cok tesekkur ederimENABE den tekrar alışveriş yaptım yine cok memnun kaldım hem ilgisi güler yüzü hem ürünlerinin temizliği kalitesi ile tavsiye ederim.gönül rahatlığıyla tekrar tekrar alışveriş yapabileceğim biriyle tanıştığım için mutluyum.ürünler resimde göründüklerinin aynısı öyle tüylenme bozulma vs yok.zaten resimler de ayrıntılı çekilmiş.
Canim rica ederim guzel gunlerde kullanin ..parca teminide yapariz insallah☺☺karsilikli guzel alisverisler dilegimle....Ancak firsat bulup yazabiliyrum asaga nuckli arkadastan lascal buggy board aldm uzun sure benim icin ayirdi tesekkur ederm. :)
Oyledir Allah icin iyidir atinecimm :)))ATİNE adlı üyeden taç uyku seti aldım gerçekten çok uygun fiyata temiz ve hediyeleriyle geldi bu sitedeki ilk alışverişimi dürüst biriyle yaptığım için çok şanslıyım tekrar teşekkür ederim :)
Güzel alışverişti güzel günlerde kullanmanızı dilerimPinartv den lamaze oyuncak,tulum ve citcitlilar aldim urunler aynen söylediği gibi geldi.kendisine tesekkur ederim
canım benim çok teşekkür ederim bende seni tanıdığım çok memnun oldum benim içinde çok keyifli bir alışveriş oldu tekrar görüşmek üzere:))ATİNE adlı üyeden taç uyku seti aldım gerçekten çok uygun fiyata temiz ve hediyeleriyle geldi bu sitedeki ilk alışverişimi dürüst biriyle yaptığım için çok şanslıyım tekrar teşekkür ederim :)
Cok teşekkür ederım güle güle sağlıkla kullansın ınsallah kuzumMrb.ben de zeymer1980 nickli arkadastan oyuncak aldim ilgisine tesekkür ederim
güle güle kullanın hepsini.altinyunus nickli arkadaşımdan birsürü kıyafet ve bol miktarda bebek kitabı aldım. Hepsinden çok çok memnun kaldık. Kıyafetler tertemiz çok özenli gönderilmişti. Alışveriş yapmayı düşünen bütün arkadaşlarıma öneririm :)
Gule gule kullaninhayela89 botumuz çok güzel tesekkur ederiz
Bızde oyuncaklarımızı cok sevdık cok teşekkürler hayela89 tekrar görüşmek üzere canımGule gule kullanin
Guzel gunlerde kullansin yavrulaniz cnm.Bızde oyuncaklarımızı cok sevdık cok teşekkürler hayela89 tekrar görüşmek üzere canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?