• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşamları içimi sıkıntı kaplıyor.

mrv_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
235
3
38
Diğer
Arkadaşlar yaklaşık 20- 25 gündür akşamları afakanlar basıyor beni. Evde duramıyorum. Hava kararınca öyle daralıyorum ki anlatamam. Sadece internete girer oldum ondan da zevk aldığım söylenemez.Kendimi oyalayamıyorum. Tv falan hiç izlemiyorum artık. Kitap falan da öyle. Dışarı çıkmak bir nebze rahatlatıyor beni ama akşamları bizim buralar pek sakin oluyor izin vermiyorlar. Yatma saatini bekliyorum delireceğim o kadar sıkıntı varken bir de bu çıktı. Biri bitip biri başlıyor. Okulun açılmasını bekliyorum umarım biraz rahatlarım. Benimle aynı durumda olan arkadaşım var mı? neler yapıyorsunuz kendinizi rahatlatmak adına?

Son düzenleme:
Merhaba tatlım aynıları bendede oluyor :) Dönemsel şeyler içim kalkıyor kendime zarar vermek falan istiyorum o derece bunalım yani. Film izlemekimakyaj yapmak ,dergiler bakmak özelliklede temizlik yapmak markete gitmek bişey almasamda dolaşmak olsun ve serin bi yerde yatıp hayal kurmak :) İşe yarayacak :)

Aynı durumları dönem dönem yaşıyorum ve zamanla geçiyor.
O yüzden endişlenme en azından geçici olduğunu düşün.
Evden çıkamıyorum demişsin ben durumumu anlatıp annemle yürüyordum sen de yanına birini almayı dene yürümek gerçekten iyi geliyor.
Yalnız olmadığnı bilmek de iyi gelir canım senin durumunda olan bir çok kişi var.
Yaklaşık bir hafta kadar önce ben de böyleydim.
Yalnız kalmamaya çalış komşu kızı falan varsa görüşmeyi dene
Canın istemese de yemek yap internetten pasta tariflerine falan bak dene onları iyi geliyor.
Odanda değşiklikler yapmayı da deneyebilirsin temizlik falan da iyi geliyor.
Akşam olacak ve daralcağım düşüncesinden uzaklaşmaya çalış kendini şartlandırma.
Ertesi günü sabahı mutlu olduğun anları aklına getirmeye çalış
Allah şifalar versin cnmmm :16::16:

Merhaba tatlım aynıları bendede oluyor :) Dönemsel şeyler içim kalkıyor kendime zarar vermek falan istiyorum o derece bunalım yani. Film izlemekimakyaj yapmak ,dergiler bakmak özelliklede temizlik yapmak markete gitmek bişey almasamda dolaşmak olsun ve serin bi yerde yatıp hayal kurmak :) İşe yarayacak :)
Evet canım dediklerinin hepsinden zevk alıyordum eskiden şimdi gündüz gün boyu spor da yapıyorum zaman da geçiyor.kilo da veriyorum hatta.Ama akşam boşluğa düşüyorum nedense. gelip geçicidir inşallah ben de dönemsel olmasını umuyorum :34:

Son düzenleme:
benimde tek kurtarıcım temizlik....
temizlik yapıyorum diye kendimi helak ediyorum anca böyle stress atıyorum kafa dağıtıyorum...

Aynı durumları dönem dönem yaşıyorum ve zamanla geçiyor.
O yüzden endişlenme en azından geçici olduğunu düşün.
Evden çıkamıyorum demişsin ben durumumu anlatıp annemle yürüyordum sen de yanına birini almayı dene yürümek gerçekten iyi geliyor.
Yalnız olmadığnı bilmek de iyi gelir canım senin durumunda olan bir çok kişi var.
Yaklaşık bir hafta kadar önce ben de böyleydim.
Yalnız kalmamaya çalış komşu kızı falan varsa görüşmeyi dene
Canın istemese de yemek yap internetten pasta tariflerine falan bak dene onları iyi geliyor.
Odanda değşiklikler yapmayı da deneyebilirsin temizlik falan da iyi geliyor.
Akşam olacak ve daralcağım düşüncesinden uzaklaşmaya çalış kendini şartlandırma.
Ertesi günü sabahı mutlu olduğun anları aklına getirmeye çalış
Allah şifalar versin cnmmm :16::16:
Canım annem senin annen kadar düşünceli olsa keşke.Ona göre önce kendi.Canı istemese yalvarsak çıkmaz.Ama alıştım buna ben :34:
Komşu kızı var tatlım ama dünyada bir örneği yoktur eminim :)
Yakın arkadaşlarım da var mesela eşi gece evi terk etmiş gece aradığı kişi ilk olarak ben.Dün hatta bu .Mutlu oldum.arkadaş çok dost çok az ama her an her dakika da görüşemiyorsun.Yoksa arkamda olanlar var çok şükür.Onların hepsini yapabiliyorum canım ama akşam dayanamıyorum duramıyorum. nedense.Zaten okullar açılacak iki hafta sonra akşamları genelde derste olacağım ;) zamanla atacağımızı düşünüyorum.
İnşallah hepimize canım :)

benimde tek kurtarıcım temizlik....
temizlik yapıyorum diye kendimi helak ediyorum anca böyle stress atıyorum kafa dağıtıyorum...
Olsun canım oyalıyor ya şimdilik. Gelip geçici olsun yeter ki biraz da başka şeyler dene mesela.Ben zevk alamadığım için yapmıyorum

Son düzenleme:
Canım bende böyleydim depresyon işte tipik. Ama ben çok fazla taktım anksiyeteye çevirdi. Umarım depresyondan bir an önce kurtulursun yoksa benim gibi ilerlemesin canım aman diyim

Canım bende böyleydim depresyon işte tipik. Ama ben çok fazla taktım anksiyeteye çevirdi. Umarım depresyondan bir an önce kurtulursun yoksa benim gibi ilerlemesin canım aman diyim

Canım geç fark ettim özür dilerim. Zaten ağır depresyondayım canım sadece şiddeti zaman zaman artıyor ya da azalıyor.İlerleme boyutunu çoktan aştı.Çok geçmiş olsun.

Back