Bebek İkinci El Aktivite masası eğitici köpekçik ve playskol yaramaz toplar arıyorum

muharrir

hooşgeldin minik kuzum
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
103
13
48
Elinde olanlar resimleriyle beraber eklerse çok sevinirim

Merhaba
Egitici kopek derken bu urunu mu kastettiniz??

evet sorunsuz calısıyor ıstanbuldayım ve 15 tl

Arkadaşlar hala arıyorum bazıları kendini uyanık zannedip özelden alışveriş yapıyorlar çok istiyorsan aç bi konu sende bekle arkadasım bu neyin hırsı!! Neyse akşam akşam sinirlendim elinde olan varsa ekleyebilir mi? Adil bi şekilde alışveriş yapmak istiyorum saygılarımla

Ben de eğitici köpekcik var hiç kullanılmadı, Bebeklerim ilgisini çekmedi kaldırdım. 50 tl.

Tekrar soyleyim fark edilmeden yazildi amacim uyaniklik degil oyuncak bu. Hayirli olsun

MERHABA BABBA ADLI KULLANICI URUNU SİZE BIRAKTI.. BEN KENDİSİNE TESEKKUR ETTİM ALMAZSANIZ ALICAKMIS.:)) ISTIYORMUSUNUZ HALA??

Özelden görüştük arkadaşlarla yanlış anlaşılma olmuş, neyseki düzelttik herkes bu kadar anlayışlı olsa keşke teşkr ederim arkadaşım Babba :)

bondigo aktivite masası hem yürüteç hem de araba olan ve playskoll yaramaz toplar fil isteyen varsa özelden yazabilir.faturası ve kutusu bile duruyor 2 ay oldu alalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…