Akupunktur ile zayiflama.

BARAN90ISIL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
416
210
34
Öncelikle Merhabalar arkadaslar..5 yildir cocugum olmuyor tedavi olupta ilaclardan dolayi aldigim kilolari vermek ve tekrar tup bebek yapmak istiyorum bu vesileyle Ben akupunktur tedavisine basladim.Bu tedaviye baslarken aklimda cok soru isaretleri vardı ve halada var.Acaba bu tedavi gercekten kilo verdirtiyormu + doktorun verdigi listeye göre besleniyorum.bu tedaviyle kendiniz zayiflamis olabilirsiniz veya bi yakininiz bana bilgi verirseniz sevinirim arkadaslar simdiden tesekkurler.

akapuntur denemedim ama herşeyin başı irade. ne yaparsan yap irade yoksa zayıflayamazsın arkadaşım

Doktorun verdigi listeye uyuyorum ama 1.haftamiz kilo verememisim bu seferde insan uzuluyo ve istegi kiriliyor gunluk yuruyusu 2 saate cikardi sabah 1 aksam 1 saat ve listedeki bazi seyleri sildi bakalim bu hafta neler olucak..

Arkadaslar yokmu baska yardimci olucak kimse.?

Merhaba,
Ben denemeden önce baya bir araştırmıştım akupunkturu. Benim gibi abur cubura ve tatlıya düşkün birinin bile iştahını kestiği için inancım tam. Arkadaşın da dediği gibi irade de çok önemli. Önce siz isteyeceksiniz ve çaba göstereceksiniz. Yoksa tabiiki zor. Yalnız şunu da ekleyeyim, doktorun bu işe kendini vermesi ve iğnelerle uyaracağı o kulaktaki noktaları çok iyi bilmesi lazım. Baya araştırmıştım. Mesela milim yanlışlık olduğunda uyarılan bölgede, iştahınızda kesilme olmayabiliyormuş. Kısacası sağlam birine gitmek ve zayıflamayı istemek şart. Ben zamanında 15 kilo vermiştim, bir arkadaşımın verdiği kilo şu an 20 kiloya ulaştı.

• Merhabalar ben de zayıflama maratonuna yarın başlıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Avukat ve akademisyen adayıyım. Yarın yani 28.11.2017 tarihi itibari ile ilk Akupunktur ile zayıflama randevuma gideceğim.
  • Benimle ilgilenecek olan doktor bey alanında uzman 3-4 ayrı professorun referans olduğu bir doktor. Doktor Alparslan Bilen.O yüzden güvendim ve ikna oldum.
  • Seans ücreti 150 TL. Her hafta gitmem gerekiyor. Kilo vermek için ve bunu geri almamak için değer diye düşündüm.Her hafta değişen bir diyet listesi ve değişen iğneler...:) Ne kadar sürecek bu maraton diye sorduğumda bana yöneltilen cevap '' Ne kadar kilo vermek istiyorsanız'' şeklinde oldu.
  • Vermek istediğim kilo 25-27 kilo arası. Yani uzun bir maraton beni bekliyor. Bu yüzden heyecanlıyım.
  • Özellikle kadın olarak kendimizi güzel hissetmek ve sağlıklı ve aktif hissetmek çok önemli. Haylayf isimli bir kullanıcı arkadaş ''akupunktur ile zayıflama'' isimli bir bölüm açmış ordan adım adım aldığım tedavi ve sonuçları hakkında sizinle yaşadıklarımı paylaşacağım. Çünkü burada artık on binlerce mesaj birikmiş artık :) Bence bu kadar vakit, nakit ve emek gerektiren maratonda birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum. İZmir'den sevgiler :)

X