Yatak Odası Dekorasyonu alabileceğim tarzlardaki yatak odaları

zalimi

Ya başlama,yada bitir....
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
4.453
12
156
37
İzmir
kızlar aradığım türleri buldukça ekleyeceğim resimler klasik tarzdan oldukça hoşlanan biriyim :roflol:
peki nasıl buldunuz hangisi daha güzel
ve en önemlisi benim tarzım gibi klasik tarzı olan varmı çok meraklardayım:dance:

YatakOdasi_01.jpg

yatak-odasi-takimi.jpg

10.jpg

2.JPG

177852b_yatak-odasi_kS0.jpg

accapemay-lg.jpg

cs200481.jpg

cs201381.jpg

cs201301.jpg

Son düzenleme:
en güzeli 1. ama ben pek tercih etmezdim. tamam çok modern tarzdan bende hoslanmıyorum modası hemen geçio onların ama sankı bunlar da bıraz sıkıcı geldi bana. ama sen beğenmişşin allah gönlüne göre versin

Bunlara oldukçe geniş bir oda gerek klasik sevenler için oldukça güzel modeller aferinn iyi bumuşun ;))

bende bu tarz mobilyalardan hoşlanıyorum.. yatak odası salon takımı vs.. modern mobilyalar bana çok çok çok itici geliyo. çocuk oyuncağı gibi.. 2. takım güzel bunlardan.

bencede 2. en ideal takım

ama şuanki görüşüm son takımdan yana daha klasik duruyor

Son düzenleme:
:hulya:ayy ne bunlar canım yaa çok ağır..
saraydan bi oda gibi görünüyokaydirigubbakcemile3
bi de çok parası olur da sırf gösterişli olsun diye böyle ağır şatafatlı mobilyalar alan görgüsüzler varya onlardanmışsın gibi bi izlenim yaratırmirmirmirmir
yanlış anlama, senin zevkin, öylesin demiyorum ama bana öyle çağrışım yapıyo bu tarz eşyalar:sinifsinif:

canım bellonada roma ve kahire yatak odası takımları var.bunlar kadar klasik değil ama.hoşuna gider belki..

tam bir klasik tutkunuyum
yatak odam bellona roma
bayıla bayıla aldım 5 yıldır halen çok beğeniyorum :)

Eklediğin resimlere baktım da canım, tek bir noktaya değinmek istiyorum, örneğin ilk resimdeki çekmecelerin kulpları, o tarz kulplardan bizim oturma odası takımında da var, çekmeceleri açmak çok büyük maharet istiyor delikafadulden gerçekten çok kullanışsız oluyor..

İnşallah senin içine sinen hem güzel, hem fiyatı da uygun bir takım bulursun canım, şimdiden hayırlı olsun opuyorumnanaktan

dky
bunları örek olarak koydum aslında alfemo ve istikbal tercihim genelde zamanı gelince yerinde bakılır tabi karar verilir ama ben modern tarza zıt bir kişiliğim var zaten eski moda şeyler daha hoşuma gidiyor mesela şark odası olcak evimin bir odası yani seviyorum klasik takımları arkadaşlar önermiş onlardan alırım büyük ihtimal zaten koyarım o zmn foto kesin fotoyu

bence de en iyisi yerinde görmek, her yerini de kurcalayıp açıp kapamak zaten a.s
ama alfemodan çok kazıklandık, sadece onu söylemek istiyorum, bi oturma grubu aldık, masa o kadar ağır ki anca iki erkek kaldırabiliyor, biz annemle sadece sürükleyebiliyoruz, sandalyeleri de görsen anca o kadar dandik olurdu, umarım her alfemo böyle değildir de sadece biz kazıklanmışızdır.. :kedi:

evini otel odası mobilyalarıyla doldurmaya karşı, zevkli tarzınız için sizi tebrik ederim.. bunlar ağır değil, tarz sahibi mobilyalar, yatağınızın üzerine atacağınız zevkli yatak örtüleri, pencerenize asacağınız (modern adı altındaki)yapaylıktan uzak perdeler ile çok güzel bir yatak odasının sahibi olunabilir...

kırmızı başlıklı kızn ninesinin yatak odası gibi . :) güzeller fakat fazla ağır gibi renk katsan biraz..

Back
X