Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizlide seansı 20 tl ilk bahar geldi herkes akupunktura başladı kimi görsem kulakları küpelii
bendemi Denizliye gelsem napsam, ankarda seansına 150-TL bile diyen var ...
Ben bugün 2. seans için gittim. Bir haftada 1 kg vermişimdiyete %90 uydum. Yürüyüş de yaptım. devrim2 den ricam kan grubuna göre diyet listesi almışsınız ya. Bu internette olan kan grubuna göre neler yiyip neler yiyemeyeceğiz gibi bir şeymi yoksa normal diyet mi.
Ben Bursadayım burda bir yere sordum sertifikalı dr yapıyor ilk seans 70 sonrakiler 40 dedi pahalı mı sizce?
denizlide seansı 20 tl ilk bahar geldi herkes akupunktura başladı kimi görsem kulakları küpelii
Bugün 4. seansa gittim. Toplamda 2,5 kg verdim. 1 haziranda tam bir ay olacak bakalım 1 ayda toplamda kaç kg vereceğim. Ama u bir gerçek daha çok yolum var .........77 den 60 a 17 kg((((((((((((((((
ben anadolu yakası maltepe de başladım. seans ücreti 40 tl. Buraya daha önce arkadaşım gitmişti, faydasını gördü. onun tavsiyesiyle başladım. ılk defa dün gittim ilk izlenimim olumlu. ileriki günlerde inşallah kilo da verirsem süper olacak :)Ist.daki arkadaslar, akupunktura nerede gidiyorsunuz? doktorunuzun adini ve ucretlerini yazar misiniz lutfen?