• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

BİOCİN adlı arkadaşlar kıyafetler aldım, hiç ikinci el hissi vermiyordu. Tertemiz kullanmış. Mis gibi kokuyordu. Çok güzel paketlemiş. Çok güzel hediyeler koymuş. Kullanmak için sabırsızlanıyoruz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BİOCİN adlı arkadaşlar kıyafetler aldım, hiç ikinci el hissi vermiyordu. Tertemiz kullanmış. Mis gibi kokuyordu. Çok güzel paketlemiş. Çok güzel hediyeler koymuş. Kullanmak için sabırsızlanıyoruz:)

Sağlıkla ve huzurla kullanmanızı dilerim. Teşekkürler :)

bulut1berrak adlı arkadaşımdan mama sandalyesi ve araba aldm oladar memmun kaldımki buladar temizine rastlamadm diyebilirim.İlgisine teşekkür ediyorm çok kibar birisi
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canmama kullanıcıdan alış verişim oldu her şey çok güzel bayıldım mis gibi tertemiz hiç kullanılmamış hem uygun verdi hem korgoyu karşılamış hem de hediye koymuş daha ne olsun kendisine çok teşekkür ediyorum. hem ilgili alakalı hem de çok güzel ürünler

Canım benim çok teşekkürler güzel sözlerin için Güle güle giyinsin tatlı zuzun ☺

paci53 arkadaştan urun aldım urunlerınden çok hedıye aldım :) ılgın ve urunlerın ıçın teşekkür ederım:16:

nooption arkadaştan bir kkaç eşya satın aldım.hem uyguna aldım hemde tertemiz.satışa koyduktan sonra söküğünü farkettiği montu da ücretsiz verecek kadara da cömert ve tatlı biri.ilgisine de ayrıca teşekkür ederim.

canmama kullanicisindan aldigim cicileri cok sevdik.aldigimiz her sey cok guzeldi.
Teşekkurler canmama.hakkinizi helal edin lutfen bu sicakta yordum sizi:)

nooption arkadaştan bir kkaç eşya satın aldım.hem uyguna aldım hemde tertemiz.satışa koyduktan sonra söküğünü farkettiği montu da ücretsiz verecek kadara da cömert ve tatlı biri.ilgisine de ayrıca teşekkür ederim.

canım ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanın..

bulut1berrak adlı arkadaşımdan mama sandalyesi ve araba aldm oladar memmun kaldımki buladar temizine rastlamadm diyebilirim.İlgisine teşekkür ediyorm çok kibar birisi
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz

Teşekkür ederim canım yorumun için
Güle güle kullansın prenses 😀

komomos nickli kişiden park yatak aldım, çok kibar bir hanfendiydi, ürünü istediğim yere gönderdi. ancak ürünün cibinlik kısmının bağlantı parçaları eksik çıktı ve fotoğraflarda görünen oyuncaklar yerine çok dandik oyuncaklar geldi. neyse artık ben bantladım ettim, bu şekilde idare edicem ürünü yazlık yere getirdiğimiz için sorun etmedik... ama bir daha ürün alırken üşenmeden gidip görmeye karar verdim.

Asaga nickli arkadasa urun sattim ok fakat belli bir kismini begenmedigini ve geri yollayacagini soyledi yollagi iki parca urunun kargosunuda bana takti suan cok sinirliyim yazip yazmamak konusunda cok tereddut ettim ama beni bilen bilir.mesajda attim aradimda cvpta vermedi .ucretide yatiricam dedi sonra musait olamadigini oldugunda yatiracagini soyledi ama benim tepem fena atti hic boylebir muhabbete girmekten hosnut degilim.

canmama kullanicisindan aldigim cicileri cok sevdik.aldigimiz her sey cok guzeldi.
Teşekkurler canmama.hakkinizi helal edin lutfen bu sicakta yordum sizi:)

Canım benim helal olsun sende helal et hakkını güzel kızın ve sen mutlu olduktan sonra ben sıcak ta yorulmuşum çok mu ☺☺ yorgunluk işte dinlenirsin geçer ☺☺

Evlaefe nicki arkadastan ürün aldım 40. Kere sormama rağmen hesap numarasını vermedi kargonun icine yazıp koyacakmış bende ikİ tane bebek var her zaman çıkamıyorum dememe rağmen kargonun icine koymuş oda ptt hesap nosu internettende yatiramiyosun! kargo gelince bikac gun çıkamadım aradım belirttim ürünlerden bazıları hasarlı göndereceğim kargosu benden dememe rağmen benim cocukları uyuttugum sıra aramış msj atmış ben bakmamışim diye sinirlenmiş!madem bu kadar paniksin hesap numaranı basta vereceksin ha cok rahatsan belki uygun değildir acamamistir deyip bekleyeceksin! benide bilen biliyor kimsenin bende parası kalmadi kalmaz öyle olsa ürünü almadan parasını yatırayım diye ısrar etmem...

