- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi kuzuprensesim
2 sene orada okudum canım :) Aksaray küçük ama gelişme gösteren bir şehirdir 2 tane avm si var büyük.. insanları iyidir genel olarak.. sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komsuluk biz aksaraylilar Icin cok onemlidir bu Konuda iciniz Rahat olsun
2 sene orada okudum canım :) Aksaray küçük ama gelişme gösteren bir şehirdir 2 tane avm si var büyük.. insanları iyidir genel olarak.. sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olabilirim
Kulliyen yalan hele hele yaz aylarında sokaklar cıvıl civildir kışlari haliyle o saatlerde herkes evinde küçük bir şehir olduğu icin öyle geceleri takılacak yerler yok zaten ama bir aksarayli olarak soyleyebilirimki erkekleri biraz yabani kadın gördümmü dayanamaz bakarlar ama zararsizdirlar korkmayın bunun dışında pek olumsuz bir şeyi yoktur ulaşım sorunu yasamazsiniz merkeze yakın bir yerden ev tutarsanız cok rahat edersiniz yada çalışacağınız kuruma yol parası bile vermezsiniz
21:00 dan sonra sokaga kimse cıkmıo muymus?? :)) çoğu kadın kocasını evde bırakıp komşularla ve genc kızlarıyla geziolar parklar da sokaklar da :) giyim konusun da süper mini giyilmez sadece. 22 yaşıma kadar orada yaşadım hiç bi sorunla karşılaşmadım giyim konusunda. ayrıca komşuluklar güzeldir aksaray da. en son gittiğimde o kadar güzel apartmanlar yapılmıs ki bayıldım.[/QUOT
Ohh ne güzel...Aksaraya gitmeden içim ısındı diyebilirim sizlerin sayesinde hepinize çok teşekkür ediyorum..İlk başta yalnızlık çekerim ama illaki bi çevrem arkadaşlarım olacaktır diye düşünüyorum çünkü burda çok yalnız kaldım malsef kendimi gariban gibi hissetmeye başladım artık :) gitmek istiyorum Aksaraya :)
İççime su serpiyorsunuz çok teşekkürler![]()
Yunus emre mahallesi yanılmıyorsam tokı evlerinin olduğu mahalle hiç gitmedim ama merkeze oldukça uzak diyebilirim ulaşım açısından masraflı olabilir
Yani Kaç dakika sürer acaba o civarlardan merkeze gelmek kendi arabanla falan...
15 dakikadır en fazla ya :) aksaray zaten küçük ne kadar uzak olabilir :) orası da güzeldir ve hemen çevre edinirisin sıkıntı yaşıcanı hiiç sanmıorum :)
SEN_KOLIK sen Aksaray damısın:44:
Evet küçük bir yer olduğu için ulaşımda rahattırya ben zaten çok cana yakın bi insanımdır ama tabi öyle vıç vıç değil önemli olan kafama uyan birileri olur umarım..Muştan sonra ilaç olur bana ilaç
![]()
ooooo sen cana yakınsan bir sürü komşun olur vallahi :) bizim aksaraylılar konuşmayı çok severler :))) ne zaman taşıncaksınız peki ?