Alanya Hadi Toplanıyoruz ••

ewet bu konu lazımdı walla 2. alanyalı olarak bende burdayımm :KK70:
alanyanınn neresinden olduğumuzu yazalım ben merkezdeyim 26 yasındayım we 21 yıldır alanyada yaşıyorum :)

ewet bu konu lazımdı walla 2. alanyalı olarak bende burdayımm :KK70:
alanyanınn neresinden olduğumuzu yazalım ben merkezdeyim 26 yasındayım we 21 yıldır alanyada yaşıyorum :)

Bende merkezdeyim canım :KK16: 25 yaşındayım bende doğma büyüme buralıyım ben :KK53: Anne baba memleket bolu ama :KK16::KK16: Neler yapıyorsun :KK76:

Bende merkezdeyim canım :KK16: 25 yaşındayım bende doğma büyüme buralıyım ben :KK53: Anne baba memleket bolu ama :KK16::KK16: Neler yapıyorsun :KK76:

25 yaşında bolulu bi arkadaşım war sen çıkarsan şoka girerim heralde ahahaha :KK70: hangi liseden mezunsun cnm

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Tesadüf diye birşey var derlerdide inanmazdımm :KK9::KK9: Şu saatten sonra inanıyorummmmm :KK52::KK52::KK9::KK9:
Ben hangi arkadaşımla konşuyorum :KK9::KK9:

ayyy koptummmmmmmmmmmmmm yerlerdeyim yaaaa ahahaha okulun en uzun boylu kızı kim tahmin et bakalım :KK70: sendende uzun :KK70:

aynen cnm yaaa offf süper oldu bu kızımm nerelerdesin sen yaaaa ben ewlendim çocugum olduuuuu :KK70:

aynen kuzucummmm :KK52::KK52: Anaaaa ciddimisinnn kuzummmmm evlendiğini görmüştüm bebeğim de ayy bebeğini yeni duydumm çok sevindimmm :KK16::KK16: Ne güzel ya seneler geçti bende çalışıyorum kuzumm benim düğünde önümüzdeki yaz inşallah :KK9::KK9: Alanyadasın demi halaa hiç karşılaşmadıkk yahu

aynen kuzucummmm :KK52::KK52: Anaaaa ciddimisinnn kuzummmmm evlendiğini görmüştüm bebeğim de ayy bebeğini yeni duydumm çok sevindimmm :KK16::KK16: Ne güzel ya seneler geçti bende çalışıyorum kuzumm benim düğünde önümüzdeki yaz inşallah :KK9::KK9: Alanyadasın demi halaa hiç karşılaşmadıkk yahu

alanyadayım cnmm ama oğlum 8 aylık e önceside hamilelik bide sıkıntılı geçti hamileliğim ewdeydim şimdide oğluşla çok çıkamıyoruz hawalar malum yanıyo tam öğretmen oldum hamile kaldım yaa çalışamıyorum şuan malesef :KK43: bebeğe bakcak kimsem yok çünkü ayy nişanlandınmı süperr hayırlı olsun cnm bnmmm allah tamamına erdirsin görüşelim bi gün muttttlaaakaaaaaa

Hayır tatlım, Sevgi ile KK'da tanıştık reeldeki arkadaşlarımdan daha candır, hergün konuşuruz :KK1:
Özge ben bu arada :21:

sewgi öyledir yaa ne kadar görüşemezsekde çok sewerim onu ben lisedede çok iyi anlaşrdk memnn oldum cnm bende didem

alanyadayım cnmm ama oğlum 8 aylık e önceside hamilelik bide sıkıntılı geçti hamileliğim ewdeydim şimdide oğluşla çok çıkamıyoruz hawalar malum yanıyo tam öğretmen oldum hamile kaldım yaa çalışamıyorum şuan malesef :KK43: bebeğe bakcak kimsem yok çünkü ayy nişanlandınmı süperr hayırlı olsun cnm bnmmm allah tamamına erdirsin görüşelim bi gün muttttlaaakaaaaaa

oyyy yerim ben o sıpayı yaaa ne tatlıdır şimdi ısırcan heryerinii :KK16::KK16::KK16: Görüşelim kuzum inşallahhhh yaa süper olur vall açok sevndm ben :KK16:

X