Son düzenleme:
Burdan bi arkadas la bebek arabasi icin anlastik parayi yatirinca urunu gonderecegini soyledi sizce nasil yapmaliyim sizler nasil yaptiniz yardim edermisiniz

özlemöztepe diye bir arkadaştan karyola aldım..sonucu kendisine attığım mesajdan anlarsınız..aynen kopyalıyorum: Merak ediyorum 100 tl icin hamile bir kadini kandirmaya uzmeye degdi mi?kargo ucuk olmazsa diye konustuk.sozde 25 tl belki daha da az gelir dediniz.103 tl kargo geldi.neyse dedim iyi niyetli dusundum.esi sormadan vermistir dedim.gittim aldim ki almayabilirdim.karyola cizikler icinde cop posetinde yollanmis sozde guzelce paketlenecekti.kuruluma dair icine yalandan sadece iki tane vida koyulmus o kadar.yaziklar olsun.ben size guvenip fotograf bile gormedim.iyi niyetimi enayilik olarak algiladiniz.belki cebinize fazladan 100 tl girdi.evinizdede yer acildi ama benim alin terim de cope gitti.haram olsun..

Evlaefe nicki arkadastan ürün aldım 40. Kere sormama rağmen hesap numarasını vermedi kargonun icine yazıp koyacakmış bende ikİ tane bebek var her zaman çıkamıyorum dememe rağmen kargonun icine koymuş oda ptt hesap nosu internettende yatiramiyosun! kargo gelince bikac gun çıkamadım aradım belirttim ürünlerden bazıları hasarlı göndereceğim kargosu benden dememe rağmen benim cocukları uyuttugum sıra aramış msj atmış ben bakmamışim diye sinirlenmiş!madem bu kadar paniksin hesap numaranı basta vereceksin ha cok rahatsan belki uygun değildir acamamistir deyip bekleyeceksin! benide bilen biliyor kimsenin bende parası kalmadi kalmaz öyle olsa ürünü almadan parasını yatırayım diye ısrar etmem...
Hasarli dediginiz urunler derken neyi kastediysunuz anlamadim supurgede sorun oldugunu mesajdada yazdim tamam dediniz .ben odeyecegim dediginuz kargoyuda bana odettiniz once ki mesajlasmamisdada telefonunuzu acmiyosunuz sayfaya bakiyorum kkb de onlinesiniz ben yine yazdm gunahini almak istemiyrum diye ama anliyrmki yanlis bir alis veris yapmisim.ben herzaman urunu alip memnun olup oyle ucretinin yatirilmasina taraftarim.ama sizi cozemedim ptesi yatiricam dediniz.Bende para durmaz harcarim suan yok diyosunuz.Ama be musluman aldigin urunun parasini koyarsin kenara durmaz ne demek.
Bugunun sonucunu sabirsizlikla bekliyorum.

özlemöztepe diye bir arkadaştan karyola aldım..sonucu kendisine attığım mesajdan anlarsınız..aynen kopyalıyorum: Merak ediyorum 100 tl icin hamile bir kadini kandirmaya uzmeye degdi mi?kargo ucuk olmazsa diye konustuk.sozde 25 tl belki daha da az gelir dediniz.103 tl kargo geldi.neyse dedim iyi niyetli dusundum.esi sormadan vermistir dedim.gittim aldim ki almayabilirdim.karyola cizikler icinde cop posetinde yollanmis sozde guzelce paketlenecekti.kuruluma dair icine yalandan sadece iki tane vida koyulmus o kadar.yaziklar olsun.ben size guvenip fotograf bile gormedim.iyi niyetimi enayilik olarak algiladiniz.belki cebinize fazladan 100 tl girdi.evinizdede yer acildi ama benim alin terim de cope gitti.haram olsun..

Gecmis olsun cok sinir bozucu bir olay ona o paraya kiyana kadar ikeadan sifir karyola alirdin cnm.7zuldm senin icin.

Back
X