• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Aktivite masası satan war mı

Aycan111111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
743
139
123
10 aylık oğlum için aktivite masası almayı düşünüyorum okadar çok oyuncağı war kı 100,150 lira verip almaya kıyamadım aktivite masası olanla görüşmek istiyorum...

Fisher Price'ın 2 türlü aktivite masası var. Birisi 3 ayaklı Müzikli & Sesli Aktivite masası diye geçiyor ve ortalama internet fiyatı 80-100tl arası değişiyor. Diğeri ise 4 ayaklı Türkçe Konuşan Aktivite masası diye geçiyor ve internet fiyatı 130-150tl arası değişiyor. Yaygın olan ve pahalı bulduğunuz ürün sanırım bu ikinci ürün. Oyuncakları kıyaslamak gerekirse ben oğluma daha yeni ikinci bahsettiğim 4 ayaklı olandan aldım. Oğlum 1 yaşında bu arada. Sanırım bikaç ay daha önce alsaymışım daha etkili olabilirmiş. Oyuncağın öngörülen yaşı 6ay ve üzeri diye geçiyor. Ürünün bacakları umduğumdan kısa. Benim oğlum ayakta ancak tutunarak durabiliyor. Ben etrafında tutunarak döner diye düşünmüştüm ama biraz eğilmesi gerekiyor. Bir de bu aralar hareket kabiliyeti arttığı için oturup uzun süre oyuncak oynamak istemiyor. Velhasıl biz biraz geç kalmışız bu oyuncak için :( 3 ayaklı oyuncağın öngörülen yaşı 1 yaş ve üzeri diye geçiyor. O oyuncağı ben görmediğim için bir yorum yapamam. Onu da bir zahmet kullanan arkadaşlar anlatsın ki anneler alırke en doğru tercihi yapabilsinler.

Fisher Price'ın 2 türlü aktivite masası var. Birisi 3 ayaklı Müzikli & Sesli Aktivite masası diye geçiyor ve ortalama internet fiyatı 80-100tl arası değişiyor. Diğeri ise 4 ayaklı Türkçe Konuşan Aktivite masası diye geçiyor ve internet fiyatı 130-150tl arası değişiyor. Yaygın olan ve pahalı bulduğunuz ürün sanırım bu ikinci ürün. Oyuncakları kıyaslamak gerekirse ben oğluma daha yeni ikinci bahsettiğim 4 ayaklı olandan aldım. Oğlum 1 yaşında bu arada. Sanırım bikaç ay daha önce alsaymışım daha etkili olabilirmiş. Oyuncağın öngörülen yaşı 6ay ve üzeri diye geçiyor. Ürünün bacakları umduğumdan kısa. Benim oğlum ayakta ancak tutunarak durabiliyor. Ben etrafında tutunarak döner diye düşünmüştüm ama biraz eğilmesi gerekiyor. Bir de bu aralar hareket kabiliyeti arttığı için oturup uzun süre oyuncak oynamak istemiyor. Velhasıl biz biraz geç kalmışız bu oyuncak için :( 3 ayaklı oyuncağın öngörülen yaşı 1 yaş ve üzeri diye geçiyor. O oyuncağı ben görmediğim için bir yorum yapamam. Onu da bir zahmet kullanan arkadaşlar anlatsın ki
anneler alırke en doğru tercihi yapabilsinler.

Gerçekten deneyimlemiş annelerin paylaşımları cok önemli oluyor bebişlerimiz için oyuncak secerken.paylaşımın için teşekkür ederim.:42:bu ürün için konuşursam eger bende bebeğimin kullanacagı bir şey almak isterim.evet bahsettiginiz ikncisi olabilir bende henüz arastırıyorum zaten kızım için. bizim için erken biraz daha vakit var :)senin için biraz geç olmuş canım ama bende kuzenimin oglundan biliyorum bir oda dolusu oyuncagı var hiç biririyle oynamak istemiyor hep annesi pesinde cok hareketli oluyorlar. olsun almasaydın içinde kalırdı :emir_bebek:satmak istersen ben burdayım :1:

Fisher Price'ın 2 türlü aktivite masası var. Birisi 3 ayaklı Müzikli & Sesli Aktivite masası diye geçiyor ve ortalama internet fiyatı 80-100tl arası değişiyor. Diğeri ise 4 ayaklı Türkçe Konuşan Aktivite masası diye geçiyor ve internet fiyatı 130-150tl arası değişiyor. Yaygın olan ve pahalı bulduğunuz ürün sanırım bu ikinci ürün. Oyuncakları kıyaslamak gerekirse ben oğluma daha yeni ikinci bahsettiğim 4 ayaklı olandan aldım. Oğlum 1 yaşında bu arada. Sanırım bikaç ay daha önce alsaymışım daha etkili olabilirmiş. Oyuncağın öngörülen yaşı 6ay ve üzeri diye geçiyor. Ürünün bacakları umduğumdan kısa. Benim oğlum ayakta ancak tutunarak durabiliyor. Ben etrafında tutunarak döner diye düşünmüştüm ama biraz eğilmesi gerekiyor. Bir de bu aralar hareket kabiliyeti arttığı için oturup uzun süre oyuncak oynamak istemiyor. Velhasıl biz biraz geç kalmışız bu oyuncak için :( 3 ayaklı oyuncağın öngörülen yaşı 1 yaş ve üzeri diye geçiyor. O oyuncağı ben görmediğim için bir yorum yapamam. Onu da bir zahmet kullanan arkadaşlar anlatsın ki anneler alırke en doğru tercihi yapabilsinler....

leakagecurrent arkadasımızı bu bilgiyi paylaştı sana da faydası dokunucagını düşündüğüm için alıntıladım.. ne demek canım :) ben sadece bilgiyi aktardım sadece :34:

Back