Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tavuk göğsünü yaptım (malzemeleri: 1 tane margarin, 1 su b. un, 1 su b. şeker, 4 su b. süt, 1 tane vanilya) borcama döktüm.
sonrasında 1 paket çilekli pudingi yaptım. paketin üzerinde 4 bardak süt yazıyordu ben 3 bardak süt koyarak pişirdim katı olsun diye... yerimseniben
en üstüne de damla çikolata vardı evde bende onu döktüm ama meyva parçalarıda olabilirdi.... sositososito
çok güzel ve hafif bir tatlı oldu.... zemuszemus
yemeğin üstüne bazen şerbetli tatlılar ağır olabiliyor... bu güzel gitti..... anlatabildim mi arkidişim:))) Şeniz cokacimcoook Şeniz
anladım canım eminim süper olmuştur..delikafadulden
benim tavuk göğsü tarifin 3 kahve fincanı şeker, 3 kahve fincanı un, 1paket yağ, 1kilo süt.. venilyayı yarım paket koyuyorum vanilya kokusuyla fazla aram yok:umursamaz:
bazen tavuk göğsü üzerine çukalata sos, meyveli sos vaya kremşanti(özelikle tanınmış bi markanın çukulata parçacıklı çilekli şantisini çırpıyorum..)
senin tarif bardakla olduğu için bana daha pratik geldi.. bidahakine seninki gibi deniycem.. aslında bu akşam yapsam ya:uhm:
veya sende şimdi akşam kalmıştır.. hemen süpürgeme atlayıp geliyorum tatlını yemeye
o markanın adı dr .... falan filan.. anladın sen onu.. kaydirigubbakcemile3
bidahakine markete gittiğinde aklında olsun bak.. genelde kutuda değilde tek tek satılıyo..
sen de mi düdüklü kullanamıyorsun gülşah... tısslamaya başlayınca ödüm kopuyor