Aşılama Alama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
narin nasılsın canım yapıldımı aşılaman
bana dr adını verirsen sevinirim

canım benim aşılama günüm belli değil ama ilaçlar bitince salı günü gel bakalım dedi heralde yumurtalara bakacak doktorun adı ahmet özkan

Sevgili Çağla01, öncelikle o güzelim dileklerin için çok teşekkür ederim. Canım, doktorum bana adetini bekle, olursan da olmazsan da gel dedi. Fakat ben o zamana kadar sabredemeyeceğim gibi görünüyor. O yüzden internetten araştırma yaptım ve aşılamadan 12 gün sonra kesin sonuç alabileceğimi öğrendim. Haftaya pazartesi kan testini yaptırmayı düşünüyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. AMİN.

nariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ne yaptın nerdesin
beklemedesin biliyorum ama,ses soluk yoook

nariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ne yaptın nerdesin
beklemedesin biliyorum ama,ses soluk yoook

şuan beklemedeyim doktor günün geçerse gel dedi ama ben pek ümitli değilim bende pek bi değişiklik yok çünki sen ne yapıyorsun sende belirti var mı

MERHABA CANIM BENDE 4 AY ÖNCE AŞILAMAYLA GEBE KALDIM ADETİMİN GEÇMESİNİ BEKLEMEDEN 12 Cİ GÜN KAN TESTİ YAPTITDIM.BEKLEMEK ZOR ANLIYORUM SENİ KENDİMDEN BİLİYORUM. ALLAH YARDIMCIN OLSUN . GÖNLÜNCE OLSUN HERŞEY EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALMAN DİLEĞİYLE

aşılama yaptıran arkadaşlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasınşallah sizi sevindirsin.dualarımız sizlerle.komşumuzun ablası 32 yaşlarında falandı 12 senelik evliydi çocuğu yoktu.aşılama yaptırmış ilkinde tutmuş senelerce boşuna beklemiş.
yalnız şunu unutmayın daima pozitif düşünün,negatif düşünmek inanın etkiliyor.bir de allahın isimlerinden en-evvelü tesbihini sürekli çekin.tavaslının kitabında yazıyor sayısını unuttum.saymasanız bile sürekli tekrarlayın.
tecrübeyle sabit.

teşekkür ederim canım allah razı olsun

narin..insallah hayirli haberlerini alirizz bende 22,sinde asilama yaptirdim haftaya kan vercem Allahaim hayirlisi nasip ettsin cümlemize yarrabimm....aminnnn

narin..insallah hayirli haberlerini alirizz bende 22,sinde asilama yaptirdim haftaya kan vercem Allahaim hayirlisi nasip ettsin cümlemize yarrabimm....aminnnn

cemre senle aynı gün yapılmış aşılamamız inşallah tutar ben pek ümitli değilim sen de bi değişiklik var mı hafif kasıklarım ağrıyor başkada bişey yok

narin sen sadece klomen kullandın dimi
ne kadar süre ile kullandın ve kaçtane yumurtan olmuştu

çağla ben sadece klomen kullandım 5 gün kullandım günde 2 tane kaç yumurtam oluştuğunu söylemedi doktorum senin kaç yumurtan gelişti bide sende kasık ağrısı varmı bende bugün biraz var

evet canım sadece klomen kullandım ama kaç yumumrtamın geliştiğini söylemedi doktorum açıkçası bende sormadım senin kaç yumurtan oluşmuştu bide sende değişikli var mı benim bugün kasıklarım ağrıyor başkada bi değişiklik yok

Sevgili Narin ve Çağla01, benim aşılamam tutmadı. İnşallah sizlerinki tutar. Ben bayramdan sonra 2. aşılamayı yaptıracağım. Allah tüm isteyenlerin emeklerini boşa çıkarmasın. AMİN.

çağla ben sadece klomen kullandım 5 gün kullandım günde 2 tane kaç yumurtam oluştuğunu söylemedi doktorum senin kaç yumurtan gelişti bide sende kasık ağrısı varmı bende bugün biraz var

canım
benim 1 tane oldu.20.8 büyüklüğünde.benimde 2-3 gündür ara ara yumurtalıklarıma ağrı giriyo,bide öğüs uclarım çok ağrıyo.hayırlısı allahtan:çok üzgünüm:

Sevgili Narin ve Çağla01, benim aşılamam tutmadı. İnşallah sizlerinki tutar. Ben bayramdan sonra 2. aşılamayı yaptıracağım. Allah tüm isteyenlerin emeklerini boşa çıkarmasın. AMİN.

inşallah 2.aşılamanda tutar canım benim.
bizim için dua et olurmu:1hug:

narin ben kasiklarim degilde belim agriyor arada ....yarabbim insallah bizleridi sevindirir...aminnnnn

canım inşallah 2. aşılamada şansın biraz daha artıyor inşallah ikincisi tutar

narinciğim
benim bugün 12.gün ve ben akşama idrar testi yapıcam bakalım çıkacakmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…