- Konu Sahibi vargasabreu
He analiz edemeyince güruhu aneliz yapalım didik :)))))))))))))))
Ne güzel yea gülücüklerle aneliz yapmak asdfghj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He analiz edemeyince güruhu aneliz yapalım didik :)))))))))))))))
Ne güzel yea gülücüklerle aneliz yapmak asdfghj.
He analiz edemeyince güruhu aneliz yapalım didik :)
teröristle kürt halkını karıştırıyorsun. Diğer konunda pkk'lıları savunmuyor musun sen?
valla malum şu an oraya buraya saldırıyorlar umarım çok savundugun pkk lılar bir gün üzerine molotof atmaz.
eminim sokakta da kafanda devrimci şapkasıyla gezmiyorsundur.
Niye beybisi siyasi arenada apoletini takip seni kk'ya analizci basimiz olarak mı takdim ettiler ki gülmemize icleniyorsun ? Bir de kendin gülerken :) nic nic....Yok işte sizinki aneliz oluyor, maalesef analiz etmek için gülücüklerden vazgeçmeniz lazım. =(
Niye beybisi siyasi arenada apoletini takip seni kk'ya analizci basimiz olarak mı takdim ettiler ki gülmemize icleniyorsun ? Bir de kendin gülerken :) nic nic....
Hem tebessum sadakadır
hak derken toprağı kastetmedim elbetteKesilecek çok baş var hakları yok onların bu ülkede çünkü herkes yaşadığı yerden toprak istrese oooo
Türkiye bütündür bölünmez bölünemezz
Hihim sen de haklısın beybisi :)))Kesinlikle çok haklısınız. :))))))))))))))))
Bir karar ver artık demin toprak demedim dedin şimdi millte cehennemin yerini tarif ediyon bidehak derken toprağı kastetmedim elbette
yok yaa dur dur kastettim aslında
altını seve sevee veririz
bacım boşver sen beni hep yanlış anlıyosun zaten yorma kendiniBir karar ver artık demin toprak demedim dedin şimdi millte cehennemin yerini tarif ediyon bide
Anlıyorum seni anlamam mı kız sen bana ne demek istiyon anlamak kıtmı demek istiyon hebacım boşver sen beni hep yanlış anlıyosun zaten yorma kendini
ama yinede şansımı deneyeceğim
hak dediğim tek bayrak altında kardeşce ırkçılık yapmadan yaşayabilmek
haa toprak isterlersede veririz ancak sadece altını ...kapiş
ama napıyımmAnlıyorum seni anlamam mı kız sen bana ne demek istiyon anlamak kıtmı demek istiyon he
Ha bide kapiş mapiş ben sevmem öyle şeyleri