• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Alacağım yemek odası takımım (klasik-tarihi)

harika..
bayıldım....
güzel günlerde kullan inşallah..
çok çok güzel

Arkadaşlar merhaba, şimdiki yemek odası takımları çok modernize masalara iş yeri ofis masası gibi gönlüme göre bişi bulamadım
en sonunda böle bi takım böle bi model buldum hafif tarihsel esintiler taşıyan,bunu almayı düşünüorum sizce nası kızlar fikirlerinizi merak ediorum

balksz1morsandalye.jpg

13848480.jpg

big17385283eps.jpg

big17385283op3.jpg

big17385283x7y.jpg

70694518.jpg

38427424.jpg

Ben mobilya işinin içinde olan biri olarak şunu söyleyebilirim mobilya alırken genelde kısa vadeliymiş gibi o anın göze hitabına bakarak hemen karar veriyoruz ama mobilya uzun vadede kullanılacak bir ürün en az 10-15 sene evinde olacak fiyatlarda az deil senin seçimin önemli tabi ama ben olsam bu tarz mobilya almazdım çünkü görselliği 1 sene sonra sana itici gelmeye başlar çünkü geçici bir tarz bu

konu geçen sene açılmış artk konu sahibi arkadaş evlenmiştir bile.. ama ben bu takımı ilk gördüğümdeki düşüncelerimi söyleyeyim.. annemgilin yatak odası takımı geldi aklıma, oda buna benzer oymalı girintili çıkıntılıydı... evde temizlik bana aitti ve yatak odasının tozunu almaktan neffffrettt ederdim.. parmağıma toz bezini dolardım o girinti çıkıntıları tek tek temizlerdim...
tabiii benim evlilik çağım gelince annem bu kızda giderse ben bunların temizliğiyle uğraşamam deyip gidip dümdüz bir takım aldı :))

yani fotoyu incelerken benim modelden çok o oymalara sandalye ayağı masa kenarları vitrinin tepelerine takıldı gözüm...

arkadaşlar merhaba,ben evime bu yemek odası takımını yaptırmadım maalesef:( sebeblerine gelince;birincisi temizliği çok zor,ikincisi fiyat birazcık uçuyor,sonuncusuda bunun için ultra lüx ultra büyük saray yavrusu bir salon lazım...
benim yakın zamanda yaptıracağım yemek odası koltuk takımı gene avangard olacak...gene klasik düşünüyorum ince kesimler lükens ayaklar ve tabi gene mobilya rengi olarak ekru olacak.tabiki ince oymalar olacak ama bu kadar değil
arkadaşlar fiyat sormuşsunuz bazılarınız ama ben bu modeli nette görmüştüm çoooookkk beğenmiştim sanat eseri gibi geliyor bu mobilyalar çünkü bana.o zamanlar yaptırmayı düşünüyorum karabağlarda bana bu modele yakın olacak şekilde(oyma kakmadan birazcık tasarufla)5000lira denmişti tabi bu dediğim 2 sene önceydi

Salon büyükse çok güzel yinede spor ve modern her zaman tercihim bigün şatoda yaşarsam neden olmasın :D

Back
X