• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alatariiel'in çeyiz hazırlıgı..

alatariiel

....
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
482
1
318
Bayanlar benımde dügünüme 5 ay kaldı :) bizde başladık çeyiz heyecanına :1: hepsinin resmini çekemedım ama son zamanlarda aldıklarımın resmını çekebildigim kadar çekmeye çalıştım :9: resimlerini çekemedıgim çeyizlerım amcamlarda yer yok dıye yolladık oraya =D çeyiz sermede çekip tekrar eklerim inş :) iç çamaşırlarım ve geceliklerim ise 3. sayfada :17: :17:
DİPNOT: resimlerin üstüne tıklayınca reimler büyüyor..
sayfa 6 da da kirli sepetim var kızlar =)
yorum yapmadan bakıp kaçanın çeyizi bitmez hiç İNŞAALLAHH =D =))))

$111 (3).webp

$Yeni Klasör21-1.webp

$Yeni Klasör20-1.webp

$Yeni Klasör19-1.webp

$Yeni Klasör18.webp

$Yeni Klasör16-1.webp

$Yeni Klasör15-1.webp

$Yeni Klasör14-1.webp

$Yeni Klasör13-1.webp

$Yeni Klasör12-1.webp

$Yeni Klasör11-2.webp

$Yeni Klasör22-1.webp

$Yeni Klasör24.webp

$Yeni Klasör35.webp

$Yeni Klasör33.webp

$Yeni Klasör32.webp

$Yeni Klasör31.webp

$Yeni Klasör30.webp

$Yeni Klasör29.webp

$Yeni Klasör28-1.webp

$Yeni Klasör27-1.webp

$Yeni Klasör26-1.webp

$Yeni Klasör25-2.webp

$Yeni Klasör10.webp

$Yeni Klasör9.webp

$Kolajlar1.webp

$IMG0601.webp

$Dilimli%20Kek%20Kalibi%20ayrintili.webp

$Belgelerim.webp

$3083.webp

$111 (5).webp

$111 (4).webp

$Yeni Klasör23-1.webp

$Yeni Klasör17-1.webp

$111 (1).webp

$kulluk1.webp

$small_07010002.webp

$Yeni Klasör8-1.webp

$Yeni Klasör7-1.webp

$Yeni Klasör6.webp

$Yeni Klasör5-1.webp

$Yeni Klasör4-1.webp

$Yeni Klasör3.webp

$Yeni Klasör2-1.webp

$Yeni Klasör1-1.webp

$Yeni Klasör.webp

$Tirtilli%20kek%20kalibi%20ayrintili.webp

$111.webp

$111.webp

$111 (1).webp

Son düzenleme:
canım herseyını askla mutlulukla huzurla ve sağlıkla kullanmayı nasıp etsın Rabbım. düğüne de az kalmış bı telaş ıcındesındır kolay gelsın :16:

:nazar: :nazar: :nazar:
MaşaAllah canım herşeyin çok güzel..
Rabbim güzel hayırlı sağlıklı huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin..
:16:

hepsi çok güzel güle güle kullan cnm benim:nazar::nazar:

cok güzel canim , güle güle kullanmayi nasip etsin allahim insallah :)

canim su banyo sabunluk takimina bayildim kirmizi olani, o set halindemiydi?
yada mesala sabunlugu alicam wc-fircasini almicam denilebiliyormu?

ben yurtdisindayim sivi-sabunluk, el sabunluk ve dis firca koyma bardagi satiliyor ama wc-fircasi satilmiyor:(
o yüzden sordum tek tek alma imkani varsa onuda trden alirim diye, yada toptan trden alirim diye..

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım :nazar:Şu kırmızı siyah renkli,çiçek desenli tepsini çok beğendim,mutfak eşyalarımı genelde bu renkler üzerine almaya çalışıyorum,sakıncası yoksa nerden aldığını öğrenebilir miyim:17::17:

biraz fazla oluyorum ama servis tabakların varya kenarı taşlı üçlü takım onu nerden kaça aldın çok kokoş bişemiş...

benimde şubatta sevgilim askere gidiyor.bnde şimdiden hazırlıklara başlıycam.banada fikir vermiş oldun..herşey çok güzel...ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar:

cok güzel canim , güle güle kullanmayi nasip etsin allahim insallah :)

canim su banyo sabunluk takimina bayildim kirmizi olani, o set halindemiydi?
yada mesala sabunlugu alicam wc-fircasini almicam denilebiliyormu?

ben yurtdisindayim sivi-sabunluk, el sabunluk ve dis firca koyma bardagi satiliyor ama wc-fircasi satilmiyor:(
o yüzden sordum tek tek alma imkani varsa onuda trden alirim diye, yada toptan trden alirim diye..

tşk ederim canım amin inşallah :)
sabunluk takımı set halindeydi 50 tl ye almıştım ama başka takımlarda var ayrı ayrı satılan bu takım set halınde sadece çöp kutusu ayrı satılıyor oda 50 tl koçtaş ta buldum onu da ..leroy merlin den aldım istersen leroy merlin ve koçtaş'ın sitelerıne de bakabılırsın bazıları sitede var :)

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım :nazar:Şu kırmızı siyah renkli,çiçek desenli tepsini çok beğendim,mutfak eşyalarımı genelde bu renkler üzerine almaya çalışıyorum,sakıncası yoksa nerden aldığını öğrenebilir miyim:17::17:

amin canım teşekkür ederim =)

tepsilerin 2'sinide şaypadan almıştım =D 4 tl falan dı yanlış hatırlamıyorsam indirimli ürün idi :)

biraz fazla oluyorum ama servis tabakların varya kenarı taşlı üçlü takım onu nerden kaça aldın çok kokoş bişemiş...

est. canım :)

bir 3 lü takım olarak var birde kurabıyelık şeklinde 2katlı standlı var ben 2 sinide aldım takım olsun dıye oda 20 yada 25 tl olması gerekıyor
onuda şaypadan almıştım =)))) ayrıyetten de 2 li daha büyük kayık tabakları çıkmış aynı desenden onlarıda alıcam kısmetse :)

Back
X