• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Alacağım yemek odası takımım (klasik-tarihi)

bence gayet güzel..yalnız odanız büyükse tercih edin derim ben...kendini göstermesi açısından..aksi takdirde üstüste bi görünüm çıkar ortaya.hernekadar showroomlarda küçük gibi gözüksede,aslında çok iri mobilyalar bunlar...

burdan küçük gözküyor haklısın gerçek boyutuda küçüğe yakın olsun istiyorum zaten dediğin mantıklı geldiopuyorumnanaktan

özel yaptıracaksan canım biraz küçük boyutunda yaptırabilirsin bence içinde kalmasın derim zaten bu tarz beğeniyosan muhakkak yaptır istemediğin bişeyi niye kullanasınki

hiç tarzım değil,zevk meselesi tabi..ama modern çizgileri ofis mobilyalarına benzetmen ilginç olmuş :) açıkcası bende bunlarla kendimi müzede hissederim :S

bacım çalışan insansın..ben sana pratik diye bak derken temizliğiyle uğraşma zaman sana kalır demek istemiştim..ama içinde kalmasın diye bu vitrinin daha ufağını az maliyetli çıkartırsın bence..bende mesela dümdüz dediğin mobilya severim..hem sade oluyor hemde temizliği çabuk oluyor..

klasik mobilyadan nefret ederim ama bunlara dibim düştü...çizgileri çok klasikmiş gibi dursa da aslında müthiş modern bence....bayıldım desem yeridir...nerde gördün ve fiyatı neydi canım???oldukça pahalı demişsin ne kadardı??

klasik mobilyadan nefret ederim ama bunlara dibim düştü...çizgileri çok klasikmiş gibi dursa da aslında müthiş modern bence....bayıldım desem yeridir...nerde gördün ve fiyatı neydi canım???oldukça pahalı demişsin ne kadardı??

saol canım inretnette gezinirken gördüm markası yok 16milyar dio bu takıma ama tabi o kadar para veremem ben hakiki ağaç herhaldeki o kadar pahalı.ben anca kaplama falan yaparım taş çatlasın 4-5milyara mal ettirmeyi düşünüyorum önümüzde başka işler var tabi buna bi türlü sıra gelmedi modelleyemedim tam istediğim gibi,istediğim modeli ama bu tarz bişi olacak bunun azcık daha sadesi

güzel ama çoook ağır bir takım canım ya.şimdi bunları alırsak ilerde 50li yaşlarda nasıl takımlar alıcaz:>ama canım tabiki zevk meselesi haliyle....beğendiysen hiiiç düşünme.insanın sonra içinde kalıyor;)

Şimdiden kolay gelsin tatlım, mobilya sana değil de sen mobilyaya hizmet edeceksin boshayallersmile
Ben ofis masası sevdiğim için bu takım hakkında güzel yorum belirtemiyeceğim fisfisfis

canım merhaba ben bunun bir değişiğini dün yaptırmaya verdim 10 milyara
4-5 falan asla olmaz bu canım işlemesi falan çok fazla
biz çok uğraştık ama adam asla olmaz dedi.çok şık duruyor ama
benikide bunun aynısı hemen hemen.beyaz renk yalnız ben koltuk döşemelerinide
beyaz yaptırdım daha ağır durdu.renkli döşemeler mobilyayı biraz hafifleştiriyor.
ha birde ben yatak odası yemek odası koltuk yakımları 10 milyara verdirdim.
nasıl sizce? ayrıca koltukları beyaz yaptırdım inşallah kullanabilirim.beyaz koltuk kullanan varmı aranızda kızlaaaaar ?

pek tarzım değil, daha sade ve spor eşyaları beğeniyorum ben. temizliğini hiç düşünemiyorum, o oymaların araları nasıl temizlenir akannehir

güle güle kullan, Allah içine sindirsin gönlüne göre versin
a.s.

çok guselmiş cnm mobılyalar benım evımınde salon ubuyuk olsa böle bişey alacaktım ama malesef cok buyuk degıll.şu an yapımda zaten eeve gore seçim yapıcam işlhh güle güle kullann

bende geçenlerde baktım bu mobilyalardan çok hoş güzeller ama kısmetse bir 10 yıl sonra isterim şimdi temizliğiyle falan uğraşamam şahsen :)

tam bir kraliçe odası...
ama oraya bir külkedisi de şart gbi.
yine de olsun istediğin takımsa gönlüne göre olmuş hayırlı olsun.

çok beğendim ya
ınşlh evimize geçtiğimizde bende beyaz ve altın sarısı renklerde yemek odası düşünüyorum
Ve bende klasik sever biriyim
oldum olası modern mobilyaya ısınamadım
eşimde tam tersi modern istiyo
bakalım hangimiz galip gelicek

fiyatı nedir bu takımın ? sorması ayıp :)
bence tavsiyem vitrini almayın
sadece konsol ve masa daha şık duruyo
vitrin bi süre sonra göz yoruyo hemde çok toz tututo içi :(

Back
X