AL Bİ GEBELİK TESTİ

Amin canım benim inşallah
Sende sorun varmı özel olmazsa eger
Bir kaybım var canım eşimde problem vardı düzelince hamile kaldım ama devamı gelmedi şimdilik bir sorun görünmüyor ama olmadı bi türlü.

Bir kaybım var canım eşimde problem vardı düzelince hamile kaldım ama devamı gelmedi şimdilik bir sorun görünmüyor ama olmadı bi türlü.
Yaa rabbim bir daha o acıyı yaşatmasın inşallah o zaman ki göz yaşlarını mutluluk göz yaşı ile mükafatlandırsın inşallah canım benim

Bnm yaptigim testin dogruluk orani ne blmiyorum yanlis olablr mi acaba karnimda ara ara batma oluyor belim çok aqrio
Olabilir canım inşallah hamilesindir hem daha erken eğer varsa dahada belirginşeşir çizgi gününü bekle test yap allah gönlüne göre versin inşallah.

ben öğrendim canım al-bi test ile, cumartesi günü bata 6 gün kala. kanda da çıktı şükür şimdi artışı takip ediyoruz 2 günde bir. Biri 6 gün diğeri 4 gün kala, 1 dk içinde çıkmıştı fotoğrafları da çizgi çıktığı an çekmiştim. İnşallah hayırlı haber verirsin sen de

Eklentiler

• EC9F7AA4-F351-41CF-A215-9446D10311E1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 372
  • 8750057B-2F73-458D-B4B7-E950C7AE8AEF.webp
    214,4 KB · Görüntüleme: 342
Sizinfe öğlen yaptığınız daha belirgin duruyor ben akşam yaptım pozitif gibi silik çıktı sabah ilk idrarla yaptm tek cizgiydi
Canım idrarımı tuttum bişey yemeden yine gecede tutmuştum ama evet öğlen ki daha koyu nedense

Eklentiler

• 16124236652947341042776899227027.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 365
  • 16124236950574950200091051928856.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 344
Senin pozitif cnm hayirli oldun inşallah. Benim ilk dakika çooook silik ikinci cizgim vardı benden bska kmse görmüyordu snra 15 20 dk ya netlesti blmiorum ya

Ben varım
Hafif bir çizgi görüyorum ben. Hayırlı olsun inşallah.
Ben adete bir gün kala yaptım kırmızı çizgi çıktı canım

Ben varım
Hafif bir çizgi görüyorum ben. Hayırlı olsun inşallah.
Ben adete bir gün kala yaptım kırmızı çizgi çıktı canım
Yaa mesajını gördüm de sen hamile kalmaktan korkan yani istemeyen hayvanlarınla yaşamak isteyen kişiydin dimii yoksa karıştırıyor muyummmmm hayirli olsuuunnnn

Yaa mesajını gördüm de sen hamile kalmaktan korkan yani istemeyen hayvanlarınla yaşamak isteyen kişiydin dimii yoksa karıştırıyor muyummmmm hayirli olsuuunnnn
Evet canım tam da o benim. Prezervatif azizliği sonucu hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…