- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Aman yazma artık o üyeliğini iptal ettirecekmiş boşver alıntılama artık yazma yani...Ne kadar agrasif bir tarzın var.
Konu açıyorsun insanlarla kavga ortamı yaratmak için mi?
Farkındaysan her konuya herkes istediği yorumu yapıyor.
Bu oyunda olmadığın o kadar belli ki!
bir sürü konu açmış bir de..Aman yazma artık o üyeliğini iptal ettirecekmiş boşver alıntılama artık yazma yani...
Yoldaşlarımız pardon kimmiş o yoldaşlarımız deyin de bilekbukadar şehit haberi geliyoken, yoldaşlarınızı nasıl savunmazsınız inanmıyorum kızlar size. E ehl-i keyfxaysex
Gelemeyeceğin çekemeyeceğin konuyu ne demeye açıyorsun madem tartışma ortamında yoksun açma baribir sürü konu açmış bir de..
Tahammülü yoksa neden konu açıyor ki?
Demokratik ortamda konuşuyoruz şurada. Hayret bir şey...
Üzülmekten başka elimden bişey gelmiyor saremasum, silahsız, yere izmarit bile atmayan yoldaşlarınız canımxaysex
Ben anladım ehli bacımSare ne demek istedin cnm anlayamadım
Konuyu edit yapayım jeton baya köşeliydi yenidüştü sare en iiyisi ben bi kahvaltı yapıp geleyim kafamı karıştırdınÜzülmekten başka elimden bişey gelmiyor sare
Vay vay kim gelmiş hoş geldin vatan sevdalısıBye bye
"NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE"
Askerimiz boşuna demiyor "HERŞEY VATAN ICIN"Vay vay kim gelmiş hoş geldin vatan sevdalısı
Bunu bazılarına anlatamazsın Antalya gibi yerde vatan sevdalısı çoktur ama vatan sevdalısı olmakda suç haini olursan iyi töbe töbeAskerimiz boşuna demiyor "HERŞEY VATAN ICIN"
hoş gördük vatan kardeşim
Onlarin hesabini tum kurt halkindan mi soralim bu ne sacmalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?