• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aktardan Bira Mayası alıp kullanan oldumu arkidişler

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar az çok beni kilo almak isteyenler tanır:1:
çok çaba gösterdim kilo almak için tek işe yarayan pra...n oldu
şimdi ünlü bi aktarcıya gittim
BİRA MAYASI kapsulü tavsiye etti.islami açıdan bi sakıncası olmadığını söyledi araştırdım bende hamur mayası ile aynı değerde olan bir şeymiş
kilo alırsam buradan sizinle paylaşırım
sizlerden bira mayası kullanıp sonuç alan oldumu

Biraz geç bir yorum, bira mayasının kilo almana etkisi olmaz ama cildin, saçların ve tırnaklarını güzelleştirip göğüslerini büyütebilir :)

kafayı bulmayalım kız:52:
şaka bi yana biro kilo aldıran bişey
mayasında elbette alkol yok ama işe yarar mı bilmyorum
bu forumda kullananlar vardı ama tam hatırlamıyorum sanki amaç başkaydı
göğüs büyütme olabilir:44:
hormonları tetikleyerek kilo almak istemiyorum ben :59:

Sakın denemeyin derim, ben duymustum herseyi denedim bunuda deniyim dedim bir kaç arkadaş bu forumdan toz maya içtik aman içmek ne kelime yutamadık ayrıca midemizin kalkması ve oğürmekte cabası, bir süre o koku ve bulantı geçmiyor

toz maya içmek fena eder miğdeyi kapsullerde de koku var ama bi hamle de yuttuğun için pek anlamıyosun.ben 1 ay içtim faydasını çok görmedim.sonre eşimin eline geçti çöpe attı pis kokuyo bu diye.offf nasıl kilo alacağız biz.tek praktenle 3 kilo aldım oda bekarken şimdi evliyim okadar uyuyamamki işten güçten.bekarken çok uyku yapıyordu ama uyuyordum bende.yani bu yöntemde fos çıktı galiba

Back