• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alamancı gelınler yokmu

Kizlar bende Nürnberg cevresindenim 4 aydir ceyizimi hazirliyorum Burda da cok güzel ve kaliteli seyler var bütün angebotlari takip ediyorum gördükce birbirimize söyleyelim ben cogu seyi indirimden aldim hersey yari fiyatina geldi

Aynen katiliyorum hic kafama takmiyorum marka fln :1: yemek takimi alcaktim galeria kaufhofdan 1000 euroya yakin bir fiyat dediler :1: zaten kirilir yada insan sikilip degistirmek ister diye Reale cok hos bir yemek takimi gelmisti servis vs ile onu aldim bir takimda al kapida .com dan siparis etdim tencere vs amc ve bol bol tupperware :1:

aaa bende istanbula gidicegim sanirim :) ama daha ceyiz dizmeye baslamadim cünkü 2 bucuk yilim var daha üniverstenin bitmesine :26:
bisey sormak istiyorum burdan istanbula ceyizleri nasil götürceksiniz ? arabaylami gidceksiniz ?

aaa bende istanbula gidicegim sanirim :) ama daha ceyiz dizmeye baslamadim cünkü 2 bucuk yilim var daha üniverstenin bitmesine :26:
bisey sormak istiyorum burdan istanbula ceyizleri nasil götürceksiniz ? arabaylami gidceksiniz ?

Ben senin yerinde olsam zaten daha baslamamissin ve trye gelin gidecekmissin burda parani biriktir ordan al herseyini daha rahat olur bir uye yazmisti kamyon tutcakmis tt ye ceyizlerini götürmek icin

bence herseyi türkiyeye birakilmamali burada denk gelen güzel seyleri buradanda alabilirsin...ben mesela misafir yemek takimimi, cay setimi ve kahvalti takimimi türkiyeden almayi düsünüyorum oradan begendiklerim var cünkü ama buradanda geri kalan herseyimi tamamlamaya calisiyorum. Ki bence kücük elektronik esyalar kesinlikle almanyadan alinmali.

Kizlar bu arada tchibo´da harika pasta malzemeleri var ben nerdeyse katalogun hepsini aldim cok hos ve kullanisli esyalar eger pasta yapmayi seviyorsaniz bi bakin derim

Amc Tencerelerinden almadim WMF nin tencere setini aldim onlarda cok güzeller tupperwareyede yeni basladim indirimden aliyorum her ay bazi seyler yari fiyatina düsüyor bu ay tafelperlenin salataligini aldim kasiklarida hediye geldi 37,50 ödeyecegim yerde 22,90 ödedim :) kizlar burdaki wmf zwilling silit gibi markalar türkiyede cok pahali esse diye bir yer var internet sitesinden bakiyorum arada nerdeyse 4 kati daha pahali catal bicak seti almadiysaniz zwilling öneririm hem cok kibarlar hemde cok hoslar

Amc Tencerelerinden almadim WMF nin tencere setini aldim onlarda cok güzeller tupperwareyede yeni basladim indirimden aliyorum her ay bazi seyler yari fiyatina düsüyor bu ay tafelperlenin salataligini aldim kasiklarida hediye geldi 37,50 ödeyecegim yerde 22,90 ödedim :) kizlar burdaki wmf zwilling silit gibi markalar türkiyede cok pahali esse diye bir yer var internet sitesinden bakiyorum arada nerdeyse 4 kati daha pahali catal bicak seti almadiysaniz zwilling öneririm hem cok kibarlar hemde cok hoslar

Bende zwilling´den aldim bicak setini cok kaliteli duruyorlar internettede hep olumlu seyler okudum :16: tupper´nin mor tafelperlelari benimde coooook hosuma gidiyor galiba bu hafta her boydan birtane siparis edicem :9: senin aldigin kac litrelik?? Acaba hepsine gerek yokmu diye düsünüyorum

Bende zwilling´den aldim bicak setini cok kaliteli duruyorlar internettede hep olumlu seyler okudum :16: tupper´nin mor tafelperlelari benimde coooook hosuma gidiyor galiba bu hafta her boydan birtane siparis edicem :9: senin aldigin kac litrelik?? Acaba hepsine gerek yokmu diye düsünüyorum

Mesajini yeni gördüm büyük bir ihtimal almissindir tafelperlelerden her boyuna gerek yok 3,5 lt kahvaltiliklari cok güzel oluyor tupperwareden yeni seyler aldim quadro cicekli kutular cok güzeller saklama kabi olarak kullanacagim

Mesajini yeni gördüm büyük bir ihtimal almissindir tafelperlelerden her boyuna gerek yok 3,5 lt kahvaltiliklari cok güzel oluyor tupperwareden yeni seyler aldim quadro cicekli kutular cok güzeller saklama kabi olarak kullanacagim

Cok tesekkur ederim canim ama artik aldim her boydan bakalim kullanacakmiyim evlenince

Back
X