Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet bu konu lazımdı walla 2. alanyalı olarak bende burdayımm
alanyanınn neresinden olduğumuzu yazalım ben merkezdeyim 26 yasındayım we 21 yıldır alanyada yaşıyorum :)
Bende merkezdeyim canım 25 yaşındayım bende doğma büyüme buralıyım ben Anne baba memleket bolu ama Neler yapıyorsun
25 yaşında bolulu bi arkadaşım war sen çıkarsan şoka girerim heralde ahahaha hangi liseden mezunsun cnm
adı ne o arkadaşının
Alanya lisesi canım :26:
ohaa aynennnn sewgi??????????
Tesadüf diye birşey var derlerdide inanmazdımm Şu saatten sonra inanıyorummmmm
Ben hangi arkadaşımla konşuyorum
ohaa aynennnn sewgi??????????
Tesadüf diye birşey var derlerdide inanmazdımm Şu saatten sonra inanıyorummmmm
Ben hangi arkadaşımla konşuyorum
ayyy koptummmmmmmmmmmmmm yerlerdeyim yaaaa ahahaha okulun en uzun boylu kızı kim tahmin et bakalım sendende uzun
didemmmm
ahahahaha ölücem şimdi cnm napıyosun yaaaaaa
ayy ohaaaaaa yarıldım yemin ederimm bu kadar olur yaaaa Alanyada karşılaşamıyoruz olaya bak hahahahaaa
aynen cnm yaaa offf süper oldu bu kızımm nerelerdesin sen yaaaa ben ewlendim çocugum olduuuuu
cnm sendemi bizim arkadaşıızsın yoksa ahahaha her an hersey olabilr
aynen kuzucummmm Anaaaa ciddimisinnn kuzummmmm evlendiğini görmüştüm bebeğim de ayy bebeğini yeni duydumm çok sevindimmm Ne güzel ya seneler geçti bende çalışıyorum kuzumm benim düğünde önümüzdeki yaz inşallah Alanyadasın demi halaa hiç karşılaşmadıkk yahu
Hayır tatlım, Sevgi ile KK'da tanıştık reeldeki arkadaşlarımdan daha candır, hergün konuşuruz
Özge ben bu arada
sewgi öyledir yaa ne kadar görüşemezsekde çok sewerim onu ben lisedede çok iyi anlaşrdk memnn oldum cnm bende didem
alanyadayım cnmm ama oğlum 8 aylık e önceside hamilelik bide sıkıntılı geçti hamileliğim ewdeydim şimdide oğluşla çok çıkamıyoruz hawalar malum yanıyo tam öğretmen oldum hamile kaldım yaa çalışamıyorum şuan malesef bebeğe bakcak kimsem yok çünkü ayy nişanlandınmı süperr hayırlı olsun cnm bnmmm allah tamamına erdirsin görüşelim bi gün muttttlaaakaaaaaa