Akşama Ne Yemek Var ?

akşama domates çorbası ve
yoğurtlu sarımsaklı mantı yapıcam :hulya:

mercimek çorbası
fırında köfteli patates
garnitürlü pilav
roka salatası
herkese afiyet olsun. allah hepinizin sofrasından bereketi eksik etmesin...

bu akşam kahvaltılık yicez.... zemuszemus kahvaltının ana yemeği kıymalı yumurta.... kaydirigubbakcemile3 ohhh yanına da çayyy.......... :lepi: süperr.............. herkese afiyet olsun..... opuyorumnanaktan

Kuru fasulye
tereyağlı bulgur pilavı
piyaz
turşu
revanii:) herkese afiyet olsun sofranızın bereketi daim olsun rabbim herkese bol bol versin inş

bu akşam kahvaltılık yicez.... zemuszemus kahvaltının ana yemeği kıymalı yumurta.... kaydirigubbakcemile3 ohhh yanına da çayyy.......... :lepi: süperr.............. herkese afiyet olsun..... opuyorumnanaktan

dayanamadım sebzeli bulgur pilavı da yaptım.... cokacimcoook

tarhana çorbası vr dün akşamda patates haşladım,,,salatasını yapıcam limonlu filan turşu filand aolur yeter....zaten o satten sonrada bişiy yapamamkaydirigubbakcemile2

eşim dayanamayıp patlıcan ve kabak aldı cok canı cekmıs :) ,kıyamadım
zaten bu da son patlıcan kabak ,daha da yapmam ..

karnıyarık
kabak corbası
pılav
salata

günaydddınnnn herkese..
akşama bizde yeşil mercimek çorbası
fırında köfte pattisss:)
domatesli makarna
salata..

Merhaba ben Sinopluyum Benim bildiğim yoğurtlu pırasa, pırasaları haşlıyoruz sonra üzerine yağ kızdırıp sarımsaklı yoğurtla afiyetle yiyoruz. Birde sinop usülü yoğurtlu kıvırcık salata yaparız. Kıvırcığı doğrayıp sarımsaklı yoğurtla ve sıvıyağla karıştırır afiyetle yeriz çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…