Uygulamadan mı giriyorsunuz ?Dosya ekleye tikliyorum olmuyor niye acaba
Test yok.
EvetUygulamadan mı giriyorsunuz ?
Uygulamadan olmuyor malesef googledan girip atın.
Var gibi görüyorum 2. çizgiyi erken test yapsanız varsa daha belli olur.Ayarladım şimdi görülüyordur
Oncomed marka canım bunlar yumurtlama dan sonra 10. Gün başladım yapmayaTestini atar msn kuzum bide hangi marka
Hayırlı olsun siz hamilesiniz.Oncomed marka canım bunlar yumurtlama dan sonra 10. Gün başladım yapmaya
Hayirli olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinOncomed marka canım bunlar yumurtlama dan sonra 10. Gün başladım yapmaya
Sağol Allah razı olsun canım benim rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhhhHayirli olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Sağol Allah razı olsun canım benim rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhhhen sağlıklı en hayırlı meleklerinden
Canım ilk 10 dk da cıktıysa dogru olabilir belirtilerin benziyo daha doğrusu belirtiler adetle aynı oluyo nerdeyse hatta adet günü defalarca lavaboya koşuyor insan adet oldum sanıp emin ol eger varsa beni anlayacaksın dogruymus diyip hak vereceksin inşallah da vardır,Bnm yaptigim testin dogruluk orani ne blmiyorum yanlis olablr mi acaba karnimda ara ara batma oluyor belim çok aqrio
Çok istiyorum allah razı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım allah razı olsun darısı isteyen herkese inşallahsen istiyorsan sanada nasip etsin inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?