AL Bİ GEBELİK TESTİ

Girls5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
277
-157
13
Arkadaşlar adetime 4 gün var siddetli bel agrisi sırt agrisi ve kasıklarima giren kramp ve batmalardan dolayı Al-Bİ marka idrar testi yaptım bu sonuc cikti sizce gebe miyim. Bu testi kullanip gebe olduğunu öğrenen var mı ?

Eklentiler

• IMG-20210203-WA0022.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 1.273
  • Screenshot_20210204-133139_Kadnlar Kulb.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 1.353
Test yok.

G Girls5 kaç dakika da cıktı acaba bende de adete 5 gün kala aşırı bel ağrısı ve adet agrısı olmustu bide beyaz ve şeffaf akıntı vardı ben gördüm çizgiyi

Bnm yaptigim testin dogruluk orani ne blmiyorum yanlis olablr mi acaba karnimda ara ara batma oluyor belim çok aqrio

Bnm yaptigim testin dogruluk orani ne blmiyorum yanlis olablr mi acaba karnimda ara ara batma oluyor belim çok aqrio
Canım ilk 10 dk da cıktıysa dogru olabilir belirtilerin benziyo daha doğrusu belirtiler adetle aynı oluyo nerdeyse hatta adet günü defalarca lavaboya koşuyor insan adet oldum sanıp emin ol eger varsa beni anlayacaksın dogruymus diyip hak vereceksin inşallah da vardır, sabah tekrarla bence

Teşekkür ederim canım allah razı olsun darısı isteyen herkese inşallah sen istiyorsan sanada nasip etsin inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar
Çok istiyorum allah razı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…