• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alatariiel'in çeyiz hazırlıgı..

Güle güle Aşkla kullan.. :)) Ne kadar güzel çeyizin var.. :nazar: Ne kadar çok eksiğim var görünce anladımm.. :((

güzel gülerde kullan herseyini canımm

beyaz esyalarını anlayamadım pek hangi marka özellikle fırının? ne kadar aldın? 3lü set mi ankastre mi?

cok soru sordum :1:

Hepsini güle güle kullan...Herşey çok güzedi :D Ama borcam almasaydın keşke mutlaka gelir hediye olarak :D

tşk ederim bayanlar =)
bir sürü şey aldık ama resımlerını çekmedım hiç bırının bu haftasonu çeyiz serme olucak kısmetse o zaman yuklicem resımleri :)
3 hafta sonrada dügünüm var :D hihohoyyt :d

ALLAH ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah :54: benim daha yarısının yarısı kadar çeyizim yok valla :50:

ALLAH ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah :54: benim daha yarısının yarısı kadar çeyizim yok valla :50:

amin cnm daha güzelleri sizlerın olur inş :)
bır kere başladın mı gerısı gelıyor zaten en basıtınden ev için markete çıktıgınızda bulaşık süngeri ovma teli gırgır vs onları bıle alabılırsın oyle oyle bitıcek çeyız D: ufak şeyler ama sona bırakılmamalı bence sonlara gelındıgınde alıncak o kadar çok şey oluyor kı bırde boyle ıvır zıvırlarla ugraşma:)

$Resimlerim-001.webp

:nazar:

Back
X