşırları5.webp

$gecelikler iç çamaşırları4.webp

$gecelikler iç çamaşırları3.webp

$gecelikler iç çamaşırları2.webp

$gecelikler iç çamaşırları1.webp

$gecelikler iç çamaşırları.webp

$Yeni Klasör.webp

çamaşırların çok güzel ben daha hiç başlamadım çamaşır olayına:) ama başlıcam artık:) bu arada şaypa bursadaymış:( netten baktım

çamaşırların çok güzel ben daha hiç başlamadım çamaşır olayına:) ama başlıcam artık:) bu arada şaypa bursadaymış:( netten baktım

evet canım bursada :) bence sende başla yavaştan yavaştan :D 1 tane iç çamaşırı iç çamaşırıdır ala ala birikıyo zaten :D

herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ne güzel :) hepsini Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

o nasıl bir bedduadır hahaha:D
bizde sana edelimmi mecbur yazdım valla:Dpsikolojik baskı hahah:Dşaka bir yana güle güle kullanman dileği ile

Back
X