Evet canım dediklerinin hepsinden zevk alıyordum eskiden şimdi gündüz gün boyu spor da yapıyorum zaman da geçiyor.kilo da veriyorum hatta.Ama akşam boşluğa düşüyorum nedense. gelip geçicidir inşallah ben de dönemsel olmasını umuyorumMerhaba tatlım aynıları bendede oluyor :) Dönemsel şeyler içim kalkıyor kendime zarar vermek falan istiyorum o derece bunalım yani. Film izlemekimakyaj yapmak ,dergiler bakmak özelliklede temizlik yapmak markete gitmek bişey almasamda dolaşmak olsun ve serin bi yerde yatıp hayal kurmak :) İşe yarayacak :)
Canım annem senin annen kadar düşünceli olsa keşke.Ona göre önce kendi.Canı istemese yalvarsak çıkmaz.Ama alıştım buna benAynı durumları dönem dönem yaşıyorum ve zamanla geçiyor.
O yüzden endişlenme en azından geçici olduğunu düşün.
Evden çıkamıyorum demişsin ben durumumu anlatıp annemle yürüyordum sen de yanına birini almayı dene yürümek gerçekten iyi geliyor.
Yalnız olmadığnı bilmek de iyi gelir canım senin durumunda olan bir çok kişi var.
Yaklaşık bir hafta kadar önce ben de böyleydim.
Yalnız kalmamaya çalış komşu kızı falan varsa görüşmeyi dene
Canın istemese de yemek yap internetten pasta tariflerine falan bak dene onları iyi geliyor.
Odanda değşiklikler yapmayı da deneyebilirsin temizlik falan da iyi geliyor.
Akşam olacak ve daralcağım düşüncesinden uzaklaşmaya çalış kendini şartlandırma.
Ertesi günü sabahı mutlu olduğun anları aklına getirmeye çalış
Allah şifalar versin cnmmm
Olsun canım oyalıyor ya şimdilik. Gelip geçici olsun yeter ki biraz da başka şeyler dene mesela.Ben zevk alamadığım için yapmıyorumbenimde tek kurtarıcım temizlik....
temizlik yapıyorum diye kendimi helak ediyorum anca böyle stress atıyorum kafa dağıtıyorum...
Canım bende böyleydim depresyon işte tipik. Ama ben çok fazla taktım anksiyeteye çevirdi. Umarım depresyondan bir an önce kurtulursun yoksa benim gibi ilerlemesin canım aman diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?