• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Alacağım yemek odası takımım (klasik-tarihi)

ilk defa klasik bir mobilyayı begendım oymaları gercekten ihtişamlı ama zarif olmuş ..
lakin : inşallah salonunuz geniştir cunku bu takımlar dar odalarda cok kotu duruyor boğuyor mobılya odayı

gule gule kullanın ıyı temızlemeler :)

koskocaman bir salonda güzel durur, yaşını bilmiyorum ama bence çok ağır ve oymalı
mobilya seçerken, toz olayını dikkate almak gerekir. Eğer çalışıyorsan ve çalışacaksan ya cok titiz temizlik yapan temizlikci hatunun gelecek haftada bir iki silecek ya da sen sileceksin sürekli

döşemenin rengi haricinde mabilyaya bayıldım çok güzel

tam istediğim renk BEYAZ

iç açıcı farah ferah ohhh :8:

güle güle kullan

yani şöle düşün belli bi süre silmedigin zaman sanki kir birikiyor mobilyada.
benim eşyalarda büyük ve ben cok pişmanım
en güzeli minyatür pratik eşya.
cocugun varmı bilmiyorum ama inan bana cocuk olunca toz almak bile zoruna gidiyor insanın

bizim evdeki mobilyalarda oymalı

tam yamına 27 senelik

anam bi küçükken almış
hemde bu mobilyadan daha fazla oymalı
evet temizliği uzun sürüyor ama ilk günkü gibi maşallah

annem iyi bakmış vesselam :1:

canım bende alfemo olympus yemek odası takımını begendim şipariş ettim oda neoklasik bir model .Ama az önce bu forma bu yemek odasından şikayet okudum canım sıkıldı:((umarım benimkindede sorun olmaz 3000 kusur tuttu sadece masa konsol ve gümüşlük birde aynası var

bende böyle oymalı kakmalı tarihi klasik mobilyaları çok seviyorum ama gerçekten küçük ev göstermez mobilyaları. Mobilyalar gibi ihtişamlı büyük bir ev olmalı ki konak,villa tarzı o tarihi atmosferi oluştursun.

HARİKA BİR SEÇİM.ELBETTE Kİ OYMALI OLDUĞUDAN DOLAYI TEMİZLİK BİRAZ ZOR OLACAKTIR.
Ama olsun her güzel şeyin bir zorluğu vardır.Bir de gerçekten şunu unutma ki bu mobilya büyük bir salonda daha hoş duracaktır..

tam benlik mobilyama da uygun canım fikir verdin salonum da çok büyük koymuş olduğun resimlerdeki mobilyalar var arkadan görünen onun aynı mobilyalarm yemek odam da siyah kapıldım aldım hem salonu kapatıyor hemde kullanımı çok zor SENDEN RİCAM HANGİ MARKA NERDE BURASI BİRDE FİYATI KAÇ ÇOK BEĞENDİM YARDIMCI OL BANA DA ÇOK İYİ BİR SEÇİM YAPMIŞSIN ÇOKMİHTİŞAMLI CEVAP BEKLİYORUM.............

Gercekten cok güzel duruyor. Ama eminim parasida bir o kadar güzeldir :) Ve ben bu masada bu sandalyede yemek yemeye kiyamamazdim bile o kadar ki güzel :)

gerçekten cok hoş asil ve harikalar, yeriniz ve durumunuz müsaitse hiç kaçırmayın derim ((:

çok güzel ama biraz ağır değilmi bende çok seviyorum aslında bu tarz takımları ama bana çok ağır işte evde ağır durur diyorlar o nedenle daha spor takımları tercih etmek durumunda kalacağım galiba ilerde:37:

Bakmak icin cok güzel bir takim :) Ama benim tarzim degil bana cok agir geliyor. Kesinlikle güzel bir takim hatta rengine bayildim ama bana göre degil iste :)

Back
X