Akşama Ne Yemek Var ?

yemek filan yok bugün:dilcikar:
pizza siparis ettiler
onu yicekler
ben yemicem, belki tadina bakarim.:roflol:

Yayla Çorbası

Tavuk kızartma

Vişne Kompostosu

Şeker Pare var menümde başka bişey yapmak gelmedi içimden.

Öğlene babam gelecek dün akşamki yemekleri ona ikram eder;yeni yemek arayışına girerim.Ama ne yapıcam bilmiyorum.Bu gece bitecek bir şey olması gerek yarın akşam kardeşimle eşim çiğköfte midye istiyorlar o olacak..
Fikri olan var mı?Şöyle pratik bir şeyler??

kızartma ve börek yapabilirsin

bu akşam ben de ne yapsam bilmiyorum
sebze yaparım belki bu hafta baya et yendi sebze yiyelim birazda

kızartma ve börek yapabilirsin

canım böreğim var dolapta ama kıymalı Allaha güç gitmesin bu ara bu tarz şeyleri çok yedik peynirli filanda eşim sevmiyor zaten.ıspanaklı düşündüm ıspanağım yok.
kızartma içinde sadece pattisim var..sebzem hiç yok pazara kadar sadece alyaya çorbalık var:gitme:

dün akşam
tarhana çorbası
kabak oturtma
kereviz salatası yaptım bu geceyede var yırttık yemekten
kereviz salatası süper oluyo kızlar kerevizi rendeleyin yoğurt mayonez sarımsak ve ceviz ile karıştırın çiğden yani süper oluyo yemeğini kocam yemediği için böle buldum formülü kararmaması için sosu hazırlayın rendeledikçe atın içine ozaman rengide dönmüyo kerevizin afiyet olsun...

Ben kereviz salatasının içine haşlanmış tavuğu didikleyip koyuyorum. O şekilde de süper oluyo...
Bi de mevsim salayata da rendeliyorum kerevizi...Benim eşim de ancak böyle bişeylerin içine saklayınca yiyo.. :lepi:

Akşama midye ve çiğköfte var.Yanına limon ve kola..
Tatlı olarak da kayınvalidemden gelirken burma getiricem:zemuszemus:

ohhhhh.midye ve çiğ köfte. akşam sizdeyimyerimseniben.
canım çekti bak.
bende akşam hazır mantı var.salata birde, yeter işte.....

anam dün girmediğim için görememişim..
gel dicektim oysa..opuyorumnanaktan
bu yaz tatile çıktığımızda o taraflara gelicez ya..gelirken sana ikisiniopuyorumnanaktan getiririmkaydirigubbakcemile3

eşim tavuk alayım dedi;but kızartıcak bana sanırım:))
pilav yaparız yanına salata birde
yarın için kuru fasulye ıslattım
herkese afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…