Kekler - Pastalar Aksn Sen Tuana oraletli yas pastamiz-resimli :)

zemuszemusolsun canim benimzemuszemus
ama yinede gel senin tarifinle yudumlariz caylarimizi fennami olur yaniyerimseniben

okey birtanem bendede tuzlu var çıtır börek bi tatlıbi tuzlu bide çay
şöyle demli demli oh tmm geliyorum hangi mahalledeydi sizin ev ya unuttum
sen beni marketin ordan gel
aldelikafadulden

:lepi:incim bayıldım ya görüntü muhteşem
sizde benim gibi küçükken oralet kavonozundan kaşık kaşık oralet yiyenlerdenseniz :eek:anılarınız canlanmıştır bu görüntüyle:asigim:
sevdiğim 3 tat bir arada..resmen 3'ü bir arada gibi olmuş buakannehir
bayıldım gerçektende ve bunu hemen denicem..şu anda bile ağzımda sanki pastayı yerken içine karışan oralaet parçalarının verdiği hissi yaşadım..offffffffffffffff...ki ne offf...!!
2 kardeş sizede bu yakışır vereliniortak
elleriniz dert görmesin umarım hep böyle güzel şeyler uydurmaya devam edersinizdelikafadulden

okey birtanem bendede tuzlu var çıtır börek bi tatlıbi tuzlu bide çay
şöyle demli demli oh tmm geliyorum hangi mahalledeydi sizin ev ya unuttum
sen beni marketin ordan gel
aldelikafadulden

cokacimcoookoh gel keyfim gel olucaz:içelim:
yerimsenibentmm canim anlasdikyerimseniben

:lepi:incim bayıldım ya görüntü muhteşem
sizde benim gibi küçükken oralet kavonozundan kaşık kaşık oralet yiyenlerdenseniz :eek:anılarınız canlanmıştır bu görüntüyle:asigim:
sevdiğim 3 tat bir arada..resmen 3'ü bir arada gibi olmuş buakannehir
bayıldım gerçektende ve bunu hemen denicem..şu anda bile ağzımda sanki pastayı yerken içine karışan oralaet parçalarının verdiği hissi yaşadım..offffffffffffffff...ki ne offf...!!
2 kardeş sizede bu yakışır vereliniortak
elleriniz dert görmesin umarım hep böyle güzel şeyler uydurmaya devam edersinizdelikafadulden

:kedi::eek::kedi:
sende begendiysen ne mutlu bize hamarat arkadasim benim
cokacimcoookkizkardesimi hatirlamiyorum ama ben 2yilimi köyde dedemlerin yaninda gecirdigim icin oraleti icmekden cok yedigimi bilirimcokacimcoook
zemuszemusooooooooooooo benim can arkadasim denemeye karar vermis demekki cok sevindim inankizemuszemus
simdiden kolay gelsin ve affiyet bal seker olsun balim
umarim begenirsiniz
:eek:yorumunu ve resmini bekliyorum:eek:

X