- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
Çocuk gelişimciyim. evliyim ailemden uzakta yaşıyorum. Lafi fazla uzatmadan 15 yaşında kız kardeşim var. Eve her geldiğimde onun neler yaptığını takip etmek icin teknolojik tüm aletleri kontrol ediyorum. Aramızda 8 9 yaş var o yüzden beni pek arkadaş gibi görmez her şeyini paylaşmaz. Telefonu yok arkadaşlarıyla annemin telefonuyla görüşür. Geçen gün annemin telefonunu karıştırırken bir erkek arkadaşı olduğunu fark ettim. Gizli gizli konuşuyor daha sonra mesajları siliyor. Çok açık olmasa da normal düzeyde açık fotoğraflar göndermiş onu da silinen fotoğraflar uygulaması yükleyerek tespit ettim. Ama ona hiçbir şey söylemedim bilmiyorum sanıyor. Annemi anlatsam bana kızacak bir sürü şey söyleyecek. Aslında yapılması gerekenleri biliyorum tatlı dille düzgün şekilde mantığa yatırarak konuşulması gerek. Ama söz konusu kendi kızkardeşim olduğu için bunu yapamıyorum. Deniyorum ama bir türlü olmuyor daha önceki uyarılarım den biliyorum mutlaka kızıyorum iletişim kuramıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek olan var mı. Yarın evime dönüyorum yarından önce bu konuyu mutlaka al etmeliyim.