Bir kaybım var canım eşimde problem vardı düzelince hamile kaldım ama devamı gelmedi şimdilik bir sorun görünmüyor ama olmadı bi türlü.Amin canım benim inşallah
Sende sorun varmı özel olmazsa eger
YaaBir kaybım var canım eşimde problem vardı düzelince hamile kaldım ama devamı gelmedi şimdilik bir sorun görünmüyor ama olmadı bi türlü.
Allah razı olsun canım amin inşallahYaarabbim bir daha o acıyı yaşatmasın inşallah o zaman ki göz yaşlarını mutluluk göz yaşı ile mükafatlandırsın inşallah canım benim
Olabilir canım inşallah hamilesindir hem daha erken eğer varsa dahada belirginşeşir çizgi gününü bekle test yap allah gönlüne göre versin inşallah.Bnm yaptigim testin dogruluk orani ne blmiyorum yanlis olablr mi acaba karnimda ara ara batma oluyor belim çok aqrio
İnşallah hayırlı haberler alırsınYarın kan vericem ins belli olur
ben öğrendim canım al-bi test ile, cumartesi günü bata 6 gün kala. kanda da çıktı şükür şimdi artışı takip ediyoruz 2 günde bir. Biri 6 gün diğeri 4 gün kala, 1 dk içinde çıkmıştı fotoğrafları da çizgi çıktığı an çekmiştim. İnşallah hayırlı haber verirsin sen deArkadaşlar adetime 4 gün var siddetli bel agrisi sırt agrisi ve kasıklarima giren kramp ve batmalardan dolayı Al-Bİ marka idrar testi yaptım bu sonuc cikti sizce gebe miyim. Bu testi kullanip gebe olduğunu öğrenen var mı ?
Sizinfe öğlen yaptığınız daha belirgin duruyor ben akşam yaptım pozitif gibi silik çıktı sabah ilk idrarla yaptm tek cizgiydiOncomed marka canım bunlar yumurtlama dan sonra 10. Gün başladım yapmaya
Merhaba ne yaptınız acaba hayırlı sonuç çıktı mı :)Inşallah canım
Canım idrarımı tuttum bişey yemeden yine gecede tutmuştum ama evet öğlen ki daha koyu nedenseSizinfe öğlen yaptığınız daha belirgin duruyor ben akşam yaptım pozitif gibi silik çıktı sabah ilk idrarla yaptm tek cizgiydi
Sonuç 5ten snra belli olacsk ama bi test dha yptm böle cıktı sizce??Merhaba ne yaptınız acaba hayırlı sonuç çıktı mı :)
Senin pozitif cnm hayirli oldun inşallah. Benim ilk dakika çooook silik ikinci cizgim vardı benden bska kmse görmüyordu snra 15 20 dk ya netlesti blmiorum yaben öğrendim canım al-bi test ile, cumartesi günü bata 6 gün kala. kanda da çıktı şükür şimdi artışı takip ediyoruz 2 günde bir. Biri 6 gün diğeri 4 gün kala, 1 dk içinde çıkmıştı fotoğrafları da çizgi çıktığı an çekmiştim. İnşallah hayırlı haber verirsin sen de
Sanırım sonuç çıkmıştır:)Sonuç 5ten snra belli olacsk ama bi test dha yptm böle cıktı sizce??
Ben varımArkadaşlar adetime 4 gün var siddetli bel agrisi sırt agrisi ve kasıklarima giren kramp ve batmalardan dolayı Al-Bİ marka idrar testi yaptım bu sonuc cikti sizce gebe miyim. Bu testi kullanip gebe olduğunu öğrenen var mı ?
Yaa mesajını gördüm de sen hamile kalmaktan korkan yani istemeyen hayvanlarınla yaşamak isteyen kişiydin dimii yoksa karıştırıyor muyummmmm hayirli olsuuunnnnBen varım
Hafif bir çizgi görüyorum ben. Hayırlı olsun inşallah.
Ben adete bir gün kala yaptım kırmızı çizgi çıktı canım
Evet canım tam da o benim. Prezervatif azizliği sonucu hamile kaldımYaa mesajını gördüm de sen hamile kalmaktan korkan yani istemeyen hayvanlarınla yaşamak isteyen kişiydin dimii yoksa karıştırıyor muyummmmm hayirli olsuuunnnn
Yaa canım benim valla düşündüm sonunun böyle olacağınıEvet canım tam da o benim. Prezervatif azizliği sonucu hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?