narin nasılsın canım yapıldımı aşılaman
bana dr adını verirsen sevinirim
nariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ne yaptın nerdesin
beklemedesin biliyorum ama,ses soluk yoook
Sevgili Çağla01, öncelikle o güzelim dileklerin için çok teşekkür ederim. Canım, doktorum bana adetini bekle, olursan da olmazsan da gel dedi. Fakat ben o zamana kadar sabredemeyeceğim gibi görünüyor. O yüzden internetten araştırma yaptım ve aşılamadan 12 gün sonra kesin sonuç alabileceğimi öğrendim. Haftaya pazartesi kan testini yaptırmayı düşünüyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. AMİN.
aşılama yaptıran arkadaşlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasınşallah sizi sevindirsin.dualarımız sizlerle.komşumuzun ablası 32 yaşlarında falandı 12 senelik evliydi çocuğu yoktu.aşılama yaptırmış ilkinde tutmuş senelerce boşuna beklemiş.
yalnız şunu unutmayın daima pozitif düşünün,negatif düşünmek inanın etkiliyor.bir de allahın isimlerinden en-evvelü tesbihini sürekli çekin.tavaslının kitabında yazıyor sayısını unuttum.saymasanız bile sürekli tekrarlayın.
tecrübeyle sabit.
narin..insallah hayirli haberlerini alirizz bende 22,sinde asilama yaptirdim haftaya kan vercem Allahaim hayirlisi nasip ettsin cümlemize yarrabimm....aminnnn
narin sen sadece klomen kullandın dimi
ne kadar süre ile kullandın ve kaçtane yumurtan olmuştu
narin sen sadece klomen kullandın dimi
ne kadar süre ile kullandın ve kaçtane yumurtan olmuştu
çağla ben sadece klomen kullandım 5 gün kullandım günde 2 tane kaç yumurtam oluştuğunu söylemedi doktorum senin kaç yumurtan gelişti bide sende kasık ağrısı varmı bende bugün biraz var
Sevgili Narin ve Çağla01, benim aşılamam tutmadı. İnşallah sizlerinki tutar. Ben bayramdan sonra 2. aşılamayı yaptıracağım. Allah tüm isteyenlerin emeklerini boşa çıkarmasın. AMİN.
narin ben kasiklarim degilde belim agriyor arada ....yarabbim insallah bizleridi sevindirir...aminnnnn
Sevgili Narin ve Çağla01, benim aşılamam tutmadı. İnşallah sizlerinki tutar. Ben bayramdan sonra 2. aşılamayı yaptıracağım. Allah tüm isteyenlerin emeklerini boşa çıkarmasın. AMİN.