Akşama Ne Yemek Var ?

bu sıralar yemek olayından istifa ettim annem ne yaparsa o ne yapacağını bilmiyorum heralde patates yemeği yapar

mercimek köftesi turşu ayran ve salata yapıcam
tatlı olarakda sütlü irmik tatlısı var

kocacığımı kafaya alabilirsem dışarıda,aksi takdirde kahvaltı hazırlamayı düşünüyorum kötükedihüso

turkbayragi hepimizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar

ıYı AKŞAMLAR ARKADAŞLAR ŞıMDı ÇAYIN YANINA BÖREK ZAMANI YEMEK VAKTı GEÇTı :) SıZE 15 DK. 6 ADET YUFKAYLA YAPTIĞIM HAFıF AMA LEZZETLı BÖREĞıN RESMıNı ATIYORUM ÇOK PRATıK VE HAFıF

annem yapıyor yemekleri bu hafta :)))
karnıbahar yapar
patlıcan yemeği var
ben de şehriye pilavı yaparım :)

dün akşam misafirlerim vardı... :hulya: oldukça kalabalık.... laelaelaelaelae -tatlicadiarzu-
menüm; buyrunnnnnnnnn

sebzeli mercimek çorbası
ekşili terbiyeli sulu köfte
fırında tavuk sote
garnitürlü tereyağlı pirinç pilavı
salata
içecekler
tatlı olarakta damla çikolatalı çilek pudingli tavuk göğsü.... cokacimcoook

bu günde bu yemeklerden artanlar var.... :icecream: heralde bir hafta yemek yapmam..... kaydirigubbakcemile3
herkese bereketli sofralar afiyet olsun:)
opuyorumnanaktan

bugun kofte,makarna yaparim herhalde..yaninda salata tamam yeter artar bileopuyorumnanaktan

patatesli havuçlu et haşlama
fırında karnabar
dündende taze fasülye vardı
afiyet olsun cokacimcoook

bugunku menum

fırında posette soslu tavuk
yıne fırında posette papates
pilav
kola
turşu

suvesabuncum pudingli tavuk göğsünü nasıl yaptın
tavuk göğsünü yapıp tepsiye döküp özerine damla çukalataları serpip üzerine mi çilekli puding döktün.. nasıl yaptın kıııııısss anlat bakem

canım tavuk göğsünü yaptım (malzemeleri: 1 tane margarin, 1 su b. un, 1 su b. şeker, 4 su b. süt, 1 tane vanilya) borcama döktüm.
sonrasında 1 paket çilekli pudingi yaptım. paketin üzerinde 4 bardak süt yazıyordu ben 3 bardak süt koyarak pişirdim katı olsun diye... yerimseniben
en üstüne de damla çikolata vardı evde bende onu döktüm ama meyva parçalarıda olabilirdi.... sositososito
çok güzel ve hafif bir tatlı oldu.... zemuszemus
yemeğin üstüne bazen şerbetli tatlılar ağır olabiliyor... bu güzel gitti..... anlatabildim mi arkidişim:)))
Şeniz cokacimcoook Şeniz

biftek ızgara
patates kızartması
amerikan salatası ve kola
herkeze afiyet olsun
delikafadulden

bizde dün mercimek çorbasıyla domatesli makarna vardı, yanına patates kızartım
çorbam ve makarnam bugünde yenir ama bugün yanına ne yapsam acaba?

hiççççççççççç bilmıom yaaa..işgence oldu bana yemek yapmak..kızım asla durmuooo yaaa offfffffffffffffffffffffffffffmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…