Onkoloji - Kanser ve Türevleri Akut Myeloid Lösemi

Gamzeemm

hayat kaçık bir uykudur..
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
238
0
.............................................................................................................................

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun.babama geçen yıl bu zamanlar bu teşhis koyulmuştu.ve ben 20 gun once babamı kaybettim bu rahatsızlıktan ötürü.sana umut verıcı seyler soylemek ısterdım ama ne olursa olsun bu hastalığın adı kanser bu.bi standardı yok bu hastalığın. her an her turlu tepki gelişebilir.ancak yasının genc olması bır avantaj yaptıgım arastırmalar sonucunda.benım babam 58 yasındaydı bu hastalıga yakalandıgında.4 kür kemoterapi aldı.kanser hucrelerı sıfırlanmıştı doktor taburcu etti.ama 2 ay sonra gerı geldı hastalık.sonrasında da dönüşü olmadı.tabıkı bu hastalıgı yenen var.kanser turlerı arasında en tedavı edılebılır kanser turu.allahtan umut kesılmez.hijyene cok dıkkat etmelisiniz.çamaşırlarını falan utuleyın.yemeklerını mumkunse duduklu tencerede pişirin.cunku enfeksıyona cok acık oluyorlar.enfeksıyon kapmak tedavıyı cok zorlaştırır.ne dıyeyım canım.allah yardım etsın gencecık daha.rabbim şifasını versın

Çok geçmiş olsun umarım ilik nakli çözüm olur ve iyileşirallah yardımcısı olsun kuzeninizin.
Kanser fena bir hastalık Allah kimseye göstermesin :KK50:

canım geçmiş olsun.babama geçen yıl bu zamanlar bu teşhis koyulmuştu.ve ben 20 gun once babamı kaybettim bu rahatsızlıktan ötürü.sana umut verıcı seyler soylemek ısterdım ama ne olursa olsun bu hastalığın adı kanser bu.bi standardı yok bu hastalığın. her an her turlu tepki gelişebilir.ancak yasının genc olması bır avantaj yaptıgım arastırmalar sonucunda.benım babam 58 yasındaydı bu hastalıga yakalandıgında.4 kür kemoterapi aldı.kanser hucrelerı sıfırlanmıştı doktor taburcu etti.ama 2 ay sonra gerı geldı hastalık.sonrasında da dönüşü olmadı.tabıkı bu hastalıgı yenen var.kanser turlerı arasında en tedavı edılebılır kanser turu.allahtan umut kesılmez.hijyene cok dıkkat etmelisiniz.çamaşırlarını falan utuleyın.yemeklerını mumkunse duduklu tencerede pişirin.cunku enfeksıyona cok acık oluyorlar.enfeksıyon kapmak tedavıyı cok zorlaştırır.ne dıyeyım canım.allah yardım etsın gencecık daha.rabbim şifasını versın

merhaba menekşe.başınız sağolsun, allah sabır versin. çok zor bir durum sevdiklerinin aml olması, benim babama da aml teşhisi konuldu geçen hafta. daha tedaviye başlanmadı, ikinci defa kemik iliği biyopsisi yapıldı şimdi. ama siz bu süreci yaşamış bir kişi olarak sormak istediklerim var. bana mail ve msn adresini verir misin. teşekkürler.

bu çok zor valla Allah hıç kımseye hastalık vermesın pek kıymetını bılemesekte, byle anlarda dank edıyo..
:KK43: tedavı o kdr onemlıkı ama süreç ınsanı yıyıp bıtırıyo kuzenıme ılık naklı yapılcak duzelcek ınş.
herkese acil şifalar dılıyorumm..

ilik nakli için bazı değerlerın düşmesi gerekiyodu, herşey hazır değerler ıstenılen gıbı ama gelın görun kı ankara onkolojı de boş yatak yok 3 gundur beklıyoruz bakalım. ama moralımız o kadarr ıyı kı kuzenım arabayla çıkıp gezıyo devamlı dışarı çıkıp ınsanlarla çok fazla temas etmese de yıne de normal hayatına dönmeye başladı gıbı ve morali süper o kadar mutluyum ki. bu hastalığı çeken herkesi Rabbım bızım gıbı güldürsün.anladım ki hastalıkta enn önemlı şey MORALmiş, hasta yakınları once inansınlar Rabbım umutlarını boş çıkarmasın inş.
%100 uyumlu ilikte de sorunlar çıkabılıyo mu onu çok merak edıyorum? hastane de şartlar olumlu olduğunda nakil gerçekleşcek.
umarım herşeyy duzelcek ben buna çok ınanıyorum..

X