• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Akülü polis arabası 2.el

gizem_28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
28
0
86
34
Trabzon
2.el akülü polis arabası satıyorum fiyat 200 tl alalı bir ay oldu sadece ilk alındığında şarj oldu öyle duruyor oğlum küçük pek oynayamıyor

niye satıyon canım ileride lazım olacak .bizim lojmanda nerdeyse her çocukta var 2 7 yaş arası .çok eğlenceli .dursun bi köşede

Özellikleri 25w motor 3 km hız 30 kg kişi taşıma kapasitesi kullanım yaşı 3-8 yaş 6v akü ileri geri vites korna müzik emniyet kemeri açma kapama düğmesi

Eklentiler

• $Fotoðraf0326.jpg
    $Fotoðraf0326.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 1.055
  • $Fotoðraf0325.jpg
    $Fotoðraf0325.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 587
  • $Fotoðraf0324.jpg
    $Fotoðraf0324.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 1.337
niye satıyon canım ileride lazım olacak .bizim lojmanda nerdeyse her çocukta var 2 7 yaş arası .çok eğlenceli .dursun bi köşede
doğru söylüyorsun canım ama ilk aldık çok sevmişti biraz oynadı sonra hevesi de geçti sanırım şimdi suratına bakmıyor almakta erkende davrandık daha 18 aylık evde koyacak yer de bulamıyorum boşuna yer kaplıyor büyüyünce tekrar isterse o zaman alırız yeniden hem kendi beğenip alır bu sefer
:40:

doğru söylüyorsun canım ama ilk aldık çok sevmişti biraz oynadı sonra hevesi de geçti sanırım şimdi suratına bakmıyor almakta erkende davrandık daha 18 aylık evde koyacak yer de bulamıyorum boşuna yer kaplıyor büyüyünce tekrar isterse o zaman alırız yeniden hem kendi beğenip alır bu sefer
:40:

canım ne kadara almıstınız? küçük olanlardan mı yoksa büyüklerden mi? nerede bulunuyorsunuz bide?

canım ne kadara almıstınız? küçük olanlardan mı yoksa büyüklerden mi? nerede bulunuyorsunuz bide?

240 tl almıştık canım A101 den akülü arabaların büyüğü küçüğü olduğunu bilmiyordum canım ama baya büyük 3-8 yaş kullanım yaşı ebatları 108*68*50 cm 2 yılda garantili trabzon çaykarada oturuyoruz

Son düzenleme:
Back