Aşılama Alama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah güzel haberlerinizi alırız kızlar benden ramazan bayramından sonraki ilk adeimde 2. aşılamamı yaptıracam allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib etsin

inşallah güzel haberlerinizi alırız kızlar benden ramazan bayramından sonraki ilk adeimde 2. aşılamamı yaptıracam allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib etsin

inşallah seninde bu sefer tutar
bize dua etmeyi unutma:1hug:

Allahim hepimizi sevindirir insallahh....bende persembe telefon edecem dr. cuma kan vermeye gidecem..hayirli olsun insallahh dilerim allahimdan bütün isteyenlerin olurr bizlerinden

ya ben bide bişey sorcam.benim akıntımda ara ara bugün çok geliyor gibi
acaba nedendir.aşılama yaptıran arkadaşlarda böyle bişey varmı ya
yazarsanız çok sevinirim.

narinciğim bişey daha sorcam.çatlatma iğnenden kaç gün sonra aşılaman olmuştu senin.

narine sormuşsun çağlacım ama bende benimki hakkında bilgi vermek istedim benim ki yaklaşık 36 saat sonra oldu ve benimde son zamanlarda akıntılarım çok artmıştı yani akıntı hem adet belirtisi hemde hamilelik belirtisi canım

arkadaşlar bu kadar talihsizlik olmaz akşam test yapayım dedim test bozuk çıktı bekliyorum bekliyorum hiç bişey çıkmadı bende her işte bir hayır vardır dedim ve beklemeye karar verdim günüm geçene kadar beklicem

nariiiiiiiiiiiiiiin
hadi yaaa merak ettim.inatçı keçi daha ne kadar merak etmeden beklicen.
senin kasıklarındamı yoksa yumurtalıklarınamı ağrı giriyo.
bugün birden aklıma geldi.

nariiiiiiiiiiiiiiin
hadi yaaa merak ettim.inatçı keçi daha ne kadar merak etmeden beklicen.
senin kasıklarındamı yoksa yumurtalıklarınamı ağrı giriyo.
bugün birden aklıma geldi.

ya benim kasıklarıma dünden beri ara ara sancı giriyor sıklaşmaya başaladı bide sende var mı bugün tekrar test bozuk çıktığı için yenisini verecekler bende sabah yapmayı düşünüyorum bide o bozuk dedğim test varya daha duruyodu çok belirsiz 2 çizgi var ama umutlanmadım tabi

narin yaa
yumurtalıklarına mı yoksa kasıklarına mı ağrı giriyoo
ben bu duruma acayip taktım yaaa.
benim 12.gün sadece kopkoyu tek çizgi çıktı.ama ben c.tesiyi beklicem.
umutluyum genede
bu sabah yapcan dimi.hemen haber ver.

Narincim umarım güzel haberlerini alırız senin ve çağlanın. Ben bi kez yaptırdım aşılamayı sanırım çok konsantre olmaktan ve kulllandığımız ilaçlardan hamilelik benzeri işaretler görülüyor.O yüzden işaretler gerçek bi gebelikten de olabilir hormonlardaki değişimden de olabilir.Sonuna kadar gelmişsin zaten bugün yarın belli olur.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Bende 2. aşılamama start verdim, ganopen kullanıyoruma.s..Haftaya doktor bakacak yumurtalarıma. Sizin güzel haberleriniz gelir de bize de moral olur inş.

insallah hayirli haberlerinizi alirim allahim hepimize veriri insallah

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum ismim sibel geçen hafta cumartesi günü aşılamam yapıldı.Bugun 6 nci günüm kasıklarımda ve belımde ağrıılarım var birazda akıntım var beyaz olarak bunlar normalmidir bilginiz varmı? varsa bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler...

Böyle ağrılar yaşanabiliyor bunlar hamilelik olabildiği gibi tam terside sonuçlanabiliyor.Allah gönlüne göre versin inş.

narinciğim inş.hamilesindir.bayağı merak ettim
ne dicem sana yaa.sana dr aşılama yaptığı gün, 2.gün akşam ilişki yap dedimi
bana dedi ama ben yapmadım.merak ettimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…