Aktar Hüseyin Ermiş'in tüylenmeye karşı tarifi

april01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007
125
0
96
45
Manisa
25 temmuz 2010 tarihinde, kanal 7 de yayınlanan Serdemin mutfağı programına konuk olarak katılan, aktar Hüseyin Ermiş, aşırı tüylenme için, çok etkili bir tarif verdi. Bu tarif, özellikle, aşırı tüylenme probleminden muzdarip olan, hanım okurlarımız için, oldukça fayda sağlayacağa benziyor.
GEREKLİ MALZEMELER:
1 çorba kaşığı çörekotu,
1 tutam safran,
5 tutam kırlangıç otu,
3 tutam ısırgan otu,
3 tutam atkuyruğu,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Bu bitkilerin karışımından çay yapın ve günde 2 sefer için. Başka bir öneri: tüyleri haftda bir kez alın ve o bölgelere günde 2 sefer aynısafa kremi sürün. Tüylerin azaldığını göreceksiniz.
Tesadüfen nette gezinirken gördüm.Bu kürü deneyen arkadaşlar varsa ve bizlerle deneyimlerinin paylaşırlarsa çok sevinirim

denemediğim şey kalmadı sanırım biraz genetik bu tüyler kıllar sarışın olmadığımı düşünemiyorum
büyüklerden duyduğum bi karınca yumurtası yağı vardı onuda kullandım ama azalma falan yok bakalım bu förmülü de deniycem :44:

Yok arkadaş benim de denemediğim şey kalmadı doktora da gittim hormon testlerimi yaptırdım hepsi normal tamamen genetik dedi annem de kıllı babam da. Tek çözüm lazer dedi onu da şu anda yaptıramıyorum ilerde denicem artık.

Aynen benim de öyle neyi deneyeceğimi şaşırmış durumdayım artık. Dudaküstünü sirle almaya başladım, çenemdeki 1-2 tüyü de iyi yayılmış ve sertleşmiş durumda. Güya sir azaltıyordu bir de leke yapması cabası... Valla yakında kafayı yemezsem iyidir

Nedense barıştım artık tüylerimle . Eskiden çok dert ederdim ama Allah sağlık versin tek derdimiz bu olsun diyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…