• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Pisicik_26 arkadasımızdan tablet aldım cok tereddüt etmiştim aslında cok pinpirik biri olduğum için ama beni bile rahatlattı hele gelince elime tablet inanmadım o paketleme ile uzaya fırlatsak bişey olmazdı ve beklentilerimün üzerinde cıktı tablet tertemiz sorunsuz bayıldım güvenle alısveriş yapabilirsiniz gözünüz kapalı hemde simdi bide merve bebek aldım ama rahatım artık cünkü güveniyorum cok teşekkür ederim canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendisinden toplu halde bir sürü oyuncak aldım . Hepsi gayet güzel ve uygun fiyata geldi. Yanına hediye oyuncaklar ekleme inceliğini de göstermiş . Tekrar teşekkür ederim . :16:

Canım mesajını şimdi gördüm:) bu güzel mesajın için teşekkür ederim, kuzucuk güzel günlerde oynasın.:)

Pisicik_26 arkadasımızdan tablet aldım cok tereddüt etmiştim aslında cok pinpirik biri olduğum için ama beni bile rahatlattı hele gelince elime tablet inanmadım o paketleme ile uzaya fırlatsak bişey olmazdı ve beklentilerimün üzerinde cıktı tablet tertemiz sorunsuz bayıldım güvenle alısveriş yapabilirsiniz gözünüz kapalı hemde simdi bide merve bebek aldım ama rahatım artık cünkü güveniyorum cok teşekkür ederim canım

Canim benim nasil mutlu ettin beni inanamazsin cok tesekkur ederim guzel yazin icin
Gule gule kullanin sirada merve bebek var ;)

Bella bella arkadaşımdan 5 parça ürün satın aldım,abartısız 20 parça hediye yollamış.hepsi yıkanmış misss gibi kokuyordu,kargomu takip etti eve getirip açana kadar sürekli iletişim halindeydik.
İnsan olmanın tüm gereklerini yaşıyor o kadar mutluyum ki inanın tarif edemem hislerimi.
Çok ama çok teşekkür ederim.ettiğim dualar karşılığını bulacaktır eminim.canım arkadaşım yüzün hep gülsün!!!

Bella bella arkadaşımdan 5 parça ürün satın aldım,abartısız 20 parça hediye yollamış.hepsi yıkanmış misss gibi kokuyordu,kargomu takip etti eve getirip açana kadar sürekli iletişim halindeydik.
İnsan olmanın tüm gereklerini yaşıyor o kadar mutluyum ki inanın tarif edemem hislerimi.
Çok ama çok teşekkür ederim.ettiğim dualar karşılığını bulacaktır eminim.canım arkadaşım yüzün hep gülsün!!!

Cnm arkadaşım ben teşekkür ederim:) sen mutlu olmana çok seviniyorum, ailece sağlıkla olun!!!

Yasmino arkadasimizdan urunler aldim cok temiz yeni gibiler mis gibi kokuyorlar hatta kucuk bir not ve hediye bile koymus cok tesekkur ederim burdan ona...

Ben teşekkür ederim asıl bu güzel sözleriniz için . Dediğim gibi sizin memnuniyetiniz beni daha mutlu etti .Güzel günlerde mutlulukla giysin kuzucuğunuz.

Nooption arkadaşımızın çeşitli ürünler aldım hepsi coook kaliteli çok güzeller özenli haline ve yumuşak ses tonunae bayıldım hem çok kibar hemde gerçekçi gözünüz kapalı alabilirsiniz ben hem ürünleri hemde hediyeleri için teşekkür ederim kendisineee

Nooption arkadaşımızın çeşitli ürünler aldım hepsi coook kaliteli çok güzeller özenli haline ve yumuşak ses tonunae bayıldım hem çok kibar hemde gerçekçi gözünüz kapalı alabilirsiniz ben hem ürünleri hemde hediyeleri için teşekkür ederim kendisineee

canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.. hepsini iyi günlerde kullanın inşallah..

Gazeldustubaglara arkadaşımdan bebişinin kullandığı eşyaları aldım ama sıfır gibi tertemiz çok mutlu olduk. Rabbim bebişlerimin kullanmasını nasip etsin. Teyzemiz hem indirim yaptı. Hem de hediyeler gönderdi. Çok teşekkür ederiz.

Atineye cok teşekkürler aldığımdan daha cok hediye koymuştu ve hepsi cok güzeldi kendisinin sıcak arkadaşlığına diyecek hiçbir söz bulanıyorum cok cok teşekkürler atine

canım benim güzel günlerde kullanın inşallahyeni ürünler ekledim bakmayı unutma:)))

lovelyy seviyorum seniiiii:16::16::16::16::16::16::16::16: sen harikasınnnnn, herşey harikaaaa, tertemizzzz, yeni alınmış gibiiii:21::21::21: çok teşekkür ederim cnmm...bit pazarındada yazıcam hemenncikk memnuniyetimii:)))

Sedack arkadaşımızdan Adidas eşofman aldım. Hasarsız, yeni gibi tertemiz. Ailecek ona bayıldık. Ayrıca kendisine gönderdiği hediye için de teşekkür ediyorum!!!

pisicik arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.ihtiyacı olan komşuma bebeğinin kıyafetlerini ücretsiz gönderdi.hemde tertemiz mişs gibi kokuyor.sana ne kadar teşekkür etsem azdır pisicik

Nurlum; kendisinden harika bir ayakkabı aldım. bayıldım ayakkabıya tertemizdi. 40 yıl beklesem o kalitedeki ayakkabıyı bu fiyata alamazdım. çok beğendim çok tşk ederim. çok nazik olup, bir de hediye koymuş. teşekkürler kendisine. sayfasına uğramadan geçmeyin :16::16::16:

teve
atine
esrayk
nicole78
eylülüm

arkadaşlarımızla takas işine girdim ve çok memnun kaldım .teşekkür ederim :71::71::71::71::71:

Back