Akşama Ne Yemek Var ?

ıkı gündür yemek yapmıyorum olanlarla ıdare edıyoz...
yarına lahana dolması var yanında salata
bıde yayla corbası yaparım...

mantar çorba
etli patitis yemee:))
barbunyam var bide zeytin yağlı
salata

ızgara köfte
garnitürlü pilav
patates kroket
sumaklı soğan
kıvırcık salata
ayran
herkese afiyet olsun sofralarınız bereketli olsun....

corba yok ,belkı brokolı corbası,
peynırlı erıste
kıymalı pazı..

ılk kez yapıcam pazı ınsallah guzel olur

ev yapımı domates çorbası ilk kez denedim güzel oldu...
dünden kalan etli patates yemeği
ve kalan bulgur pilavı
bide salata yaparız

sebze çorbası
beyaz lahana sarması 2.kez yapıcam inşllh becerebilirim
dünden kalan şehriye pilavım
salata

kızlar acil yardıma ihtiyacım var akşama tantuni yapçam evde, sölemesi ayıp aşerdim de, evde daha hijyenik olur diye düşünüyorum dışardakiler malum.

yapan varmı nasıl yapıyosunuz az bişey baktım internettn, zor değil ama belki bi yerlerde bi püf noktası vardır daha lezzetli yapan, ondan soruyorum yardım ederseniz çok sevincem.. sağolun..

canım benim küçük bi sacım var ocak üstü olanlardan onda yapyorum eti küçük küçük doğrayıp suyu çekene kadar pişiriyorum sonra saça biraz yap ve kırmızı toz biber atıyorum etleride atıp iyice kavuruyorum sonra içine boyle elimle su sıçratıyorum çoş diye bi ses çıkıyo hemen lavaşı üzerine kapatıyorum lavaş ısınmış oluyo boylece lavaş ısınınca etleri içine alıp dürüm yapıyorum içine soğan domateste koyabilirsin afiyet olsun

çok teşekkürler canım. hakkatten faydalı oldun, akşam yapıcaz eşimle, inş güzel olur yazarım burdan başarıp başaramadığımızı. kaydirigubbakcemile3

tavuk çorbası,
ıspanak yemeği,
makarna,
turşu, ayran

herkese afiyet olsun a.s.

NOT: ykardaki arkadaş aklıma sütlaçı düşürdüüü
bende yapcam vakit kalırsa =))) saol kız...

opuyorumnanaktaniskender yapmayi dusunuyorumm..ilkkez yapacamm..kizlar sizinde yaptiginiz tarifiniz varsa paylasirsaniz sevinirimm.

tarhana çorbası
lahana sarma
sarımsaklı yoğurt
mevsim salata veya turşu.. ikisinden biri..
tatlı şekerparem vardı dünden..

çayın yanına kurabiyem yok ama biskrem var evde bol miktarda.. zaten bayılırım şahsen kendisine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…