• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alanya'da HDP binasına faşist saldırı

Hepiniz fasitsiniz kızaaam hiç insancıl değilsiniz be :confused:

Ya kadesa bari sen yapma, haberin içeriğini ben mi yanlış okuyorum Hdp nefretini anlıyorum tamam ama sırf Kürt diye esnaflara ve iş yerlerine saldırılmış. Bunun savunulacak hangi tarafı var ki, bunu meşrulaştıran yorumlar ilerde daha kötü sonuçlar doğurmasına neden olmaz mı?

Ya kadesa bari sen yapma, haberin içeriğini ben mi yanlış okuyorum Hdp nefretini anlıyorum tamam ama sırf Kürt diye esnaflara ve iş yerlerine saldırılmış. Bunun savunulacak hangi tarafı var ki, bunu meşrulaştıran yorumlar ilerde daha kötü sonuçlar doğurmasına neden olmaz mı?
Kürtlern sehitlerimizi oldurenlere yardimda bulunup desteklemesi daha kotu sonuclar dogurmazmi peki ? Adam gibi kurte sozumuz yok ama boylelerine var !!

Yaptiginiz sacma sapan analizler yuzunden gozumden kan geldi. Site yonetimine sesleniyorum. Ben bu kadar fasist, irkci, yanli, belli bir yasa gelmis ama anasinin babasinin ve cevresinin dayattigindan baska bir sey ogrenmeyi kabul etmemis, dar goruslu insanlarla muhattap olmak istemiyorum. Icimizde yasiyor olmalari yeterince korkutucu. Nefret dili konusanlarla daha fazla konusamam. Savasi kimin istedigi belli. Ama ben bu oyunda yokum. Hicbir zamanda olmayacagim. Lutfen uyeligimi iptal eder misiniz? Tesekkurler.
_________

Bu arada tartışmaya girmeye gerek yoktu hanımlar.
Olaylarla ilgisi olmayan Kürtleri ayrı tutun demiş, ülkemizi bölmeye çalışan, insanları öldüren, bayrağımıza, toprağımıza kastı olanlar başka, onlar eninde sonunda yaptıklarının karşılığını görecek ama derdi gücü, evi, ekmeği, aşı olan Kürtler aynı kefeye konmasın, onların dükkanlarından ne istediniz demiş, doğru demiş...

Back
X