Akşama Ne Yemek Var ?

tavuk sarma(mantarlı),şehriyeli pirinç pilavı ve salata yapmayı düşünüyoruz..bakalım:))

canım tavuk göğsünü yaptım (malzemeleri: 1 tane margarin, 1 su b. un, 1 su b. şeker, 4 su b. süt, 1 tane vanilya) borcama döktüm.
sonrasında 1 paket çilekli pudingi yaptım. paketin üzerinde 4 bardak süt yazıyordu ben 3 bardak süt koyarak pişirdim katı olsun diye... yerimseniben
en üstüne de damla çikolata vardı evde bende onu döktüm ama meyva parçalarıda olabilirdi.... sositososito
çok güzel ve hafif bir tatlı oldu.... zemuszemus
yemeğin üstüne bazen şerbetli tatlılar ağır olabiliyor... bu güzel gitti..... anlatabildim mi arkidişim:)))
Şeniz cokacimcoook Şeniz

anladım canım eminim süper olmuştur..delikafadulden
benim tavuk göğsü tarifin 3 kahve fincanı şeker, 3 kahve fincanı un, 1paket yağ, 1kilo süt.. venilyayı yarım paket koyuyorum vanilya kokusuyla fazla aram yok:umursamaz:
bazen tavuk göğsü üzerine çukalata sos, meyveli sos vaya kremşanti(özelikle tanınmış bi markanın çukulata parçacıklı çilekli şantisini çırpıyorum..)

senin tarif bardakla olduğu için bana daha pratik geldi.. bidahakine seninki gibi deniycem.. aslında bu akşam yapsam ya:uhm:
veya sende şimdi akşam kalmıştır.. hemen süpürgeme atlayıp geliyorum tatlını yemeye:eek:

anladım canım eminim süper olmuştur..delikafadulden
benim tavuk göğsü tarifin 3 kahve fincanı şeker, 3 kahve fincanı un, 1paket yağ, 1kilo süt.. venilyayı yarım paket koyuyorum vanilya kokusuyla fazla aram yok:umursamaz:
bazen tavuk göğsü üzerine çukalata sos, meyveli sos vaya kremşanti(özelikle tanınmış bi markanın çukulata parçacıklı çilekli şantisini çırpıyorum..)

senin tarif bardakla olduğu için bana daha pratik geldi.. bidahakine seninki gibi deniycem.. aslında bu akşam yapsam ya:uhm:
veya sende şimdi akşam kalmıştır.. hemen süpürgeme atlayıp geliyorum tatlını yemeye:eek:

ne diyosuunnnnn................ akannehir akannehir akannehir bana bilem kalmadı yawwww............. :kedi: yediler bol bol.... :kedi: bende yiyemediğim için tekrar yapsam mı ki diye düşünürkene sen geliyormuşsun............ buyrunnnnnnnnn gel selected'cim hemen yapıyorum..... yerimseniben şu çikolata parçacıklı çilekli şantiyi görmedimde duymadımda... CADIARZU merak ettim doğrusu... benneyaptımki bulursam hemen alıp deneyeceğim canımm.... Şeniz

o markanın adı dr .... falan filan.. anladın sen onu.. kaydirigubbakcemile3
bidahakine markete gittiğinde aklında olsun bak.. genelde kutuda değilde tek tek satılıyo..

ooyyy oyyyyyyy çok acıktım kızlar birde böyle menülerinizi filan görünce midemden davul sesleri gelmeye başladı kaydirigubbakcemile3
bu akşam yemekte yok evde ne pişirsem acaba, aslında sıcacık bi çorba olsa yetecek bana. başka hiç bişi istemiyorum. çok yoruldum bugün :sinifsinif:

güzel ıspanak yemeği tarifleri olanlar yazarsa sevinirim ıspnak var değişik bir yemeğini denemek istiyorum yazarsanız sevinirim bir fikir lütfen

benimde dünden kalma kuru fasulyem var pilavım bitti pek gitmez ama yanına makarna veya kuskus yapabilirim..
ee bide bi ilave.. kurufasulyemin yarısını(kendime kadar sucuklu yaptım).. yemeğe bakmak için her mutfağa girişimde etraf mis gibi sucuklu kuru fasulye kokuyoduzemuszemus

kuru fasulye yapmamıştım ne zamandır;bakalım güzel olacak mı;haşladım biraz önce,şimdi pişircem..düdüklüde yapmayı bilmiyorum;bilsem aslında çok kolay olacak ama neyse..

sen de mi düdüklü kullanamıyorsun gülşah... tısslamaya başlayınca ödüm kopuyor

benim var ama ben kullanamıyorum annem gelince haşlıyor fasüleymi nohutumu buzluğa koyuyorum....aslında otomatiklerden almak istiyorum ozaman kullanabilirim

valla minik bir düdüklü tencerem var;taze fasulye mısır falan pişiriorum ama kuru fasulyeyi koyarım süresini bilmem paramparça çıkar sonra::))
bozo basta korktum ama kapagını kapatıp;önce normal ateşe koyuyorum;tıslayınca altını kısıp pişirmeye devam ediyorum:)))alıştım yani canım

X