• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Alacağım yemek odası takımım (klasik-tarihi)

zukseddin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
876
0
96
İzmir
Arkadaşlar merhaba, şimdiki yemek odası takımları çok modernize masalara iş yeri ofis masası gibi gönlüme göre bişi bulamadım
en sonunda böle bi takım böle bi model buldum hafif tarihsel esintiler taşıyan,bunu almayı düşünüorum sizce nası kızlar fikirlerinizi merak ediorum

balksz1morsandalye.jpg

13848480.jpg

big17385283eps.jpg

big17385283op3.jpg

big17385283x7y.jpg

70694518.jpg

38427424.jpg

cok güzel görünüyor
ama ben kendi adıma böle bi mobilya tercih etmezdim
salonun gercekten cok büyükse güzel durabilir.ama normal bi salonsa eşyalar kendini göstermez.
bide oymalı filan temizligi cok zor olur.
krem renginin kullanımıda zor. zamanla rengi kararıyor gibi oluyor

doru dion canımda temizliğini düşündüm mü yandım zati:D ben hep böle oymalı kakmalı beğeniom ilerde işim zor yani:)kararma dediğin nası oluo

bayıldım bayıldımm yaa bende çok severim böyle mobilyaları ne güsel duruyor :lepi::lepi::lepi:​

yani şöle düşün belli bi süre silmedigin zaman sanki kir birikiyor mobilyada.
benim eşyalarda büyük ve ben cok pişmanım
en güzeli minyatür pratik eşya.
cocugun varmı bilmiyorum ama inan bana cocuk olunca toz almak bile zoruna gidiyor insanın

Asil ve kokoş mobilyalar:) hayallerinize hitap ediyorsa edinin derim. Hayırlı olsun şimdiden. Mutluluklar:)

yani şöle düşün belli bi süre silmedigin zaman sanki kir birikiyor mobilyada.
benim eşyalarda büyük ve ben cok pişmanım
en güzeli minyatür pratik eşya.
cocugun varmı bilmiyorum ama inan bana cocuk olunca toz almak bile zoruna gidiyor insanın

haklısın hayatım ama heves ettim napiim:kedi:

böyle oymalı seviyorsan bile en azından bence daha az renkli bir model seçsen daha iyi olmaz mı
zaten oymaları göz yoruyor bir de renkli olunca

ben de dediğin gibi aşırı modern dümdüz mobilyalardan hoşlanmıyorum
ama daha klasiğe yakın ama biraz daha sade bir şeyler seçebilirsin bence yeni evlenen biri için bana biraz ağır gibi geldi.
yemek odasını böyle alınca salonun tümünü böyle döşemen lazım mobilyalar filan da
salonun çok çok büyükse hoş durabilir ama değilse boğma ihtimali fazla olabilir.

çok ağır takım osmanlı tipi.salon büyükse çok gösterişli olur..güle güle kullankaydirigubbakcemile5

benim mobilyamda ingiliz tarzı ,varaklı bir aynam ve yanlarda iki abajurum var ,salonum büyük ,mobilyam hoş duruyor ,yeni nesil tutsan elinde kalacak tarzdan değil ,ağır ve asil duruyor ,ben bunu çok beğendim ,içine sindiyse al derim ..

canımm begenmedim ben benim tarzım degil...Daha modern pratik esyalar secmelisin bu mobılyaların temızlıgı cok zor oluyor....Hele bırde cocuk olursa vay halıne

bu takımı yaptıracam ama bu kadar renkli yaptırmıcam altın varaklara olacak ama göz yoracak tarzda değil ha tabi bakıldığında genede osmanlı işi dursun istiorum 1 kere alınıo çünkü böle şeler mobilya çok çok aşırı içime sindi tam hayallerimdeki gibi bir tek temizliği düşündürüo beni çalışan bi bayan olarak,gülü seven dikenine katlanır dicem artık:)

fiyatı baya pahalı canım ama ben bunu yaptırmayı düşünüyorum modelleyip öle çok daha ucuza gelio 3te biri kadar düşüyor fiyat o zaman umarım istediğim gibi yaparlar

fiyatı baya pahalı canım ama ben bunu yaptırmayı düşünüyorum modelleyip öle çok daha ucuza gelio 3te biri kadar düşüyor fiyat o zaman umarım istediğim gibi yaparlar

çok ağır bır takım bence salonunun buyuk olamsı lazım kı kendını gostersın.bırde bunun temızlıgı var zor olur

Back
X